Five Finger Death Punch la Romexpo

de | 7 iul. 2024 | Concert

Pe data de 4 iulie 2024, Romexpo a fost gazda mult-așteptatei trupe Five Finger Death Punch, care împreună cu Ice Nine Kills, Black Sonic Pearls si Oceans on Orion au reușit să răcorească fanii și să sărbătorească cum se cuvine 20 de ani de METALHEAD.

Show-urile au început destul de devreme, cu trupa Oceans on Orion (o combinație interesantă de metalcore modern și heavy metal din anii ’80), urmată de Black Sonic Pearls (prezenți anul trecut la Metalhead Meeting).

Ice Nine Kills au urcat pe scenă ca invitați speciali, aducând un set plin de energie și teme horror, caracteristice stilului lor unic de hardcore melodic. Cu hituri de pe cel mai recent album, „The Silver Scream 2: Welcome to Horrorwood”, trupa din Boston a reușit să captiveze publicul cu prestația lor live: o combinație între show muzical și scene celebre din filme horror. Ne mândrim că am recunoscut majoritatea titlurilor, dar am și adăugat câteva filme pe lista de must-see.

Momentul cel mai așteptat al serii a fost, fără îndoială, apariția trupei Five Finger Death Punch. Formată în 2005 în Nevada, trupa a câștigat rapid popularitate globală, lansând nouă albume de studio și devenind cap de afiș la numeroase festivaluri internaționale. Show-ul lor la Romexpo a inclus piese iconice precum „Wrong Side of Heaven”, „Blue on Black” și „Bad Company”, dar și piese de pe cel mai recent album, „Afterlife”, lansat în 2022.

Data de 4 iulie este motiv de sărbătoare națională în State (Independence Day), așa ca Moody și restul trupei a fost parcă mai energici și au oferit publicului din București inclusiv o mulțime de cadouri (finalul show-ului a adus o adevărată ploaie de picks, sticks și alte memento-uri din partea trupei).

Mai jos avem pregătită pentru voi o mică galerie foto.

Concomitent cu venirea Five Finger Death Punch în România, echipa METALHEAD a sărbătorit și 20 de ani de activitate, o perioadă în care organizatorii au adus în fața publicului român trupe legendare ale rock-ului internațional (precum Iron Maiden, Slipknot, Pantera, și multe altele), contribuind semnificativ la dezvoltarea scenei muzicale locale.

Alte articole:

Cold Grave Party 2024 in Quantic Club

Cold Grave Party 2024 in Quantic Club

Anul acesta organizatorii Old Grave Festival au facut incalzirea de dinaintea festivalului cu trupele: Witchfukker (Olanda), Gallower (Polonia), Sexmag (Polonia), Chevalier (Finlanda). Evenimentul a fost organizat de Romanian Thrash Metal Club....

Metal Gates Festival 2024 – ziua 3

Metal Gates Festival 2024 – ziua 3

Galerie foto a 3-a zi de Metal Gates Festival, desfasurat in clubul Quantic, duminica 29 septembrie: Somnent (US), Cutterred Flesh (CZ), Hierophant (IT), Machiavellian God (RO), The Foreshadowing (IT), Necrophobic (SE). Eveniment organizat de Final Step Productions....

Metal Gates Festival 2024 – ziua 2

Metal Gates Festival 2024 – ziua 2

Galerie foto a 2-a zi de Metal Gates Festival, desfasurat in clubul Quantic, sambata 28 septembrie: Eternal Fire (RO), Loch Vostok (SE), Destinity (FR), Shade Empire (FI), Graveworm (IT), Kalmah (FI). Eveniment organizat de Final Step Productions....

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.