Despre Batman: The Dark Knight Rises

de | 27 iul. 2012 | Blog, Bucuresti

Batman: The Dark Knight Rises e un film cu tot ce trebuie care incheie intr-un mod frumos o trilogie faimoasa. Imaginea si sunetul sunt pe masura, e filmat foarte bine desi nu e 3D si probabil isi merita incasarile din prima saptamana (161 milioane dolari).
Ca orice filme cu supereroi, totul e la limita, sincronizarile sunt la fix iar finalul este, bineinteles, unul fericit. Si desi stii ca e uneori tras de par, tot te capteaza.

Fratii Nolan au reusit in filmul acesta sa creeze un personaj negativ care sa imi placa, Bane. Nu prin ceea ce face sau cum se comporta, ci prin faptul ca e atat de bine facut si construit, incat nu e usor de trecut cu vederea.
Iar Batman e Batman. Desi batut, nu se lasa invins si revine salvand Gotham, orasul lui iubit. Se alege si cu fata, Catwoman, aceasta pisica agila, mereu pe tocuri cui, care ii bate pe toti cei rai intalniti in cale.
Filmul este unul despre reusita, despre prietenii greu incercate, despre bine care mereu invinge. Inveti ca trebuie sa te lupti un pic sa obtii ceea ce vrei, ca nu trebuie sa te dai batut la primul esec si ca, intr’un final, totul e bine cand se termina cu bine.

Evenimentul de lansare a fost foarte bine pus la punct, cu poze transformate in magneti, bauturi cu Mountain Dew in culori tematice si lume cunoscuta. Masca lui Batman expusa la intrare a fost un punct de atractie pentru cei care au fost prezenti la vizionarea filmului.

Cei de la Mountain Dew au si un concurs cu premii destul de mari pentru fanii Batman: o excursie VIP la studiourile Warner Bros. din Los Angeles, o replica a mastii lui Batman si tricouri oficiale The Dark Knight Rises.

[pwaplusphp album=”TheDarkKnightRise” images_per_page=”9″]

Articol redactat cu ajutorul Prestigio Romania.

Alte articole:

Comic Con 2024 – editia de primavara

Comic Con 2024 – editia de primavara

Peste 56.000 oameni au trecut pe la prima editie de Comic Con din 2024, sau editia de primavara. Iar noi nu puteam sa ratam. O editie plina de cosyplay , mult mai multi decat la editiile trecute.De mentionat ca editia aceasta n-am fost doar vizitator ci am fost si ca...

Finntroll in Quantic Club

Finntroll in Quantic Club

Trupa finlandeza de black/folk metal Finntroll a urcat pe scena clubului Quantic in cadrul turneului european Vredesvävd. Au deschis show-ul Suotana din Finlanda si Metsatöll din Estonia. Galeria foto: Fotograf: Gheorghe Paraschiv [gallery type='flickr'...

U.D.O. in Quantic Club

U.D.O. in Quantic Club

Grupul german de heavy metal U.D.O. a urcat pe scena clubului Quantic in cadrul Touchdown Europe Tour 2024. Au deschis show-ul britanicii de la Tailgunner. Galeria foto: Fotograf: Gheorghe Paraschiv [gallery type='flickr' view='photosets'...

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.