Am avut marea placere sa vizionam in premiera Strada Cloverfield 10, cel mai nou film din de suspans distribuit de Ro Image. Daca esti fanul filmelor pline de intorsaturi de situatie, atunci Strada Cloverfield 10 este filmul perfect pentru o seara cu prietenii.

In 2008 publicul descoperea Cloverfiled – unul din filmele ce au adus in prim-plan tehnica „shaky cam” si ne-a facut sa stam cu sufletul la gura in timp ce dezastrul atacului extraterestru se dezlantuia pe strazile din New York.  Incepand cu 08.04.2016, in cinematografele din Romania puteti urmari cel de-al doilea film din serie – Strada Cloverfield 10 (in original – 10 Cloverfield Lane), distribuit de Ro Image 2000 si produs de Paramount Pictures.

Strada Cloverfield 10 spune povestea lui Michelle, o tanara ce la scurt timp dupa ce isi paraseste logodnicul, este implicata intr-un accident de masina. Ea se trezeste in compania lui Howard (interpretat de John Goodman) in buncarul acestuia, unde este informata ca este probabil printre singurii supravietuitori ai unui atac asupra Americii. Dar oare exista alte motive pentru care Howard nu vrea sa o lase pe Michelle sa plece?

Filmul reuseste sa iti mentina atentia, dar prin (poate) prea multe schimbari de situatie, la final ramai cu impresia ca ai vazut nu un singur film, ci trei. Chiar daca trebuie sa astepti destul de mult pana cand descoperi legatura cu primul Cloverfiled, 10 Cloverfield Lane isi are propriile merite.