Untold 2019 – ziua 2 – vineri

de | 3 aug. 2019 | Blog, Concert, Festival

A doua zi din UNTOLD festival 2019 a adus in fata a peste 95.000 de fanii show-uri mult asteptate realizate de Busta Rhymes, Timmy Trumpet si Armin van Buuren, precum si o multime de alti DJ si artisti internationali sau din Romania.

Noi ne-am inceput vinerea la pas prin centrul Clujului, intrand in festival la fix pentru a prinde Subcarpati pe main stage si Nane la scena Alchemy. Au urmat Stormzy, Culese din Cartier si o vizita scurta pe la scena Nostalgia. Iar pentru ca ne consideram deja veterani ai festivalului Untold, ne-am retras la main stage din timp (pentru a nu ramane prin afara stadionului in cazul in care acesta isi atinge capacitatea maxima la show-ul lui Armin).

L-am asteptat direct in photo pit pe Busta Rhymes, care a adus un alt tip de energie pe scena principala. Lumea a dansat pe hiturile rapperului american, atmosfera fiind racorita de cativa stropi de ploaie.

Setul lui Timmy Trumpet a fost printre surprizele serii pentru noi, show-ul sau fiind inedit si atrenant. Artistul a fost si el placut surprins de publicul din Cluj, declarand in conferinta de presa ca de mult si-a dorit sa viziteze Romania.

Cel mai asteptat eveniment al serii a fost spectacolul lui Armin van Buuren, un show cu adevarat magic! La ora 12:00 cand artistul a urcat pe main stage, Cluj Arena parea neincapatoare si intr-o agitatie continua. Dar o data cu primele note ale imnului national, interpretat de Orchestra Operei Nationale Romane Cluj-Napoca, intreaga atentie s-a mutat catre scena, iar pentru mai mult de 7 ore, Armin a dominat Untold festival.

Mai jos lasam cateva fotografii din ziua a doua, in timp ce noi ne pregatim pentru cea de-a treia zi de festival.

Alte articole:

Soundart 2024 – ziua 1

Soundart 2024 – ziua 1

A 5-a editie a Soundart Festival s-a desfasurat anul acesta pe 26 si 27 aprilie in Club Quantic cu o participare diversa de trupe din sfera muzicii metal. In prima zi au urcat pe scena Krishna (Malta), Doomsday Astronaut (Romania), The Thirteenth Sun (Romania) si...

Comic Con 2024 – editia de primavara

Comic Con 2024 – editia de primavara

Peste 56.000 oameni au trecut pe la prima editie de Comic Con din 2024, sau editia de primavara. Iar noi nu puteam sa ratam. O editie plina de cosyplay , mult mai multi decat la editiile trecute.De mentionat ca editia aceasta n-am fost doar vizitator ci am fost si ca...

Finntroll in Quantic Club

Finntroll in Quantic Club

Trupa finlandeza de black/folk metal Finntroll a urcat pe scena clubului Quantic in cadrul turneului european Vredesvävd. Au deschis show-ul Suotana din Finlanda si Metsatöll din Estonia. Galeria foto: Fotograf: Gheorghe Paraschiv [gallery type='flickr'...

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.