Untold 2019 – ziua 2 – vineri

de | 3 aug. 2019 | Blog, Concert, Festival

A doua zi din UNTOLD festival 2019 a adus in fata a peste 95.000 de fanii show-uri mult asteptate realizate de Busta Rhymes, Timmy Trumpet si Armin van Buuren, precum si o multime de alti DJ si artisti internationali sau din Romania.

Noi ne-am inceput vinerea la pas prin centrul Clujului, intrand in festival la fix pentru a prinde Subcarpati pe main stage si Nane la scena Alchemy. Au urmat Stormzy, Culese din Cartier si o vizita scurta pe la scena Nostalgia. Iar pentru ca ne consideram deja veterani ai festivalului Untold, ne-am retras la main stage din timp (pentru a nu ramane prin afara stadionului in cazul in care acesta isi atinge capacitatea maxima la show-ul lui Armin).

L-am asteptat direct in photo pit pe Busta Rhymes, care a adus un alt tip de energie pe scena principala. Lumea a dansat pe hiturile rapperului american, atmosfera fiind racorita de cativa stropi de ploaie.

Setul lui Timmy Trumpet a fost printre surprizele serii pentru noi, show-ul sau fiind inedit si atrenant. Artistul a fost si el placut surprins de publicul din Cluj, declarand in conferinta de presa ca de mult si-a dorit sa viziteze Romania.

Cel mai asteptat eveniment al serii a fost spectacolul lui Armin van Buuren, un show cu adevarat magic! La ora 12:00 cand artistul a urcat pe main stage, Cluj Arena parea neincapatoare si intr-o agitatie continua. Dar o data cu primele note ale imnului national, interpretat de Orchestra Operei Nationale Romane Cluj-Napoca, intreaga atentie s-a mutat catre scena, iar pentru mai mult de 7 ore, Armin a dominat Untold festival.

Mai jos lasam cateva fotografii din ziua a doua, in timp ce noi ne pregatim pentru cea de-a treia zi de festival.

Alte articole:

Comic Con 2022

Comic Con 2022

Editia 2022 pentru East European Comic Con a avut loc weekendul ce tocmai a trecut, iar noi cum suntem mai geekis de fel, n-au putut rata acest eveniment. Si sincer ne bucuram ca am participa pentru ca a fost incredibil de multa lume si asta e de bine, incredibil de...

Duminica la Untold 2022

Duminica la Untold 2022

Duminică a fost ziua care a adus, poate, cele mai variate nume pe mainstage, după ce Pascal Junior a venit cu multă energie pregătind publicul pentru o ultimă noapte de spectacol am avut parte de un show superb de la Anne Marie, presărat atât cu momente amuzante cât...

Sambata la Untold 2022

Sambata la Untold 2022

Pentru noi, ziua de sâmbătă a început cu DJ-ul francez Kungs, continuând apoi cu B.U.G Mafia alături de care a cântat un întreg stadion. Cei de la B.U.G au inserat și un moment special, un cor de inimi înregistrat chiar în festival de către fundația Daruiește Viață cu...

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.