A doua zi din UNTOLD festival 2019 a adus in fata a peste 95.000 de fanii show-uri mult asteptate realizate de Busta Rhymes, Timmy Trumpet si Armin van Buuren, precum si o multime de alti DJ si artisti internationali sau din Romania.

Noi ne-am inceput vinerea la pas prin centrul Clujului, intrand in festival la fix pentru a prinde Subcarpati pe main stage si Nane la scena Alchemy. Au urmat Stormzy, Culese din Cartier si o vizita scurta pe la scena Nostalgia. Iar pentru ca ne consideram deja veterani ai festivalului Untold, ne-am retras la main stage din timp (pentru a nu ramane prin afara stadionului in cazul in care acesta isi atinge capacitatea maxima la show-ul lui Armin).

L-am asteptat direct in photo pit pe Busta Rhymes, care a adus un alt tip de energie pe scena principala. Lumea a dansat pe hiturile rapperului american, atmosfera fiind racorita de cativa stropi de ploaie.

Setul lui Timmy Trumpet a fost printre surprizele serii pentru noi, show-ul sau fiind inedit si atrenant. Artistul a fost si el placut surprins de publicul din Cluj, declarand in conferinta de presa ca de mult si-a dorit sa viziteze Romania.

Cel mai asteptat eveniment al serii a fost spectacolul lui Armin van Buuren, un show cu adevarat magic! La ora 12:00 cand artistul a urcat pe main stage, Cluj Arena parea neincapatoare si intr-o agitatie continua. Dar o data cu primele note ale imnului national, interpretat de Orchestra Operei Nationale Romane Cluj-Napoca, intreaga atentie s-a mutat catre scena, iar pentru mai mult de 7 ore, Armin a dominat Untold festival.

Mai jos lasam cateva fotografii din ziua a doua, in timp ce noi ne pregatim pentru cea de-a treia zi de festival.