Untold 2019 – ziua 2 – vineri

de | 3 aug. 2019 | Blog, Concert, Festival

A doua zi din UNTOLD festival 2019 a adus in fata a peste 95.000 de fanii show-uri mult asteptate realizate de Busta Rhymes, Timmy Trumpet si Armin van Buuren, precum si o multime de alti DJ si artisti internationali sau din Romania.

Noi ne-am inceput vinerea la pas prin centrul Clujului, intrand in festival la fix pentru a prinde Subcarpati pe main stage si Nane la scena Alchemy. Au urmat Stormzy, Culese din Cartier si o vizita scurta pe la scena Nostalgia. Iar pentru ca ne consideram deja veterani ai festivalului Untold, ne-am retras la main stage din timp (pentru a nu ramane prin afara stadionului in cazul in care acesta isi atinge capacitatea maxima la show-ul lui Armin).

L-am asteptat direct in photo pit pe Busta Rhymes, care a adus un alt tip de energie pe scena principala. Lumea a dansat pe hiturile rapperului american, atmosfera fiind racorita de cativa stropi de ploaie.

Setul lui Timmy Trumpet a fost printre surprizele serii pentru noi, show-ul sau fiind inedit si atrenant. Artistul a fost si el placut surprins de publicul din Cluj, declarand in conferinta de presa ca de mult si-a dorit sa viziteze Romania.

Cel mai asteptat eveniment al serii a fost spectacolul lui Armin van Buuren, un show cu adevarat magic! La ora 12:00 cand artistul a urcat pe main stage, Cluj Arena parea neincapatoare si intr-o agitatie continua. Dar o data cu primele note ale imnului national, interpretat de Orchestra Operei Nationale Romane Cluj-Napoca, intreaga atentie s-a mutat catre scena, iar pentru mai mult de 7 ore, Armin a dominat Untold festival.

Mai jos lasam cateva fotografii din ziua a doua, in timp ce noi ne pregatim pentru cea de-a treia zi de festival.

Alte articole:

Sonata Arctica in Quantic Club

Sonata Arctica in Quantic Club

Sonata Arctica au revenit in 2023 in Quantic Club din Bucuresti. In deschidere au urcat pe scena cei de la Induction. Iar cateva cadre imortalizate de la acest evenimente puteti vedea mai jos. Galeria foto: Fotograf: Gheorghe Paraschiv [gallery type='flickr'...

Duminica – Rockstadt Extreme Fest 2023

Duminica – Rockstadt Extreme Fest 2023

Nu-mi vine sa cred ca este deja ultima zi de festival, ziua 5. Insa dupa 3 zile de canicula am avut iar parte de ploaie, insa asta nu a insemnat ca la Stick to your Guns nu s-a dansat si cantat si facut mosheala. Insa inainte de ploaie am prins Immolation si For the...

Sambata – Rockstadt Extreme Fest 2023

Sambata – Rockstadt Extreme Fest 2023

A 4-a zi de REF a inceput cu Impaled Nazarene dupa care am continuat cu Agnostic Front, Discharge, I Am Morbid, Obituary, Pertubator, Avatar si s-a terminat cu In Flames. https://youtu.be/DV4B7Wz2pOg?si=8RVvvI3GZQJEZCLF Galeria foto: [gallery type='flickr'...

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.