ARTmania 2019 – ziua 1 – vineri

de | 27 iul. 2019 | Blog, Concert, Festival

Vineri seara, editia 2019 a festivalului ARTmania a inceput in plina forta cu trupe precum Fjort, Wardruna, Architects si Dream Theater.  Prima zi a editiei din acest an a reusit sa adune o multime de pasionati ai muzicii rock,  iar fanii Wardruna si-au intalnit personal idolii, la sesiunile de meet-and-greet.

ARTmania este unul din cele mai asteptate festivaluri de muzica rock si evenimente alternative, astfel ca nu e de mirare ca Piata Mare a Sibiului a devenit neincapatoare aseara. Trupe precum Architects sau Dream Theater au animat publicul si i-au facut chiar si pe trecatorii din afara festivalului sa se opreasca si sa asculte.

Anul acesta organizatorii festivalului s-au intrecut pe ei insisi, pregatind pentru participanti o multime de activitati prin ARTmania Alternative Events: proiectii gratuite de filme (in colaborare cu Caravana TIFF si Luna Plina International Film Festival) targ de vinyluri  (alaturi de East European Music Conference), precum si workshopuri si sesiuni de lectura (in parteneriat cu librariile Humanitas). De asemenea, purtatorii de bratari de festival au acces gratuit in Muzeul ASTRA Sibiu si la evenimentele muzeului (Festivalul lampioanelor sau Olimpiada “Mestesuguri Artistice Traditionale”).

In ultima zi de festival ii asteptam pe Mobius, Alcest, Madrugada si Opeth, tot pe scena din Piata Mare a Sibiului. Partipantii pot sa isi selecteze concertele si sa se conecteze cu prietenii prin aplicatia Woov, disponibila la download aici.

Alte articole:

Un nou festival lângă București: DWMT la Conac

Un nou festival lângă București: DWMT la Conac

Un eveniment special, organizat de DWMT (Diud, Where's My Tune?) în colaborare cu POINT, va avea loc în perioada 8-9 iulie la Conacul Udriște Năsturel, oferind publicului un festival de două zile cu o atmosferă aparte. DWMT la Conac, propune o experiență nouă și...

Leprous si Kalandra intra in line-up-ul ARTmania Evenings 2023

Leprous si Kalandra intra in line-up-ul ARTmania Evenings 2023

Leprous si Kalandra sunt primele nume confirmate la cea de-a doua editie „ARTmania Evenings” powered by ARTmania Festival, care va avea loc pe 4 martie 2023 la Arenele Romane, in cort incalzit. Seria de show-uri reunite sub marca „ARTmania Evenings” invita fanii...

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.