ARTmania 2019 – ziua 2 – sambata

de | 30 iul. 2019 | Blog, Concert, Festival

A doua zi a festivalului ARTmania de anul acesta i-a adus pe fanii Alcest si Madrugada mai aproape de idolii lor chiar in Piata Mare a Sibiului.

Ne-am inceput ziua cu o noua serie de activitati marca ARTmania Alternative Events, printre care sesiuni de lectura alaturi de Lerida Buchholtzer, cunoscuta actrita a Teatrului National din Sibiu „Radu Stanca” si vizionari de filme, in parteneriat cu Luna Plina – Festivalul Filmului Horror si Fantastic si Caravana Filmelor TIFF.

Dupa amiaza a fost rezervata concertelor din Piata Mare, unde Möbius, Alcest, Madrugada si Opeth au incalzit atmosfera pana dupa miezul noptii. Fanii Alcest si Madrugada au avut ocazia de a se fotografia cu trupele lor favorite, la sesiunile de meet-and-greet organizate dupa cele doua concerte.

Cea de-a 14-a editie a ARTmania Festival din Sibiu ne-a suprins inca o data prin nivelul de organizare si locatia spatioasa din centul orasului, loc in care zilnic s-au adunat aproximativ 10.000 de participanti. Asteptam cu nerabdare si editia de anul viitor, cand festivalul anunta implementarea conceptul de „Donatie pentru invitatie” pentru a sprijini constructia primului Spital de Oncologie si Radioterapie Pediatrica ridicat in ultimii 30 de ani in Romania, un proiect al „Asociatiei Daruieste Viata”.

Mai jos am pregatit galeria foto a zilei si clipurile din cadrul concertelor.

Alte articole:

Leprous si Kalandra intra in line-up-ul ARTmania Evenings 2023

Leprous si Kalandra intra in line-up-ul ARTmania Evenings 2023

Leprous si Kalandra sunt primele nume confirmate la cea de-a doua editie „ARTmania Evenings” powered by ARTmania Festival, care va avea loc pe 4 martie 2023 la Arenele Romane, in cort incalzit. Seria de show-uri reunite sub marca „ARTmania Evenings” invita fanii...

Un nou brand de evenimente intra pe piata din Romania: Music ON

Un nou brand de evenimente intra pe piata din Romania: Music ON

The Mission lanseaza un nou concept de petreceri pe piata din Romania, „Music On”, cu ocazia aniversarii a 22 de ani de activitate. Primul eveniment din seria Music On va avea loc pe 26 noiembrie, la Romexpo, Pavilion B1 si se va afla sub tutela lui Marco Carola, unul...

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.