In weekend am facut o scurta plimbare prin Sibiu. Eram in cautare de scene cu muzica rock, dar am dat peste un concurs de ciclism. Pentru ca 2020 este asa cum este, iar Covid-19 la noi in tara loveste acum mai rau decat la inceput, nu am avut parte nici de ARTmarnia Festival. Insa, impreuna cu alti 12 organizatori de festivaluri independente din Europa, cei de la ARTmania au organizat online European Metal Festival Alliance (EMFA). Timp de 3 zile, fanii muzicii vor putea accesa online de un program variat de concerte (peste 35 de trupe) si interviuri. La acestea de adauga si continut video exclusiv ce va putea fi urmarit online, din confortul casei, pe 7-8-9 august 2020, pe www.MetalFestivalAlliance.com.

ARTmania Festival folosestee aceasta ocazie unica pentru a sustine promovarea la nivel european a produselor culturale romanesti si a muzicii rock din Romania si se va prezenta cu interviuri, filmari inedite si inregistrari realizate special pentru aceasta ocazie. In plus va oferi publicului participant la EMFA 3 concerte inregistrate special in perioada pandemiei pentru acest festival online:  Dirty Shirt, RoadkillSoda si White Walls.

Dar pana sa vina concertele, noi ne-am alinat dorul de ARTmania cu o plimbare prin Piata Mare, Piata Mica, Sala Thalia si Habitus. Mai jos aveti galeria foto.