ARTmania 2020 – desi a fost o scena in Piata Mare, nu s-a cantat deloc

de | 30 iul. 2020 | Blog, Concert, Festival

In weekend am facut o scurta plimbare prin Sibiu. Eram in cautare de scene cu muzica rock, dar am dat peste un concurs de ciclism. Pentru ca 2020 este asa cum este, iar Covid-19 la noi in tara loveste acum mai rau decat la inceput, nu am avut parte nici de ARTmarnia Festival. Insa, impreuna cu alti 12 organizatori de festivaluri independente din Europa, cei de la ARTmania au organizat online European Metal Festival Alliance (EMFA). Timp de 3 zile, fanii muzicii vor putea accesa online de un program variat de concerte (peste 35 de trupe) si interviuri. La acestea de adauga si continut video exclusiv ce va putea fi urmarit online, din confortul casei, pe 7-8-9 august 2020, pe www.MetalFestivalAlliance.com.

ARTmania Festival folosestee aceasta ocazie unica pentru a sustine promovarea la nivel european a produselor culturale romanesti si a muzicii rock din Romania si se va prezenta cu interviuri, filmari inedite si inregistrari realizate special pentru aceasta ocazie. In plus va oferi publicului participant la EMFA 3 concerte inregistrate special in perioada pandemiei pentru acest festival online:  Dirty Shirt, RoadkillSoda si White Walls.

Dar pana sa vina concertele, noi ne-am alinat dorul de ARTmania cu o plimbare prin Piata Mare, Piata Mica, Sala Thalia si Habitus. Mai jos aveti galeria foto.

Alte articole:

Leprous si Kalandra intra in line-up-ul ARTmania Evenings 2023

Leprous si Kalandra intra in line-up-ul ARTmania Evenings 2023

Leprous si Kalandra sunt primele nume confirmate la cea de-a doua editie „ARTmania Evenings” powered by ARTmania Festival, care va avea loc pe 4 martie 2023 la Arenele Romane, in cort incalzit. Seria de show-uri reunite sub marca „ARTmania Evenings” invita fanii...

Un nou brand de evenimente intra pe piata din Romania: Music ON

Un nou brand de evenimente intra pe piata din Romania: Music ON

The Mission lanseaza un nou concept de petreceri pe piata din Romania, „Music On”, cu ocazia aniversarii a 22 de ani de activitate. Primul eveniment din seria Music On va avea loc pe 26 noiembrie, la Romexpo, Pavilion B1 si se va afla sub tutela lui Marco Carola, unul...

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.