Ballantine’s & Alex Velea – The Brand & The New Ambassador

de | 1 nov. 2011 | Blog, Bucuresti, In Oras

Ballantine’s & Alex Velea - The Brand & The New Ambassador
Ieri seara am fost invitati in The Embassy, unde cei de la Ballatine’s au prezentat noua vedeta, Alex Velea, ce le va reprezenta imaginea.
Asocierea nu este deloc intamplatoare, atat muzica lui Alex cat si Ballatine’s vor sa se regasesca la fiecare petrecere, in fiecare club sau unde se vrea distractie si voie buna.
Joi, puteti sa testati pe pielea voastra asocierea din Alex si Ballatine’s la petrecerea Ballantine’s Party cu Alex Velea in Princess Club. Intrarea este libera.

Alte articole:

East European Music Conference online camp

East European Music Conference online camp

Anul acesta, East European Music Conference online camp, conferință internațională dedicată profesioniștilor din industria muzicală, are loc online in perioada 10-11 decembrie. EEMC este locul de întâlnire și de discuție al industriei muzicale românești și al...

UNTOLD 2021 – Ziua 3 – sambata (Foto + Video)

UNTOLD 2021 – Ziua 3 – sambata (Foto + Video)

Ziua a treia de UNTOLD 2021 a inceput in forta cu un set de “drujbe” marca Dj Shiver, acolo unde puteai observa o barca gonflabila cu tot cu pasageri pe deasupra multimii sau sesiunea depogo din fata scenei Alchemy. DJ Shiver a fost urmat de Nane, Macanache,...

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.