B’estFest Summer Camp 2012

de | 21 iun. 2012 | Blog, Bucuresti, Concert, Festival

Langa islazul comunei Tunari intre 6 si 8 iulie 2012 va avea loc cea de-a 6-a editie a festivalului B’estFest.

Line-upul pentru B’estFest Summer Camp 2012 in momentul de fata se prezinta in felul urmator: Garbage, The Qemists, Kreator, Moonspell, Stanton Warrios, Turbo, Selah Sue, Mala Vita, Obituary, Milow, Trolley Snatcha, Royksoop, Last Hope, Booka Shade, Pulp, Caro Emerald, Andy C, Meshuggah, Modestep, Dope D.O.D., Skindred, Tristiana, Pipes and Pints, Regardless of me si multi altii.

Fara sa ne lungim cu amananunte inutile va spune ca la B’estFest Summercamp 2012 o sa aveti parte de Sports Area, Playground, Lake Lounge, Arts & Crafts, Bazzar, Food Court, Camping si Green Village.

Incepand cu 2011 B’estFest ofera posiblitatea de camping si editia din 2012 nu face exceptie. Pretul unui voucher pentru camping este de 15 lei.

Pretul unui bilet per zi este de 125 lei sau 150 lei in ziua evenimentului la intrare, iar pretul unui abonament este de 265 lei sau 285 lei in ziua evenimentului la intrare. Biletele se pot procura de pe site-ul Myticket.ro.

Ca idee poti sa arunci un ochi sa vezi cum a fost in 2011 la B’estFest Summer Camp ziua 1, ziua 2 si ziua 3.

Articol redactat cu ajutorul Prestigio Romania.

Alte articole:

Leprous si Kalandra intra in line-up-ul ARTmania Evenings 2023

Leprous si Kalandra intra in line-up-ul ARTmania Evenings 2023

Leprous si Kalandra sunt primele nume confirmate la cea de-a doua editie „ARTmania Evenings” powered by ARTmania Festival, care va avea loc pe 4 martie 2023 la Arenele Romane, in cort incalzit. Seria de show-uri reunite sub marca „ARTmania Evenings” invita fanii...

Un nou brand de evenimente intra pe piata din Romania: Music ON

Un nou brand de evenimente intra pe piata din Romania: Music ON

The Mission lanseaza un nou concept de petreceri pe piata din Romania, „Music On”, cu ocazia aniversarii a 22 de ani de activitate. Primul eveniment din seria Music On va avea loc pe 26 noiembrie, la Romexpo, Pavilion B1 si se va afla sub tutela lui Marco Carola, unul...

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.