B’estFest Summer Camp 2012

de | 21 iun. 2012 | Blog, Bucuresti, Concert, Festival

Langa islazul comunei Tunari intre 6 si 8 iulie 2012 va avea loc cea de-a 6-a editie a festivalului B’estFest.

Line-upul pentru B’estFest Summer Camp 2012 in momentul de fata se prezinta in felul urmator: Garbage, The Qemists, Kreator, Moonspell, Stanton Warrios, Turbo, Selah Sue, Mala Vita, Obituary, Milow, Trolley Snatcha, Royksoop, Last Hope, Booka Shade, Pulp, Caro Emerald, Andy C, Meshuggah, Modestep, Dope D.O.D., Skindred, Tristiana, Pipes and Pints, Regardless of me si multi altii.

Fara sa ne lungim cu amananunte inutile va spune ca la B’estFest Summercamp 2012 o sa aveti parte de Sports Area, Playground, Lake Lounge, Arts & Crafts, Bazzar, Food Court, Camping si Green Village.

Incepand cu 2011 B’estFest ofera posiblitatea de camping si editia din 2012 nu face exceptie. Pretul unui voucher pentru camping este de 15 lei.

Pretul unui bilet per zi este de 125 lei sau 150 lei in ziua evenimentului la intrare, iar pretul unui abonament este de 265 lei sau 285 lei in ziua evenimentului la intrare. Biletele se pot procura de pe site-ul Myticket.ro.

Ca idee poti sa arunci un ochi sa vezi cum a fost in 2011 la B’estFest Summer Camp ziua 1, ziua 2 si ziua 3.

Articol redactat cu ajutorul Prestigio Romania.

Alte articole:

Comic Con 2023

Comic Con 2023

Nu putea sa ratam editia 2023 de Comic Con, mai ales ca anul acesta se celebrează 10 ani de la debutul Comic Con in Romania. Asa ca am dat si noi o fuga sa vedem ce mai este expus, in materie de pc-uri, manga, comics, si ince mai important, cosplay. De-a lungul...

Un nou festival lângă București: DWMT la Conac

Un nou festival lângă București: DWMT la Conac

Un eveniment special, organizat de DWMT (Diud, Where's My Tune?) în colaborare cu POINT, va avea loc în perioada 8-9 iulie la Conacul Udriște Năsturel, oferind publicului un festival de două zile cu o atmosferă aparte. DWMT la Conac, propune o experiență nouă și...

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.