Editia cu numerul 18 din cadrul evenimentului Bloggers Lan Party are loc in Piatra Neamt la Rubik Hub in perioada 4-5 mai. De aceasta data am avut parte de jocuri ca: PUBG, God of War , FIFA 18 si putin CS:GO intre mine si Lucian

Ziua 1: A inceput #BLP18PN  !!!!  Ieri dimineata  am plecat la drum impreuna cu Lucian spre BLP, avand sa fie prima mea editie si a 12-a pentru mahmur.

Dupa un drum obositor de 5 ore si o masa „traditionala”   la hotel, ne-am indreptat spre Rubik Hub. Un loc super fain unde poti sa-ti pierzi timpul si sa socializezi cu cei din jur la o bere sau la o #apaplata, fiind intr-o zona foarte linistita .

La 18:00 s-a dat startul editiei 18, calculatoarele fiind asigurate de Omen,laptopurile de  MSI,si perifericele de HyperX. Nu am dus lipsa de performanta dar din pacate majoritatea erau ocupate. Intr-un sfarsit am apucat sa jucam niste PUBG si ceva NBK18 dar nu ne-am lasat pana nu am bagat si ceva Counter-Strike  ca na …. „CS-ul nu va moare”. 

La event mai participa persoane ca Alex Damian, Sorin Chineata si Simona Stanescu si multi altii din domeniul de social media, vloggeri, bloggeri.

Ziua 2:   Ne-am trezit cu greu dar cu chiu cu vai am reusit sa ajungem la timp la micul dejun. Putina socializare la cafea si am plecat spre Hub ca sa ne inscriem la concursuri. Eu am ales FIFA 18, NBA18PUBG si BombTag   unde fac echipa cu Lucian si el a ales Mortal Kombat si BombTag.

Nu incercati sa jucati versus Lucian Mortal Kombat ca nu e fun…. m-a batut de prea multe ori :))) (5-2)

Concursurile au fost intrerupte de pauza de masa unde Toma ne-a rasfatat cu mai multe feluri de pizza gigantice. Din pacate si eu si Lucian am iesit din prima etapa si am ramas sa ne uitam la finalistii celor 3 jocuri.

Au urmat vreo 6 meciuri de FIFA cu Sorin Chineata (tur retur), am iesit invingator :D, socializare si la final am avut concert Skizzo Skillz si un party micut de final de editie ca sa fie biniditat