Bohemian Rhapsody- Recenzie Film

de | 31 oct. 2018 | Blog, Bucuresti, Preview

 

Ieri am fost invitat sa vad filmul Bohemian Rhapsody la Grand Cinema Baneasa movie made by 20th Century Fox. Fara sa dau spoilere, filmul este unul biografic asupra vietii lui Fred Mercury si are legatura cu  celebrul concert ce a avut loc in 1985 Live Aid. Evenimentul a avut loc simultan in Anglia (Londra- stadionul Wembley) si in America (Philadelphia- stadionul John F. Kennedy), cat si in tari ca Japonia, Austria, Canada, Uniunea Sovietica si Australia.

Filmul dureaza 2 ore si 15 minute, timp in care treci prin o gramada de stari si sentimente.  „i dont cry, u cry”  cam asta o sa simtiti pe parcursul vizionarii, mai putin atunci cand iti amesteca sentimentele cu cateva faze comice.

Personajele, execelente, au salvat  filmul de la un storyline care mergea putin mai bun, dupa parerea mea. Faptul ca au reusit sa adauge cateva filmulete originale este un plus ce te ajuta sa intelegi mai bine filmul.

S-a pus accent pe detalii. Va recomand sa fiti atenti la detalii. Am stat special sa caut cele mai mici lucrui care faceau ca cadrul filmat sa fie percfect si am ramas surprins de ce au reusit producatorii sa realizeze.

Imi place cum a fost montat si filmat. Nu sare de la o secventa la alta fara rost, respecta bine cronologia astfel in cat sa nu te pierzi de-a lungul povestii.

Au reusit sa puna in evidenta un subiect destul de delicat in zilele noastre si aceea este homosexualitatea. Bine… era imposibil de evitat avand in vedere personajul despre care s-a facut filmul. Sunt sigur ca dupa acest film vor fi cateva persoane, nu multe, care isi vor schimba parerea sau macar o sa vada cu alti ochi acest concept.

Pielea de gaina nu a lipsit si nici lacrimile pe unele fete ale persoanelor din sala. Chiar daca este un film catchy ma asteptam la o alta reactie de la sala. Mie mi-a fost greu, aproape imposibil, sa nu fredonez piesele celor de la Queen sau sa nu bat din picior la piesa „We will rock you”.

Cum am zis filmul este catchy si te misca la final. Imediat dupa ce s-a terminat filmul, lumea inca mai procesa, gandea, ceea ce tocmai a vazut si te pune pe ganduri imediat ce se termina. Din acest motiv il recomand.

Sunt multe lucruri pe care poti sa le inveti in aceste 2 ore, nu vreau sa vi le zic pe toate ca cel mai bine le aflati singuri, dar vreau sa va zic ca una din invataturi ar fi „ca ai numai o viata si trebuie s-o traiesti facand ceea ce iti place”.

Bun film, l-as mai vedea inca odata sincer, e o experienta ce nu trebuie ratata.

 

 

Mihnea Ene.

 

Alte articole:

Pe unde mergem vara asta

Pe unde mergem vara asta

Ca tot se aproprie vara cu pasi rapizi am decis sa va facem o mica lista pe unde vom ajunge noi. Practic ce va face echipa Mahmur.info vara lui 2024. Pai sa incepem cu primul eveniment mare la care ajungem, iar acesta este concertul Megadeth de la Romexpo de pe 10...

Wacken Metal Battle Romania 2024

Wacken Metal Battle Romania 2024

Finala Nationala WACKEN METAL BATTLE ROMANIA s-a desfasurat pentru prima data la Bucureşti, in zilele de 10 si 11 mai 2024, la clubul Quantic. Prima zi a inceput cu participarea trupelor în concurs: • Fittonia (modern metal, Cluj Napoca) • June Turns Black (modern...

Wolfheart in Quantic Club

Wolfheart in Quantic Club

Trupa finlandeza de melodic death metal Wolfheart a urcat pe scena clubului Quantic in cadrul turneului european KING OF THE NORTH over Balkans. Au deschis show-ul trupele bucurestene Blacksheep si Machiavellian God, acestia din urma lansand cel de-al doilea album de...

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.