In ziua a 2-a s-au prezentat pe scena mica trupe ca: NoruNegru, Roadkillsoda, Implant Pentru Refuz si COMA si pe scena mare: Dj Hefe,  The Kryptonite SparksOCSSofa Surfers si  in incheiere The Hives

Am inceput a 2-a zi de Bucharest Greensounds Festival cu un concert energic marca OCS pe scena mare, urmat de multa miscare din partea formatiei Implant Pentru Refuz la scena mica.

IPR a avut un concert minunat care s-a potrivit cu publicul mare prezent la concertul lor. A fost placut sa cant piesa „IPR Gherila” alaturi de atata lume mai ales ca a trecut ceva timp de cand am fost la un concert de al lor.

Scena mica a fost inchisa de trupa COMA, care au avut un public extrem de mare pentru scena mica si un playset de numai 30 de minute din pacate. Atmosfera a fost la fel de minunata ca la fiecare concert al lor. Am tras cateva cadre si din backstage  ca sa suprind toata atmosfera in cateva imagini.

Partea mea preferata a fost la final cand din cauza timpului, baietii nu au mai apucat sa canta piesa lor de incheiere, asa ca fanii nu au plecat si au inceput sa-si aprinda lanternele de la telefon si sa cante impreuna piesa „Canta-mi Povestea”. A fost un moment frumos care mai mult ca sigur o sa ramane in istoria formatiei COMA.

Galerie Foto ziua 2: