Bucharest Modular Meet 2023: Connect, Share, Create!

de | 18 oct. 2023 | Bucuresti, In Oras

Venit pe mail:

„Pregătește-te pentru un eveniment unic, care îți va aprinde cu siguranță pasiunea pentru sound design si muzica electronica. Vino alături de noi la „Bucharest Modular Meet 2023” pe 28 octombrie la DJ Superstore pentru o zi de explorare in universul muzicii si a sunetului produs cu scule hardware.

Acest eveniment este o sărbătoare a cablurilor, a butoanelor și a acelor cutii minunate pline de module minuscule care ne motiveaza curiozitatile si pasiunea. Este o șansă de a ne întâlni cu entuziaști care gândesc la fel ca noi, de a ne îmbunătăți experiența în domeniul sintetizatorilor și de a lua parte la discutii constructive despre acest hobby.

Show and Tell: Adu-ți configurația eurorack sau semimodulara și împărtășește cu comunitatea creațiile tale, experimentele și patch-urile preferate. Este o oportunitate practică de a învăța, inspira și colabora cu alți pasionați de synth-uri.

Muzică live și experimentală: Ia parte la muzica si sunete live iesite din comun. Asculta peisaje sonore ambientale la experimente avangardiste, așteptați-vă la o gamă variată de experiențe muzicale nu foarte des intalnite.

Integrarea artei contemporane: Explorați intersecția dintre sinteza modulară și arta contemporană. Reunim lumile sunetului și a vizualului, creând o experiență imersivă care împinge limitele creativității.

Implicarea comunității: Acest eveniment este organizat de către comunitate, pentru comunitate. Implică-te în orice mod dorești, fie că este vorba de interpretare, de împărtășirea cunoștințelor sau pur și simplu de conectarea cu alți pasionați de synth-uri. Suntem cu toții aici pentru a învăța și a crește împreună.

Intrare liberă și gratuită: Bucharest Modular Meet este 100% deschis, iar intrarea este liberă pentru toți. Scopul nostru este de a promova un mediu primitor și incluziv în care toată lumea poate explora lumea sintezei modulare.

Vino alături de noi pentru o experienta inedita la Bucharest Modular Meet. Este o șansă de a vă reîntâlni cu prieteni vechi, de a vă face prieteni noi și de a vă distra realizand sunete noi. Fie că sunteți un guru al sintezei experimentat sau sunteți la început de drum, acest eveniment promite o experiență constructivă, creativă și memorabila. Haideți să facem muzică, să explorăm zgomotul și să sărbătorim împreună spiritul comunității de sintetizatoare modulare din București si Romania. Abia așteptăm să vă vedem acolo!”

Link catre eventul de facebook: https://www.facebook.com/photo/?fbid=6565745056839662&set=gm.1021790022292740

Alte articole:

Sonata Arctica in Quantic Club

Sonata Arctica in Quantic Club

Sonata Arctica au revenit in 2023 in Quantic Club din Bucuresti. In deschidere au urcat pe scena cei de la Induction. Iar cateva cadre imortalizate de la acest evenimente puteti vedea mai jos. Galeria foto: Fotograf: Gheorghe Paraschiv [gallery type='flickr'...

Duminica – Rockstadt Extreme Fest 2023

Duminica – Rockstadt Extreme Fest 2023

Nu-mi vine sa cred ca este deja ultima zi de festival, ziua 5. Insa dupa 3 zile de canicula am avut iar parte de ploaie, insa asta nu a insemnat ca la Stick to your Guns nu s-a dansat si cantat si facut mosheala. Insa inainte de ploaie am prins Immolation si For the...

Sambata – Rockstadt Extreme Fest 2023

Sambata – Rockstadt Extreme Fest 2023

A 4-a zi de REF a inceput cu Impaled Nazarene dupa care am continuat cu Agnostic Front, Discharge, I Am Morbid, Obituary, Pertubator, Avatar si s-a terminat cu In Flames. https://youtu.be/DV4B7Wz2pOg?si=8RVvvI3GZQJEZCLF Galeria foto: [gallery type='flickr'...

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.