Bucharest Modular Meet 2023: Connect, Share, Create!

de | 18 oct. 2023 | Bucuresti, In Oras

Venit pe mail:

„Pregătește-te pentru un eveniment unic, care îți va aprinde cu siguranță pasiunea pentru sound design si muzica electronica. Vino alături de noi la „Bucharest Modular Meet 2023” pe 28 octombrie la DJ Superstore pentru o zi de explorare in universul muzicii si a sunetului produs cu scule hardware.

Acest eveniment este o sărbătoare a cablurilor, a butoanelor și a acelor cutii minunate pline de module minuscule care ne motiveaza curiozitatile si pasiunea. Este o șansă de a ne întâlni cu entuziaști care gândesc la fel ca noi, de a ne îmbunătăți experiența în domeniul sintetizatorilor și de a lua parte la discutii constructive despre acest hobby.

Show and Tell: Adu-ți configurația eurorack sau semimodulara și împărtășește cu comunitatea creațiile tale, experimentele și patch-urile preferate. Este o oportunitate practică de a învăța, inspira și colabora cu alți pasionați de synth-uri.

Muzică live și experimentală: Ia parte la muzica si sunete live iesite din comun. Asculta peisaje sonore ambientale la experimente avangardiste, așteptați-vă la o gamă variată de experiențe muzicale nu foarte des intalnite.

Integrarea artei contemporane: Explorați intersecția dintre sinteza modulară și arta contemporană. Reunim lumile sunetului și a vizualului, creând o experiență imersivă care împinge limitele creativității.

Implicarea comunității: Acest eveniment este organizat de către comunitate, pentru comunitate. Implică-te în orice mod dorești, fie că este vorba de interpretare, de împărtășirea cunoștințelor sau pur și simplu de conectarea cu alți pasionați de synth-uri. Suntem cu toții aici pentru a învăța și a crește împreună.

Intrare liberă și gratuită: Bucharest Modular Meet este 100% deschis, iar intrarea este liberă pentru toți. Scopul nostru este de a promova un mediu primitor și incluziv în care toată lumea poate explora lumea sintezei modulare.

Vino alături de noi pentru o experienta inedita la Bucharest Modular Meet. Este o șansă de a vă reîntâlni cu prieteni vechi, de a vă face prieteni noi și de a vă distra realizand sunete noi. Fie că sunteți un guru al sintezei experimentat sau sunteți la început de drum, acest eveniment promite o experiență constructivă, creativă și memorabila. Haideți să facem muzică, să explorăm zgomotul și să sărbătorim împreună spiritul comunității de sintetizatoare modulare din București si Romania. Abia așteptăm să vă vedem acolo!”

Link catre eventul de facebook: https://www.facebook.com/photo/?fbid=6565745056839662&set=gm.1021790022292740

Alte articole:

Wacken Metal Battle Romania 2024

Wacken Metal Battle Romania 2024

Finala Nationala WACKEN METAL BATTLE ROMANIA s-a desfasurat pentru prima data la Bucureşti, in zilele de 10 si 11 mai 2024, la clubul Quantic. Prima zi a inceput cu participarea trupelor în concurs: • Fittonia (modern metal, Cluj Napoca) • June Turns Black (modern...

Wolfheart in Quantic Club

Wolfheart in Quantic Club

Trupa finlandeza de melodic death metal Wolfheart a urcat pe scena clubului Quantic in cadrul turneului european KING OF THE NORTH over Balkans. Au deschis show-ul trupele bucurestene Blacksheep si Machiavellian God, acestia din urma lansand cel de-al doilea album de...

Soundart 2024 – ziua 2

Soundart 2024 – ziua 2

A 5-a editie a Soundart Festival s-a desfasurat anul acesta pe 26 si 27 aprilie in Club Quantic cu o participare diversa de trupe din sfera muzicii metal. A doua zi au urcat pe scena Deaf Hombre (Romania), Gunshee (Romania), Earth Ship (Germania) si headlinerul zilei...

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.