Comeback Kid & W3 4R3 NUM83R5 – Quantic 20.06 | Galeria Foto

de | 21 iun. 2023 | Blog, Bucuresti, Concert

Seara trecută a fost una de neuitat la concertul Comeback Kid în Club Quantic. De la început până la sfârșit, atmosfera a fost electrică, cu fani entuziasmați și cu o trupă care a arătat că încă mai stăpânește cu măiestrie scena.

A fost o agitație maximă, publicul dând dovadă de o energie aparte. De la crowd surfing la mosh pits, a fost o demonstrație de pasiune pentru muzica hardcore punk.

Pe scena, Comeback Kid a fost la înălțime. Solistul Andrew Neufeld a fost mai mult timp la gardul de la scenă, cântând alături de fanii entuziasmați. A fost un spectacol interactiv, cu o legătură reală între trupă și public.

Pentru mine, personal, a fost o experiență emoționantă. Comeback Kid este o trupă care a însemnat mult pentru mine în adolescență, iar faptul că am avut ocazia să-i văd live, să-i fotografiez și să particip la acest concert a fost pur și simplu minunat.

Comeback Kid a fost o experiență memorabilă, o dovadă a forței și vitalității muzicii hardcore punk și a comunității care o susține. Este un eveniment pe care nu îl voi uita curând.

Comeback Kid este o trupă de hardcore punk originară din Winnipeg, Manitoba, Canada. Înființată în martie 2001, trupa este formată în prezent din vocalistul Andrew Neufeld, chitariștii Jeremy Hiebert și Stu Ross, basistul Chase Brenneman și bateristul Loren Legare​.

De la înființare și până în prezent, Comeback Kid și-au consolidat poziția pe scena muzicală prin intermediul celor șapte albume de studio și a celor șaptesprezece videoclipuri muzicale pe care le-au lansat. Cel mai recent album de studio, intitulat „Heavy Steps„, a fost lansat în ianuarie 2022

W3 4R3 NUM83R5 a luat cu asalt scena de la Quantic cu un spectacol care a rămas în amintirea tuturor de la primul acord pana la ultima notă.
Ceea ce a impresionat în mod deosebit a fost energia și spiritul trupei pe scenă. W3 4R3 NUM83R5 au arătat o lejeritate și o apropiere remarcabilă de public, combinând muzica lor intensă cu glume între piese. Fanii s-au simțit în mod clar conectați la bandă, nu doar ca spectatori, ci ca parte a experienței muzicale.
Setlist-ul a fost un amestec perfect de piese bine cunoscute și iubite, inclusiv ‘A New Dawn‘, favorita mea. Fiecare piesă a adus un nou val de entuziasm, creând o atmosferă electrizantă plină de energie și ‘sport‘.
Unul dintre punctele culminante ale serii a fost, fără îndoială, ultima piesă a setlist-ului, un cover după ‘Counting Worms‘ de la Knocked Loose. Inca de la primele note aceasta piesa a schimbat complet atmosfera iar fiecare fan prezent in Quantic s-a dezlantuit pe aceasta piese emblematica acestui gen muzical. Acest moment a fost mai mult decât un simplu cover, a fost un adevărat antrenament pentru concertul Knocked Loose care urmează să aibă loc în ultima seară a festivalului Rockstand Extreme Fest 2023.

Concertul W3 4R3 NUM83R5 a fost o experiență memorabilă, un exemplu de cum energia, talentul și conexiunea cu publicul pot crea o noapte de neuitat.

Evenimentul acesta a fost posibil multumita celor de la Metalhead & IaBilet.

Galeria Foto:

Alte articole:

Sonata Arctica in Quantic Club

Sonata Arctica in Quantic Club

Sonata Arctica au revenit in 2023 in Quantic Club din Bucuresti. In deschidere au urcat pe scena cei de la Induction. Iar cateva cadre imortalizate de la acest evenimente puteti vedea mai jos. Galeria foto: Fotograf: Gheorghe Paraschiv [gallery type='flickr'...

Bucharest Modular Meet 2023: Connect, Share, Create!

Bucharest Modular Meet 2023: Connect, Share, Create!

Venit pe mail: "Pregătește-te pentru un eveniment unic, care îți va aprinde cu siguranță pasiunea pentru sound design si muzica electronica. Vino alături de noi la "Bucharest Modular Meet 2023" pe 28 octombrie la DJ Superstore pentru o zi de explorare in universul...

Duminica – Rockstadt Extreme Fest 2023

Duminica – Rockstadt Extreme Fest 2023

Nu-mi vine sa cred ca este deja ultima zi de festival, ziua 5. Insa dupa 3 zile de canicula am avut iar parte de ploaie, insa asta nu a insemnat ca la Stick to your Guns nu s-a dansat si cantat si facut mosheala. Insa inainte de ploaie am prins Immolation si For the...

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.