Concert E.M.I.L. si Coma la Londra

de | 16 apr. 2019 | Blog, Concert

Formatiile COMA si E.M.I.L. au revenit la Londra dupa o pauza de 4 ani pentru un dublu concert in 229 The Venue Club organizat de J’events prin platforma Made in Romanyeah.

A fost un prilej foarte bun ca o parte din comunitatea de romani din capitala Regatului Unit sa se reuneasca pentru o seara de rock romanesc de cea mai buna calitate.

Primii care au urcat pe scena au fost baietii de la E.M.I.L., care au lansat recent un nou single, numit „Linii de text”, pe care l-au si cantat live pentru cei prezenti. N-au lipsit nici piesele clasice precum „Dub Shot”, „Cultivator de vise” sau „1000 de dorinte”, dar nici piese de pe cel mai recent material discografic al formatiei bucurestene, „I M E N S”.

Seara a fost incheiata de formatia COMA de la Bucuresti, care a incins si mai tare spiritele si s-a dat drumu mai serios la pogo. Un show exemplar ca de obicei din partea baietilor care din ce-am inteles ne pregatesc ceva special anul viitor cu ocazia aniversarii a 20 de activitate. Poate un nou album? Cine stie?

Lasand acum partea obiectiva a relatarii de la concert, ma bucur ca se intampla astfel de concerte si in afara tarii, mai ales acum de cand m-am mutat la Londra si mi-as dori sa-i vad mai des pe baieti pe taram britanic.

E un lucru fain si pentru comunitatea de romani aflata la mare distanta de casa pentru ca ofera atat prilejul unei reuniri si intalniri cu alti conationali la genul asta de evenimente, dar si ocazia de a se bucura de show-uri care unora chiar le lipsesc odata cu mutarea intr-o alta tara.

In concluzie, sper sa nu mai treaca inc 4 ani pana urmatoarele concerte COMA si E.M.I.L.de la Londra.

P.S.: Acest concert a avut si o incrcatura emotionala mai speciala pentru ca ultimele concerte COMA si E.M.I.L. ale prietenului nostru Claudiu Petre au avut loc tot in Londra, in urma cu 4 ani, cu fix doua sptamani inaintea tragediei din Colectiv.

Articol, poze si video by Pandutzu.

Concert E.M.I.L. si Coma la Londra

Alte articole:

Comic Con 2022

Comic Con 2022

Editia 2022 pentru East European Comic Con a avut loc weekendul ce tocmai a trecut, iar noi cum suntem mai geekis de fel, n-au putut rata acest eveniment. Si sincer ne bucuram ca am participa pentru ca a fost incredibil de multa lume si asta e de bine, incredibil de...

Duminica la Untold 2022

Duminica la Untold 2022

Duminică a fost ziua care a adus, poate, cele mai variate nume pe mainstage, după ce Pascal Junior a venit cu multă energie pregătind publicul pentru o ultimă noapte de spectacol am avut parte de un show superb de la Anne Marie, presărat atât cu momente amuzante cât...

Sambata la Untold 2022

Sambata la Untold 2022

Pentru noi, ziua de sâmbătă a început cu DJ-ul francez Kungs, continuând apoi cu B.U.G Mafia alături de care a cântat un întreg stadion. Cei de la B.U.G au inserat și un moment special, un cor de inimi înregistrat chiar în festival de către fundația Daruiește Viață cu...

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.