Concert E.M.I.L. si Coma la Londra

de | 16 apr. 2019 | Blog, Concert

Formatiile COMA si E.M.I.L. au revenit la Londra dupa o pauza de 4 ani pentru un dublu concert in 229 The Venue Club organizat de J’events prin platforma Made in Romanyeah.

A fost un prilej foarte bun ca o parte din comunitatea de romani din capitala Regatului Unit sa se reuneasca pentru o seara de rock romanesc de cea mai buna calitate.

Primii care au urcat pe scena au fost baietii de la E.M.I.L., care au lansat recent un nou single, numit „Linii de text”, pe care l-au si cantat live pentru cei prezenti. N-au lipsit nici piesele clasice precum „Dub Shot”, „Cultivator de vise” sau „1000 de dorinte”, dar nici piese de pe cel mai recent material discografic al formatiei bucurestene, „I M E N S”.

Seara a fost incheiata de formatia COMA de la Bucuresti, care a incins si mai tare spiritele si s-a dat drumu mai serios la pogo. Un show exemplar ca de obicei din partea baietilor care din ce-am inteles ne pregatesc ceva special anul viitor cu ocazia aniversarii a 20 de activitate. Poate un nou album? Cine stie?

Lasand acum partea obiectiva a relatarii de la concert, ma bucur ca se intampla astfel de concerte si in afara tarii, mai ales acum de cand m-am mutat la Londra si mi-as dori sa-i vad mai des pe baieti pe taram britanic.

E un lucru fain si pentru comunitatea de romani aflata la mare distanta de casa pentru ca ofera atat prilejul unei reuniri si intalniri cu alti conationali la genul asta de evenimente, dar si ocazia de a se bucura de show-uri care unora chiar le lipsesc odata cu mutarea intr-o alta tara.

In concluzie, sper sa nu mai treaca inc 4 ani pana urmatoarele concerte COMA si E.M.I.L.de la Londra.

P.S.: Acest concert a avut si o incrcatura emotionala mai speciala pentru ca ultimele concerte COMA si E.M.I.L. ale prietenului nostru Claudiu Petre au avut loc tot in Londra, in urma cu 4 ani, cu fix doua sptamani inaintea tragediei din Colectiv.

Articol, poze si video by Pandutzu.

Concert E.M.I.L. si Coma la Londra

Alte articole:

Sonata Arctica in Quantic Club

Sonata Arctica in Quantic Club

Sonata Arctica au revenit in 2023 in Quantic Club din Bucuresti. In deschidere au urcat pe scena cei de la Induction. Iar cateva cadre imortalizate de la acest evenimente puteti vedea mai jos. Galeria foto: Fotograf: Gheorghe Paraschiv [gallery type='flickr'...

Duminica – Rockstadt Extreme Fest 2023

Duminica – Rockstadt Extreme Fest 2023

Nu-mi vine sa cred ca este deja ultima zi de festival, ziua 5. Insa dupa 3 zile de canicula am avut iar parte de ploaie, insa asta nu a insemnat ca la Stick to your Guns nu s-a dansat si cantat si facut mosheala. Insa inainte de ploaie am prins Immolation si For the...

Sambata – Rockstadt Extreme Fest 2023

Sambata – Rockstadt Extreme Fest 2023

A 4-a zi de REF a inceput cu Impaled Nazarene dupa care am continuat cu Agnostic Front, Discharge, I Am Morbid, Obituary, Pertubator, Avatar si s-a terminat cu In Flames. https://youtu.be/DV4B7Wz2pOg?si=8RVvvI3GZQJEZCLF Galeria foto: [gallery type='flickr'...

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.