Cu cine bem o #apaplata la Afterhills?

de | 8 mai 2018 | Blog, Concert, Festival

Editia cu numarul 2 a fastivalului Afterhills va avea loc intre 31 mai si 3 iunie.

Prima editie de Afterhills a fost o combinatie de rece si cald si spun asta pentru ca au avut parte de un mini uragan (conform celor de la INMH), de ploaie si de grindina in prima seara, insa in cele 2 zile ramase au avut 78.000 de festivalieri, ceea ce este WOW.
Anul acesta cei de la Afterhills se asteapta la peste 60.000 vizitatori pe zi, ceea ce este iar WOW pentru un festival atat de tanar.

In 2018 Afterhills ii are ca headlineri pe cei de la Hurts, Above & Beyond, Paul van Dyk, Andrew Rayel, Tom Odell sau Dubioza Kolektiv,dar si multe nume din Romania.

Una dintre cele 9 scene ale festivalului va fi scena de Comedy. Iar ca lucru inedit pentru aceasta editie va fi cel mai mare Dreamcatcher din lume, de peste 9 metri in diametru.

Biletele pentru acest festival se pot achizitiona direct de la ei de pe site, adica de aici: https://app.afterhills.com/en/buy-tickets si pretul unui abonament pentru 4 zile este de 470 lei.

Mai multe detalii gasit pe pagina eventului: https://www.facebook.com/events/286563085178855/

Alte articole:

MORCHEEBA  & GOLAN @ Arenele Romane | Galeria FOTO

MORCHEEBA & GOLAN @ Arenele Romane | Galeria FOTO

Am avut onorea sa ascult si sa fotografiez pentru a 3 oara, trupa Morcheeba. M-am bucurat foarte tare cand i-am vazut pe baietii de la GOLAN cantand in deschiderea trupei. A fost un show minunat, cu multa lume si vibe-urile specifice trupei Morcheeba. Galeria Foto:...

Concert THIEVERY CORPORATION la Arenele Romane

Concert THIEVERY CORPORATION la Arenele Romane

București, 21 iunie 2022 – Luni, 27 iunie, THIEVERY CORPORATION revin la București, laArenele Române. Special guest: DELIRIC X SILENT STRIKE. Warm-up: BLAZING VIBEZMEETS YARDIE FLO. Accesul se face începând cu ora 18:00. Biletele pot fi achiziționate...

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.