Cu cine bem o #apaplata la Afterhills?

de | 8 mai 2018 | Blog, Concert, Festival

Editia cu numarul 2 a fastivalului Afterhills va avea loc intre 31 mai si 3 iunie.

Prima editie de Afterhills a fost o combinatie de rece si cald si spun asta pentru ca au avut parte de un mini uragan (conform celor de la INMH), de ploaie si de grindina in prima seara, insa in cele 2 zile ramase au avut 78.000 de festivalieri, ceea ce este WOW.
Anul acesta cei de la Afterhills se asteapta la peste 60.000 vizitatori pe zi, ceea ce este iar WOW pentru un festival atat de tanar.

In 2018 Afterhills ii are ca headlineri pe cei de la Hurts, Above & Beyond, Paul van Dyk, Andrew Rayel, Tom Odell sau Dubioza Kolektiv,dar si multe nume din Romania.

Una dintre cele 9 scene ale festivalului va fi scena de Comedy. Iar ca lucru inedit pentru aceasta editie va fi cel mai mare Dreamcatcher din lume, de peste 9 metri in diametru.

Biletele pentru acest festival se pot achizitiona direct de la ei de pe site, adica de aici: https://app.afterhills.com/en/buy-tickets si pretul unui abonament pentru 4 zile este de 470 lei.

Mai multe detalii gasit pe pagina eventului: https://www.facebook.com/events/286563085178855/

Alte articole:

Sonata Arctica in Quantic Club

Sonata Arctica in Quantic Club

Sonata Arctica au revenit in 2023 in Quantic Club din Bucuresti. In deschidere au urcat pe scena cei de la Induction. Iar cateva cadre imortalizate de la acest evenimente puteti vedea mai jos. Galeria foto: Fotograf: Gheorghe Paraschiv [gallery type='flickr'...

Duminica – Rockstadt Extreme Fest 2023

Duminica – Rockstadt Extreme Fest 2023

Nu-mi vine sa cred ca este deja ultima zi de festival, ziua 5. Insa dupa 3 zile de canicula am avut iar parte de ploaie, insa asta nu a insemnat ca la Stick to your Guns nu s-a dansat si cantat si facut mosheala. Insa inainte de ploaie am prins Immolation si For the...

Sambata – Rockstadt Extreme Fest 2023

Sambata – Rockstadt Extreme Fest 2023

A 4-a zi de REF a inceput cu Impaled Nazarene dupa care am continuat cu Agnostic Front, Discharge, I Am Morbid, Obituary, Pertubator, Avatar si s-a terminat cu In Flames. https://youtu.be/DV4B7Wz2pOg?si=8RVvvI3GZQJEZCLF Galeria foto: [gallery type='flickr'...

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.