Cu cine bem o #apaplata la Afterhills?

de | 8 mai 2018 | Blog, Concert, Festival

Editia cu numarul 2 a fastivalului Afterhills va avea loc intre 31 mai si 3 iunie.

Prima editie de Afterhills a fost o combinatie de rece si cald si spun asta pentru ca au avut parte de un mini uragan (conform celor de la INMH), de ploaie si de grindina in prima seara, insa in cele 2 zile ramase au avut 78.000 de festivalieri, ceea ce este WOW.
Anul acesta cei de la Afterhills se asteapta la peste 60.000 vizitatori pe zi, ceea ce este iar WOW pentru un festival atat de tanar.

In 2018 Afterhills ii are ca headlineri pe cei de la Hurts, Above & Beyond, Paul van Dyk, Andrew Rayel, Tom Odell sau Dubioza Kolektiv,dar si multe nume din Romania.

Una dintre cele 9 scene ale festivalului va fi scena de Comedy. Iar ca lucru inedit pentru aceasta editie va fi cel mai mare Dreamcatcher din lume, de peste 9 metri in diametru.

Biletele pentru acest festival se pot achizitiona direct de la ei de pe site, adica de aici: https://app.afterhills.com/en/buy-tickets si pretul unui abonament pentru 4 zile este de 470 lei.

Mai multe detalii gasit pe pagina eventului: https://www.facebook.com/events/286563085178855/

Alte articole:

Leprous si Kalandra intra in line-up-ul ARTmania Evenings 2023

Leprous si Kalandra intra in line-up-ul ARTmania Evenings 2023

Leprous si Kalandra sunt primele nume confirmate la cea de-a doua editie „ARTmania Evenings” powered by ARTmania Festival, care va avea loc pe 4 martie 2023 la Arenele Romane, in cort incalzit. Seria de show-uri reunite sub marca „ARTmania Evenings” invita fanii...

Un nou brand de evenimente intra pe piata din Romania: Music ON

Un nou brand de evenimente intra pe piata din Romania: Music ON

The Mission lanseaza un nou concept de petreceri pe piata din Romania, „Music On”, cu ocazia aniversarii a 22 de ani de activitate. Primul eveniment din seria Music On va avea loc pe 26 noiembrie, la Romexpo, Pavilion B1 si se va afla sub tutela lui Marco Carola, unul...

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.