Delia este unul dintre artistii de la care stii ca te poti astepta la orice. Cu toate acestea, are puterea de a te impresiona de fiecare data. Concertele ei sunt adevarate experiente si mereu pleci de la ele cu multa energie si buna-dispozitie. Nu trebuie sa fii expert sa-ti dai seama cata munca este in spate, cu ce echipa profesionista lucreaza si, nu in ultimul rand, ce om de muzica complet e Delia.

In perioada 4-6 martie, la Sala Palatului a avut loc seria de concerte Psihedelia, o productie de proportii impresionante, cu lumini, proiecții, ținute și personaje care mai de care mai interesante. Un fel de Alice in tara minunilor intalneste Spitalul de nebuni, intr-un spectacol colorat, vibrant, suprinzator la fiecare pas. Și, ca de fiecare data, Delia a dovedit ca vocea ei este cea mai importanta piesa din puzzle-ul complex al concertelor pe care le sustine.


Si ca sa realizati ce nebunie a fost acest spectacol – care a avut loc trei zile la rand cu sala ocupata la capacitate maxima – Delia a surprins publicul cu fiecare melodie: a interpretat la flaut si la un pian din muschi noua ei piesa, “Verde Imparat”, a facut o baie de “bani” intr-o cada, a “baut ceai” la o masa imensa de sah, a levitat cu ajutorul magicianului Johannes sau a dansat intr-o colivie imensa alaturi de o “Delia mica”. Show-ul s-a incheiat fulminant cu “Da, mama”, unde artista a cantat de la o inaltime de 10 m de unde a plonjat la sfarsitul piesei – moment ce a dat, cu siguranta, palpitatii celor din public.

Odata cu acest show, Delia a lansat si un nou album, LIVE pe care se regasesc interpretarile celor mai cunoscute piese ale ei, in varianta live din concertele “Welcome to Deliria” din 2016. Albumele se gasesc in 4 variante de coperta, fiecare cu continut foto exclusiv, dar si pe toate site-urile de vanzare si de streaming specializate.

Redactor: Andra Iacob