Duminica la Untold 2023

de | 17 aug. 2023 | Concert, Festival, In Oras

Doamne cât de repede a trecut și ediția a 8a de UNTOLD… Scriu articolul după ce m-am recuperat fizic și emoțional pentru că pentru foarte mulți dintre noi, ultima seară, sau mai bine zis dimineață a fost cea mai intensă.

Nume foarte bune pe cele trei scene principale și în ultima zi…Am ajuns în festival direct la MGL pentru că îmi era dor de niște drill cinstit direct de la Galați, apoi pe mainstage unde am avut parte, ca și anul trecut de încă o față nouă Vama, Tudor Chirilă ne-a trecut și prin câteva piese și interpretări consacrate, dar a avut grijă să intre mai tare în atmosfera de Mainstage Untold și cu niște remixuri foarte interesante, cu influențe trance sau house și chiar și cu cântatul la bustul gol:)) 

Se pare că nu doar la Bonțida plouă, e deja al doilea an consecutiv cu câte o ploaie foarte serioasă și la Untold, dar fanii adevărați au sărit și dansat uzi, în continuare, fără nicio problemă și la Puya și la ASAP Ferg, de la care am apreciat în mod special că a rămas și el pe catwalk, în ploaie, mai aproape de fani. 

Macanache, Paraziții și DubFX au continuat distracția pe Alchemy, iar pe Mainstage ne-am bucurat de Years and Years, se pare că fost și în seara asta foarte mulți fani hardcore care l-au așteptat pe Olly cu sufletul al gură la gard încă de la deschiderea stadionului, și pe bună dreptate, întrucât show-ul chiar a fost unul foarte reușit. 

Am avut un moment special mai scurt cu Dirty Nano și The Motans, iar apoi a început petrecerea în adevăratul sens al cuvântului cu DJ-ii noștri favoriți, Fedde Le Grand, urmat de David Guetta, despre Armin vorbim puțin mai târziu.

Scena Alchemy s-a închis cu Alex Super Beats, de data asta cu costum cu tot și cu încă un moment din care publicul are ceva de învățat, dar am și făcut un workout serious pe piesele foarte bine alese de super eroul nostru preferat.

Nu era să uit de scena Galaxy întrucât am avut și duminică parte de un nume greu în zona techno, Marco Carola, pentru care polivalenta a depășit din nou 80% din capacitate.

Am aruncat de data asta un ochi și pe scena mai mică și neoficială, dar mereu crowded, organizată la /FORM Space, unde am fost special pentru „the most famous DJ you never heard of”, prietenul nostru NAZEF, care practic mi-a făcut o încălzire serioasă pentru orele care urmau.

Bun și acum, întrebarea de pe buzele tutuor; Cât bagă Armin? A pus Armin Muzică vreo 5 ore și puțin, dar să fim serioși, nu credea nimeni că o să stea doar 3 ore, de data asta însă am înțeles și de ce îi place atât de mult pe scenă pentru că am avut ocazia să fiu și eu cu el pe scenă, în nebunia aia de Golden Pit amenajată pentru prima dată pe scena Untold și pe care sper să o mai revedem. Experiența de acolo nu se compară cu nimic, iar zecile de mii de oameni dansând la răsărit în fața ta sunt un motiv mai mult decât suficient să nu vrei să mai pleci de pe scenă. 

Dar Armin nu s-a rezumat la atât când vine vorba de experiențe noi în show-ul lui, a venit de data asta și cu invitați, Sam Martin la voce și Noa Zulu la didgeridoo, (da, am căutat de mai multe ori numele instrumentului ăla). Energia a fost la un nivel extraordinar de ridicat până la 8 dimineața, iar la final Armin și Pandutzu fluturau sincron câte un tricolor pe scenă, ca să ne amintească unde se petrece toată nebunia. Iar dacă nu mă credeți pe mine, set-ul complet e postat și pe YouTube alături de încă un rând de mulțumiri pentru Untold și România uite aici: https://www.youtube.com/watch?v=KxWqzZJZcbo&t=61s

Mulțumim și noi echipei Untold, autorităților din Cluj-Napoca și celor peste o mie de voluntari care au adus magia în centrul orașului și anul acesta, la probabil cea mai bună ediție UNTOLD de până acum.

Redator: Adrian Apostu

Fotograf: Aaron Roberts

Alte articole:

Five Finger Death Punch la Romexpo

Five Finger Death Punch la Romexpo

Pe data de 4 iulie 2024, Romexpo a fost gazda mult-așteptatei trupe Five Finger Death Punch, care împreună cu Ice Nine Kills, Black Sonic Pearls si Oceans on Orion au reușit să răcorească fanii și să sărbătorească cum se cuvine 20 de ani de METALHEAD. Show-urile au...

Vader in Quantic Club

Vader in Quantic Club

Trupa poloneza de death metal Vader au revenit in Romania pentru a celebra 40 de ani de cariera cu un concert din cadrul turneului “40 Years Of The Apocalypse - Europe Tour 2024”. Au deschis seara trupele Warside (death metal - Franta) si Bio-Cancer (thrash metal -...

Brujeria in Quantic Club

Brujeria in Quantic Club

Trupa americana de metal extrem Brujeria a concertat pe scena clubului Quantic Bucuresti in cadrul turneului european “Esto Es Brujeria” care promoveaza albumul proaspat lansat. Au deschis show-ul trupele Black Tulip (rock/metal - Romania), Eufobia (melodic thrash...

0 Comentarii

Confirmări/Notificări

  1. UNTOLD Festival 2023 Photos - ALR Photography - […] Duminica la Untold 2023 (RO: Mahmur) […]

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.