DWMT La Conac – ediția 2024

de | 24 apr. 2024 | Festival

DWMT La Conac, festivalul de arte și muzică din Herăști, județul Giurgiu, revine pentru cea de-a doua ediție pe 7 și 8 septembrie 2024, promițând o experiență culturală unică, ce îmbină muzica de calitate cu artele vizuale într-un decor istoric de poveste.

Organizat de Diud, în colaborare cu Point, DWMT la Conac, se desfășoară în incinta Conacului Udriște Năsturel, un mic Electric Castle mai aproape de București 🙂 Poți vedea mai multe despre cum a fost ediția trecuta aici>

Festivalul din acest an aduce în premieră un headliner internațional: Kerala Dust, o trupă fondată în 2016 la Londra, acum stabilită în Berlin și Zurich, recunoscută pentru blend-ul inovator de blues, americana, beat-uri eclectice și elemente hipnotice. Alături de Kerala Dust, pe scena principală vor urca artiști români de renume, cum ar fi:

  • Om la Luna
  • HVNDS Lite
  • The Kryptonite Sparks
  • Delta Pe Obraz
  • Musspell
  • Simona Delegeanu
  • Paul Tihan & Andra Andriucă

Pe scena alternativă, festivalul va continua să fie un punct de atracție pentru exploratorii muzicali, oferind oportunitatea de a descoperi artiști emergenți și noi talente.

Artele vizuale și experiențe culinare

Ediția din 2024 va celebra și artele vizuale printr-o expoziție exclusivă curatoriată de Medina Pop. Intitulată „We Lived Good Lives”, expoziția se va desfășura atât în interiorul, cât și în exteriorul conacului, oferind o experiență multidisciplinară și intersecțională. Lucrările prezentate vor invita publicul la o reflecție profundă asupra rolului memoriei și a gratitudinii, celebrând simplul act de „a fi” în prezent.

Un alt aspect distinctiv al DWMT La Conac este experiența culinară gourmet. Festivalul promite o ofertă gastronomică rafinată, concepută de bucătari renumiți, pentru a completa atmosfera premium și sofisticată a evenimentului.

Bilete pentru DWMT la Conac

Biletele pentru DWMT La Conac 2024 sunt disponibile in avans la un preț special și pot fi achiziționate de pe site-ul DWMT.ro.

Ne vedem acolo!

Alte articole:

Începe numărătoarea inversă până la Neversea 2024

Începe numărătoarea inversă până la Neversea 2024

A mai rămas mai puțin de o lună până la cea de-a șasea ediție a festivalului Neversea, supranumit „Queen of Festivals”, care promite să fie cea mai "hot" ediție de până acum. Între 4 și 7 iulie 2024, plaja din Constanța va deveni locul unde peste 150 de artiști...

Noutăți despre Electric Castle 2024

Noutăți despre Electric Castle 2024

Electric Castle, festivalul de la Castelul Banffy din Bonțida, ajunge la a zecea ediție, celebrând un deceniu de experiențe unice și amintiri de neuitat. Din echipa mahmură, eu sunt singurul membru care a ajuns la toate edițiile, așa că ma consider persoana perfectă...

Wacken Metal Battle Romania 2024

Wacken Metal Battle Romania 2024

Finala Nationala WACKEN METAL BATTLE ROMANIA s-a desfasurat pentru prima data la Bucureşti, in zilele de 10 si 11 mai 2024, la clubul Quantic. Prima zi a inceput cu participarea trupelor în concurs: • Fittonia (modern metal, Cluj Napoca) • June Turns Black (modern...

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.