East European Music Conference 2019

de | 30 iul. 2019 | Blog, Concert, Festival

A treia editie a East European Music Conference and Showcase Festival a avut loc in perioada 25 – 27 iulie 2019 la Sibiu. Ca in fiecare an, conferinta a adunat organizatori de evenimente si specialisti din toate domeniile mediului muzical si cultural, atat din Romania, cat si de pe plan international.

Evenimentul s-a desfasurat anul acesta in Piata Mica a Sibiului, unde spatii precum Casa Hermes/ Muzeul ASTRA din Sibiu si Galeria Habitus au gazduit semniariile si discutiile. La acestea s-au adaugat o serie de evenimente alternative si concerte marca Romanian Music Export.

Programul a inceput de joi, cu evenimentul de lansare al „Sibiu – Festival City: East European Music Conference & Showcase Festival 2019” si concertul trupei JazzyBIT. Au urmat doua zile pline de activitati precum: conferinte despre implicarea sociala si importanta evenimentelor culturale in dezvoltarea societatii civile, discutii despre viitorul festivalurilor si a spatiilor de evenimente, interviuri si ateliere vocale sau de fotografie.
Dupa-amiezile au fost presarate cu mixuri marca DJ Buvnitz si concertele Marú, Am Fost La Munte Și Mi-a Plăcut, Blue Velvet, Gramofone si Coma.

 

Alte articole:

Leprous si Kalandra intra in line-up-ul ARTmania Evenings 2023

Leprous si Kalandra intra in line-up-ul ARTmania Evenings 2023

Leprous si Kalandra sunt primele nume confirmate la cea de-a doua editie „ARTmania Evenings” powered by ARTmania Festival, care va avea loc pe 4 martie 2023 la Arenele Romane, in cort incalzit. Seria de show-uri reunite sub marca „ARTmania Evenings” invita fanii...

Un nou brand de evenimente intra pe piata din Romania: Music ON

Un nou brand de evenimente intra pe piata din Romania: Music ON

The Mission lanseaza un nou concept de petreceri pe piata din Romania, „Music On”, cu ocazia aniversarii a 22 de ani de activitate. Primul eveniment din seria Music On va avea loc pe 26 noiembrie, la Romexpo, Pavilion B1 si se va afla sub tutela lui Marco Carola, unul...

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.