East European Music Conference online camp

de | 7 dec. 2021 | Blog, Festival

Anul acesta, East European Music Conference online camp, conferință internațională dedicată profesioniștilor din industria muzicală, are loc online in perioada 10-11 decembrie. EEMC este locul de întâlnire și de discuție al industriei muzicale românești și al operatorilor culturali cu unii dintre cei mai buni specialiști în domeniu.

Evenimentul a fost gândit într-un format interactiv, ce va cuprinde 8 paneluri de discuții și seminarii, 13 interviuri live și o serie de show-uri muzicale. Lista speaker-ilor și programul detaliat complet al „East European Music Conference online camp” va putea fi consultată în zilele următoare pe eemusic.ro. Dar printre numele mari din industie amintim:

  • Tuomas Holopainen (compozitor și fondator al formației Nightwish)
  • Ed Bicknell (manager al Dire Straits și Managing Director al DAMAGE MGMT)
  • Ema Prisca (Chief Marketing Officer, Electric Castle festival)
  • Oana Giurgiu (Director Executiv și Co-fondator TIFF)
  • Sebastian Marcovici (Fondator al Focus in the Park)
  • Bogdan Buta (Fondator al UNTOLD & Nerversea)
  • Andi Mitoi (Fondator al Summer Well Festival)

Conferinta va putea fi urmărită online, gratuit, vinerea și sâmbăta aceasta pe eemusic.ro și pe pagina de Facebook East European Music Conference.

East European Music Conference online camp 2021 este o acțiune cofinanțată de Primăria Municipiului Sibiu și susținută de Kaufland România.

 

Alte articole:

Duminica la Untold 2022

Duminica la Untold 2022

Duminică a fost ziua care a adus, poate, cele mai variate nume pe mainstage, după ce Pascal Junior a venit cu multă energie pregătind publicul pentru o ultimă noapte de spectacol am avut parte de un show superb de la Anne Marie, presărat atât cu momente amuzante cât...

Sambata la Untold 2022

Sambata la Untold 2022

Pentru noi, ziua de sâmbătă a început cu DJ-ul francez Kungs, continuând apoi cu B.U.G Mafia alături de care a cântat un întreg stadion. Cei de la B.U.G au inserat și un moment special, un cor de inimi înregistrat chiar în festival de către fundația Daruiește Viață cu...

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.