Echipa Mahmura la Cupa Bloggerilor – Medias 2012

de | 28 mai 2012 | Blog, RoadTrip, Sport

9 echipe, 2 terenuri, un oras mic si o competitie numita Cupa Bloggerilor, in care am reusit sa facem un egal, sa avem 3 victorii dar si 4 meciuri in care am luat bataie. Toate rezultatele de la Cupa le gasit pe cupa.sportmeet.ro.
Echipamentul Echipei Mahmure a fost sponsorizat de catre teamsport.ro, iar transportul staffului echipei a fost facut cu un Ford Focus Eco Boost.

Echipa Mahmura facts: cel mai bun jucator a fost anihilat de catre noi si nu a reusit nimic spectaculos, cel mai bun portar a primit gol de la noi, iar golghetter-ul competitiei nu a inscris in meciul contra echipei noastre. A doua zi cand lumea a fost mahmura am castigat toate meciurile. >:)

Meciurile a fost filmate cu Prestigio Roadrunner HD 1.

[pwaplusphp album=”CupaBloggerilor2012″ images_per_page=”9″]

Articol redactat cu ajutorul Prestigio Romania.

Alte articole:

MORCHEEBA  & GOLAN @ Arenele Romane | Galeria FOTO

MORCHEEBA & GOLAN @ Arenele Romane | Galeria FOTO

Am avut onorea sa ascult si sa fotografiez pentru a 3 oara, trupa Morcheeba. M-am bucurat foarte tare cand i-am vazut pe baietii de la GOLAN cantand in deschiderea trupei. A fost un show minunat, cu multa lume si vibe-urile specifice trupei Morcheeba. Galeria Foto:...

Concert THIEVERY CORPORATION la Arenele Romane

Concert THIEVERY CORPORATION la Arenele Romane

București, 21 iunie 2022 – Luni, 27 iunie, THIEVERY CORPORATION revin la București, laArenele Române. Special guest: DELIRIC X SILENT STRIKE. Warm-up: BLAZING VIBEZMEETS YARDIE FLO. Accesul se face începând cu ora 18:00. Biletele pot fi achiziționate...

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.