Electric Castle 2022 – ziua 2

de | 15 iul. 2022 | Concert, Festival, Party, Uncategorized

Ziua 2 a celei de-a opta editii a festivalului Electric Castle a inceput in forta, cu un line-up energizant si o multime de activitati numai bune pentru a evita caldura din timpul zilei. 54.000 de persoane au ales sa isi petreaca ziua de joi in cadrul festivalului, semn ca ne apropiem de weekend si de mult asteptatii headlineri.

La inceputul zilei am mai dat o tura prin festival si am adaugat la lista de recomandari:

  • E.on talks – pune focus tot pe sustenabilitate si cum sa traim mai bine pentru a lasa o lume mai buna generatiilor viitoare (si cum sa ne intelegem intre noi indiferent de varsta)
  • Royal Wheel – Roata a devenit un simbol al #EC si in continuare ofera cea mai buna vedere asupra intregului festival – deci nu rata o tura, in timpul concertelor privelistea e chiar wow!
  • Keys of Light by Lidl – Pian la castel? Da, Electric pastreaza magia si eleganta si a pus in pian la baza castelului Banffy – ziua este animat de baloane de sapun, seara muzica produce cel mai tare joc de lumini proiectat direct pe fatada cladirii
  • OMV Lounge – are you a match? ascultati in 2 aceeasi melodie si daca va potriviti la starea pe care o o simtiti cu castile pe urechi aveti sansa sa castigati diverse premii (boxa, baterie externa, casti)

Dupa amiaza, programul concertelor a inceput la Main Stage cu Zdob si Zdub, urmati de Editors, Moderat si Sofi Tukker. Hangarul i-a gazduit pe E.M.I.L, Byron, Ivan and the Parazol, Yves Tumor, Acid Arab, Vitalic si GusGus. Iar scenele de la Booha, Hideout, Drip Factory, Backyard si Dance Garden au surprins publicul prin show-uri mici, dar intense.

Pe langa sustenabilitate si reciclare, festivalul pune in focus si siguranta participantilor – de aceea exista o linie telefonica speciala – 0744.212.313 – la care poate fi semnalat orice incident sau actiune ce pune in pericol viata unei persoane. Si pentru ca politica de zero toleranta este importanta, Electric Castle s-a gandit si la cei care raman fara baterie si a adaugat si un Angel Shot de la bar – este semnalul prin care personalul se mobilizeaza si intervine de urgenta.

Mai jos, o mica selectie a pozelor din ziua de joi.

Nu uita: drink responsabily and have fun!

Alte articole:

Electric Castle 10 – editia 2024 – ziua 2

Electric Castle 10 – editia 2024 – ziua 2

Ziua 2 a festivalului Electric Castle a fost un adevărat spectacol de muzică, energie și diversitate culturală, atrăgând nu mai puțin de 53.000 de participanți în Bonțida. Noi am început ziua devreme (practic, in momentul in care a devenit prea cald sa mai stam in...

Electric Castle 10 – editia 2024 – ziua 1

Electric Castle 10 – editia 2024 – ziua 1

Electric Castle, pentru noi unul dintre cele mai așteptate festivaluri de anul acesta, și-a deschis porțile oficial pe 17 iulie 2024, la ora 16:00, pentru o serie de 5 zile pline de concerte. Prima zi a ediției cu numărul 10 (nici noi nu știm când au trecut 10 ani de...

Five Finger Death Punch la Romexpo

Five Finger Death Punch la Romexpo

Pe data de 4 iulie 2024, Romexpo a fost gazda mult-așteptatei trupe Five Finger Death Punch, care împreună cu Ice Nine Kills, Black Sonic Pearls si Oceans on Orion au reușit să răcorească fanii și să sărbătorească cum se cuvine 20 de ani de METALHEAD. Show-urile au...

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.