Electric Castle 2022 – ziua 2

de | 15 iul. 2022 | Concert, Festival, Party, Uncategorized

Ziua 2 a celei de-a opta editii a festivalului Electric Castle a inceput in forta, cu un line-up energizant si o multime de activitati numai bune pentru a evita caldura din timpul zilei. 54.000 de persoane au ales sa isi petreaca ziua de joi in cadrul festivalului, semn ca ne apropiem de weekend si de mult asteptatii headlineri.

La inceputul zilei am mai dat o tura prin festival si am adaugat la lista de recomandari:

  • E.on talks – pune focus tot pe sustenabilitate si cum sa traim mai bine pentru a lasa o lume mai buna generatiilor viitoare (si cum sa ne intelegem intre noi indiferent de varsta)
  • Royal Wheel – Roata a devenit un simbol al #EC si in continuare ofera cea mai buna vedere asupra intregului festival – deci nu rata o tura, in timpul concertelor privelistea e chiar wow!
  • Keys of Light by Lidl – Pian la castel? Da, Electric pastreaza magia si eleganta si a pus in pian la baza castelului Banffy – ziua este animat de baloane de sapun, seara muzica produce cel mai tare joc de lumini proiectat direct pe fatada cladirii
  • OMV Lounge – are you a match? ascultati in 2 aceeasi melodie si daca va potriviti la starea pe care o o simtiti cu castile pe urechi aveti sansa sa castigati diverse premii (boxa, baterie externa, casti)

Dupa amiaza, programul concertelor a inceput la Main Stage cu Zdob si Zdub, urmati de Editors, Moderat si Sofi Tukker. Hangarul i-a gazduit pe E.M.I.L, Byron, Ivan and the Parazol, Yves Tumor, Acid Arab, Vitalic si GusGus. Iar scenele de la Booha, Hideout, Drip Factory, Backyard si Dance Garden au surprins publicul prin show-uri mici, dar intense.

Pe langa sustenabilitate si reciclare, festivalul pune in focus si siguranta participantilor – de aceea exista o linie telefonica speciala – 0744.212.313 – la care poate fi semnalat orice incident sau actiune ce pune in pericol viata unei persoane. Si pentru ca politica de zero toleranta este importanta, Electric Castle s-a gandit si la cei care raman fara baterie si a adaugat si un Angel Shot de la bar – este semnalul prin care personalul se mobilizeaza si intervine de urgenta.

Mai jos, o mica selectie a pozelor din ziua de joi.

Nu uita: drink responsabily and have fun!

Alte articole:

Joi la Rockstadt Extreme Fest

Joi la Rockstadt Extreme Fest

Ziua de joi a inceput putin mai lent si am ratat trupele Don Gatto si Serrabulho. Insa ne-am bucurat din plin la Caronte, Mastic Scum, Violentor, Orbit Culture si Unearth. Si nu se putea sa nu dam din toate pletele la Decapitaded, Carcass si Bullet For My Valentine....

Miercuri la Rockstadt Extreme Fest

Miercuri la Rockstadt Extreme Fest

  Ziua de miercuri a inseamnat inceputul pentru Rockstadt Extreme Fest editia 2022. Iar aceasta editia vine cu 2 scene mari, Adrian Rugina Stage si Brasov Stage. Cele doua sunt puse una langa alta astfel inca spectatorii pot asista la ambele concerte indiferent de...

Vineri incepe ARTmania 2022

Vineri incepe ARTmania 2022

Sibiul devine sold out de vineri 22 iulie, cand are loc deschiderea ARTmania Festival 2022. Editia 15 bis promite 3 zile de evenimente, activitati si concerte, atat in Piata Mare cat si in locatii culturale ale orasului. Chiar daca organizatorii festivalului nu au...

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.