Electric Castle 2022 – ziua 5

de | 19 iul. 2022 | Festival

Ultima zi de Electric Castle a fost atat de buna incat am avut nevoie de o scurta pauza inainte de a posta articolul dedicat. Intre timp am ajuns si inapoi la Bucuresti, dar nu am putut rata ocazia de a rememora cele mai tari momente din ziua de duminica.

Ziua a cincea a fost cea in care ne-am reintalnit cu prietenii de la The Mono Jacks, Luna Amara, Alternosfera si Subcarpati – care au incheiat show-urile de pe main stage in forta. Ne-am ascuns de caldura la Backyard Stage alaturi de Marú si Dl. Goe, iar pe seara am cantat tare la Irina Rimes si CTC.

Tot ultima zi ne-a permis sa ii descoperim live pe Bob Vylan, Mogwai, Squid, Apache, Sonophone, si desigur Aurora si sa adaugam numele lor in playlist-urile noastre.

Per total, editia nr.8 a Electric Castle a fost poate cea mai buna productie a unui festival de pana acum, din cele la care am participat (si avem totusi o lista luuunga adunata in decursul anilor). Festivalul a raportat pentru cele 5 zile de festival, 10 scene si 300 de artisti peste 272.000 de vizitatori! Dintre acestia, 15.000 au fost cazati in zona de camping, iar alti 10.000 in Bontida. Mai jos cateva fotografii din ultima zi (restul le gasiti curand pe pagina de Facebook).

Si chiar daca festivalul s-a terminat, castelul ramane o perioada „populat” de sute de oameni care lucreaza la aducerea spatiilor la forma lor initiala. De asemenea, reabilitarea cladirilor din spatiul Castelului Bánffy continua, asa cum am fost obisnuiti de la editie la editie. Iar pentru cei care inca au nevoie de dovezi 😉 va lasam aici o amintire de la prima editie … din 2013.

Alte articole:

Duminica la Untold 2022

Duminica la Untold 2022

Duminică a fost ziua care a adus, poate, cele mai variate nume pe mainstage, după ce Pascal Junior a venit cu multă energie pregătind publicul pentru o ultimă noapte de spectacol am avut parte de un show superb de la Anne Marie, presărat atât cu momente amuzante cât...

Sambata la Untold 2022

Sambata la Untold 2022

Pentru noi, ziua de sâmbătă a început cu DJ-ul francez Kungs, continuând apoi cu B.U.G Mafia alături de care a cântat un întreg stadion. Cei de la B.U.G au inserat și un moment special, un cor de inimi înregistrat chiar în festival de către fundația Daruiește Viață cu...

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.