Electric Castle 2022 – ziua 5

de | 19 iul. 2022 | Festival

Ultima zi de Electric Castle a fost atat de buna incat am avut nevoie de o scurta pauza inainte de a posta articolul dedicat. Intre timp am ajuns si inapoi la Bucuresti, dar nu am putut rata ocazia de a rememora cele mai tari momente din ziua de duminica.

Ziua a cincea a fost cea in care ne-am reintalnit cu prietenii de la The Mono Jacks, Luna Amara, Alternosfera si Subcarpati – care au incheiat show-urile de pe main stage in forta. Ne-am ascuns de caldura la Backyard Stage alaturi de Marú si Dl. Goe, iar pe seara am cantat tare la Irina Rimes si CTC.

Tot ultima zi ne-a permis sa ii descoperim live pe Bob Vylan, Mogwai, Squid, Apache, Sonophone, si desigur Aurora si sa adaugam numele lor in playlist-urile noastre.

Per total, editia nr.8 a Electric Castle a fost poate cea mai buna productie a unui festival de pana acum, din cele la care am participat (si avem totusi o lista luuunga adunata in decursul anilor). Festivalul a raportat pentru cele 5 zile de festival, 10 scene si 300 de artisti peste 272.000 de vizitatori! Dintre acestia, 15.000 au fost cazati in zona de camping, iar alti 10.000 in Bontida. Mai jos cateva fotografii din ultima zi (restul le gasiti curand pe pagina de Facebook).

Si chiar daca festivalul s-a terminat, castelul ramane o perioada „populat” de sute de oameni care lucreaza la aducerea spatiilor la forma lor initiala. De asemenea, reabilitarea cladirilor din spatiul Castelului Bánffy continua, asa cum am fost obisnuiti de la editie la editie. Iar pentru cei care inca au nevoie de dovezi 😉 va lasam aici o amintire de la prima editie … din 2013.

Alte articole:

Joi la Rockstadt Extreme Fest

Joi la Rockstadt Extreme Fest

Ziua de joi a inceput putin mai lent si am ratat trupele Don Gatto si Serrabulho. Insa ne-am bucurat din plin la Caronte, Mastic Scum, Violentor, Orbit Culture si Unearth. Si nu se putea sa nu dam din toate pletele la Decapitaded, Carcass si Bullet For My Valentine....

Miercuri la Rockstadt Extreme Fest

Miercuri la Rockstadt Extreme Fest

  Ziua de miercuri a inseamnat inceputul pentru Rockstadt Extreme Fest editia 2022. Iar aceasta editia vine cu 2 scene mari, Adrian Rugina Stage si Brasov Stage. Cele doua sunt puse una langa alta astfel inca spectatorii pot asista la ambele concerte indiferent de...

Vineri incepe ARTmania 2022

Vineri incepe ARTmania 2022

Sibiul devine sold out de vineri 22 iulie, cand are loc deschiderea ARTmania Festival 2022. Editia 15 bis promite 3 zile de evenimente, activitati si concerte, atat in Piata Mare cat si in locatii culturale ale orasului. Chiar daca organizatorii festivalului nu au...

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.