Electric Castle 2022 – ziua 5

de | 19 iul. 2022 | Festival

Ultima zi de Electric Castle a fost atat de buna incat am avut nevoie de o scurta pauza inainte de a posta articolul dedicat. Intre timp am ajuns si inapoi la Bucuresti, dar nu am putut rata ocazia de a rememora cele mai tari momente din ziua de duminica.

Ziua a cincea a fost cea in care ne-am reintalnit cu prietenii de la The Mono Jacks, Luna Amara, Alternosfera si Subcarpati – care au incheiat show-urile de pe main stage in forta. Ne-am ascuns de caldura la Backyard Stage alaturi de Marú si Dl. Goe, iar pe seara am cantat tare la Irina Rimes si CTC.

Tot ultima zi ne-a permis sa ii descoperim live pe Bob Vylan, Mogwai, Squid, Apache, Sonophone, si desigur Aurora si sa adaugam numele lor in playlist-urile noastre.

Per total, editia nr.8 a Electric Castle a fost poate cea mai buna productie a unui festival de pana acum, din cele la care am participat (si avem totusi o lista luuunga adunata in decursul anilor). Festivalul a raportat pentru cele 5 zile de festival, 10 scene si 300 de artisti peste 272.000 de vizitatori! Dintre acestia, 15.000 au fost cazati in zona de camping, iar alti 10.000 in Bontida. Mai jos cateva fotografii din ultima zi (restul le gasiti curand pe pagina de Facebook).

Si chiar daca festivalul s-a terminat, castelul ramane o perioada „populat” de sute de oameni care lucreaza la aducerea spatiilor la forma lor initiala. De asemenea, reabilitarea cladirilor din spatiul Castelului Bánffy continua, asa cum am fost obisnuiti de la editie la editie. Iar pentru cei care inca au nevoie de dovezi 😉 va lasam aici o amintire de la prima editie … din 2013.

Alte articole:

Duminica – Rockstadt Extreme Fest 2023

Duminica – Rockstadt Extreme Fest 2023

Nu-mi vine sa cred ca este deja ultima zi de festival, ziua 5. Insa dupa 3 zile de canicula am avut iar parte de ploaie, insa asta nu a insemnat ca la Stick to your Guns nu s-a dansat si cantat si facut mosheala. Insa inainte de ploaie am prins Immolation si For the...

Sambata – Rockstadt Extreme Fest 2023

Sambata – Rockstadt Extreme Fest 2023

A 4-a zi de REF a inceput cu Impaled Nazarene dupa care am continuat cu Agnostic Front, Discharge, I Am Morbid, Obituary, Pertubator, Avatar si s-a terminat cu In Flames. https://youtu.be/DV4B7Wz2pOg?si=8RVvvI3GZQJEZCLF Galeria foto: [gallery type='flickr'...

Vineri – Rockstadt Extreme Fest 2023

Vineri – Rockstadt Extreme Fest 2023

Inceput de weekend sau ziua 3 de Rockstadt Extreme Fest 2023 nu putea sa nu fie cu scena Andrei Calmuc Stage, iar aici i-am vazut cei de la Infest, Allochiria si Lost in Kiev. Apoi m-am mutat la Adrian Rugina Stage pentru Midnight, dupa care am trecut Brasov Stage...

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.