Electric Castle 2022 – ziua 5

de | 19 iul. 2022 | Festival

Ultima zi de Electric Castle a fost atat de buna incat am avut nevoie de o scurta pauza inainte de a posta articolul dedicat. Intre timp am ajuns si inapoi la Bucuresti, dar nu am putut rata ocazia de a rememora cele mai tari momente din ziua de duminica.

Ziua a cincea a fost cea in care ne-am reintalnit cu prietenii de la The Mono Jacks, Luna Amara, Alternosfera si Subcarpati – care au incheiat show-urile de pe main stage in forta. Ne-am ascuns de caldura la Backyard Stage alaturi de Marú si Dl. Goe, iar pe seara am cantat tare la Irina Rimes si CTC.

Tot ultima zi ne-a permis sa ii descoperim live pe Bob Vylan, Mogwai, Squid, Apache, Sonophone, si desigur Aurora si sa adaugam numele lor in playlist-urile noastre.

Per total, editia nr.8 a Electric Castle a fost poate cea mai buna productie a unui festival de pana acum, din cele la care am participat (si avem totusi o lista luuunga adunata in decursul anilor). Festivalul a raportat pentru cele 5 zile de festival, 10 scene si 300 de artisti peste 272.000 de vizitatori! Dintre acestia, 15.000 au fost cazati in zona de camping, iar alti 10.000 in Bontida. Mai jos cateva fotografii din ultima zi (restul le gasiti curand pe pagina de Facebook).

Si chiar daca festivalul s-a terminat, castelul ramane o perioada „populat” de sute de oameni care lucreaza la aducerea spatiilor la forma lor initiala. De asemenea, reabilitarea cladirilor din spatiul Castelului Bánffy continua, asa cum am fost obisnuiti de la editie la editie. Iar pentru cei care inca au nevoie de dovezi 😉 va lasam aici o amintire de la prima editie … din 2013.

Alte articole:

Începe numărătoarea inversă până la Neversea 2024

Începe numărătoarea inversă până la Neversea 2024

A mai rămas mai puțin de o lună până la cea de-a șasea ediție a festivalului Neversea, supranumit „Queen of Festivals”, care promite să fie cea mai "hot" ediție de până acum. Între 4 și 7 iulie 2024, plaja din Constanța va deveni locul unde peste 150 de artiști...

Noutăți despre Electric Castle 2024

Noutăți despre Electric Castle 2024

Electric Castle, festivalul de la Castelul Banffy din Bonțida, ajunge la a zecea ediție, celebrând un deceniu de experiențe unice și amintiri de neuitat. Din echipa mahmură, eu sunt singurul membru care a ajuns la toate edițiile, așa că ma consider persoana perfectă...

Wacken Metal Battle Romania 2024

Wacken Metal Battle Romania 2024

Finala Nationala WACKEN METAL BATTLE ROMANIA s-a desfasurat pentru prima data la Bucureşti, in zilele de 10 si 11 mai 2024, la clubul Quantic. Prima zi a inceput cu participarea trupelor în concurs: • Fittonia (modern metal, Cluj Napoca) • June Turns Black (modern...

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.