Electric Castle 2023 – ziua 1

de | 21 iul. 2023 | Festival

Dimineata a inceput devreme la Electric Castle unde soarele ne-a gonit din corturi. Un dus rapid si o cafea tare si eram pregatiti de inca o zi plina.

Noi si cele 50.000 de persoane prezente in prima zi oficiala de festival, unde toate cele 12 scene au avut program intens. In plus, peste 60 de experiente si activari ale sponsorilor i-au ajutat pe festivalieri sa petreaca relaxati orele dinaintea concertelor. Dupa o bine meritata ploaie (deja traditie la Electric) distractia a continuat la main stage.

Programul pe scena principala a inceput intr-un stil retro, alaturi de trupa A.S.I.A. Tot aici au urmat C.T.C si George Ezra, pentru ca seara sa se termine cu un show electrizant de la Macklemore.

La hangar HVNDS, KUMM si Boy Harsher au facut publicul sa danseze, dar pentru noi highlight-ul a fost THE HU, trupa de folk-metal din Mongolia. Speram sa ii revedem cat de curand, poate chiar pe main stage (cc: @EC).

Intre show-urile mari, echipa mahmura s-a dispersat pentru a acoperi cat mai multe scene, asa ca am ajuns si ii vedem si pe Macanache si Andi Moisescu.

Ba chiar am gasit timp sa luam din zbor si un desert, pentru ca aveam de unde alege: Cannoli, inghetata de coliva sau lavanda (Butoiul cu inghetata a ne-a surprins papilele gustative), clatite sau placinte cu dulceata. Sau, de ce nu, un ecler cu lamaie de la supermarketul festivalului 🙂

Mai jos lasam video-urile si fotografiile zilei, iar noi dam o fuga pana la cort dupa cizme si pelerine. Azi ne asteapta un line-up cu ploaie, Coma, Iggy Pop & Pendulum.

Alte articole:

Duminica – Rockstadt Extreme Fest 2023

Duminica – Rockstadt Extreme Fest 2023

Nu-mi vine sa cred ca este deja ultima zi de festival, ziua 5. Insa dupa 3 zile de canicula am avut iar parte de ploaie, insa asta nu a insemnat ca la Stick to your Guns nu s-a dansat si cantat si facut mosheala. Insa inainte de ploaie am prins Immolation si For the...

Sambata – Rockstadt Extreme Fest 2023

Sambata – Rockstadt Extreme Fest 2023

A 4-a zi de REF a inceput cu Impaled Nazarene dupa care am continuat cu Agnostic Front, Discharge, I Am Morbid, Obituary, Pertubator, Avatar si s-a terminat cu In Flames. https://youtu.be/DV4B7Wz2pOg?si=8RVvvI3GZQJEZCLF Galeria foto: [gallery type='flickr'...

Vineri – Rockstadt Extreme Fest 2023

Vineri – Rockstadt Extreme Fest 2023

Inceput de weekend sau ziua 3 de Rockstadt Extreme Fest 2023 nu putea sa nu fie cu scena Andrei Calmuc Stage, iar aici i-am vazut cei de la Infest, Allochiria si Lost in Kiev. Apoi m-am mutat la Adrian Rugina Stage pentru Midnight, dupa care am trecut Brasov Stage...

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.