Electric Castle 2023 – ziua 3

de | 23 iul. 2023 | Festival

Cand am ajuns deja la a treia zi oficiala de Electric Castle? Nici noi nu stim, dar a fost clar memorabila, la fel ca toate zilele de cand am ajuns.

Dimineata ne-a permis sa lungim somnul de frumusete, iar dupa dus si un mic dejun de la Royal Breakfast by LIDL, am fost gata pentru actiune!

Prima pe lista noastra a fost Dora Gaitanovici la scena Hangar, urmata de Blazzaj la Backyard stage  si chiar un pic de Smiley pe main stage. Ziua a continuat cu Nothing but Thieves ce au adunat numerosi fani in fata scenei principale, urmati de Jamie XX si Alex Superbeats.

Pentru pasionatii blendului de ska, hip-hop, punk, Dub Pistols au fost alegerea perfecta. Ca in fiecare an Barry si trupa sa au adus energia si distractia, chiar si catre cei mai obositi dintre noi.

Descoperirea zilei pentru noi a fost Noga Erez din Tel Aviv, pe care clar o adaugam in viitoarele playlist-uri.

Ziua de 22 iulie are pentru noi si o alta insemnatate, pentru ca ar fi fost ziua de nastere a lui Claudiu. Asa ca ne-am stans si am baut o apa plata, o Silva neagra sau un whiskey in amintirea lui si a noptilor petrecute impreuna.

Cu peste 55.000 de participanti, festivalul a oferit pentru ziua de sambata artisti ce au multumit publicul, indiferent de varsta sau genul muzical preferat.

Mai jos lasam galeria foto si un playlist cu video-urile zilei.

Alte articole:

Duminica – Rockstadt Extreme Fest 2023

Duminica – Rockstadt Extreme Fest 2023

Nu-mi vine sa cred ca este deja ultima zi de festival, ziua 5. Insa dupa 3 zile de canicula am avut iar parte de ploaie, insa asta nu a insemnat ca la Stick to your Guns nu s-a dansat si cantat si facut mosheala. Insa inainte de ploaie am prins Immolation si For the...

Sambata – Rockstadt Extreme Fest 2023

Sambata – Rockstadt Extreme Fest 2023

A 4-a zi de REF a inceput cu Impaled Nazarene dupa care am continuat cu Agnostic Front, Discharge, I Am Morbid, Obituary, Pertubator, Avatar si s-a terminat cu In Flames. https://youtu.be/DV4B7Wz2pOg?si=8RVvvI3GZQJEZCLF Galeria foto: [gallery type='flickr'...

Vineri – Rockstadt Extreme Fest 2023

Vineri – Rockstadt Extreme Fest 2023

Inceput de weekend sau ziua 3 de Rockstadt Extreme Fest 2023 nu putea sa nu fie cu scena Andrei Calmuc Stage, iar aici i-am vazut cei de la Infest, Allochiria si Lost in Kiev. Apoi m-am mutat la Adrian Rugina Stage pentru Midnight, dupa care am trecut Brasov Stage...

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.