Electric Castle 2023 – ziua 3

de | 23 iul. 2023 | Festival

Cand am ajuns deja la a treia zi oficiala de Electric Castle? Nici noi nu stim, dar a fost clar memorabila, la fel ca toate zilele de cand am ajuns.

Dimineata ne-a permis sa lungim somnul de frumusete, iar dupa dus si un mic dejun de la Royal Breakfast by LIDL, am fost gata pentru actiune!

Prima pe lista noastra a fost Dora Gaitanovici la scena Hangar, urmata de Blazzaj la Backyard stage  si chiar un pic de Smiley pe main stage. Ziua a continuat cu Nothing but Thieves ce au adunat numerosi fani in fata scenei principale, urmati de Jamie XX si Alex Superbeats.

Pentru pasionatii blendului de ska, hip-hop, punk, Dub Pistols au fost alegerea perfecta. Ca in fiecare an Barry si trupa sa au adus energia si distractia, chiar si catre cei mai obositi dintre noi.

Descoperirea zilei pentru noi a fost Noga Erez din Tel Aviv, pe care clar o adaugam in viitoarele playlist-uri.

Ziua de 22 iulie are pentru noi si o alta insemnatate, pentru ca ar fi fost ziua de nastere a lui Claudiu. Asa ca ne-am stans si am baut o apa plata, o Silva neagra sau un whiskey in amintirea lui si a noptilor petrecute impreuna.

Cu peste 55.000 de participanti, festivalul a oferit pentru ziua de sambata artisti ce au multumit publicul, indiferent de varsta sau genul muzical preferat.

Mai jos lasam galeria foto si un playlist cu video-urile zilei.

Alte articole:

Începe numărătoarea inversă până la Neversea 2024

Începe numărătoarea inversă până la Neversea 2024

A mai rămas mai puțin de o lună până la cea de-a șasea ediție a festivalului Neversea, supranumit „Queen of Festivals”, care promite să fie cea mai "hot" ediție de până acum. Între 4 și 7 iulie 2024, plaja din Constanța va deveni locul unde peste 150 de artiști...

Noutăți despre Electric Castle 2024

Noutăți despre Electric Castle 2024

Electric Castle, festivalul de la Castelul Banffy din Bonțida, ajunge la a zecea ediție, celebrând un deceniu de experiențe unice și amintiri de neuitat. Din echipa mahmură, eu sunt singurul membru care a ajuns la toate edițiile, așa că ma consider persoana perfectă...

Wacken Metal Battle Romania 2024

Wacken Metal Battle Romania 2024

Finala Nationala WACKEN METAL BATTLE ROMANIA s-a desfasurat pentru prima data la Bucureşti, in zilele de 10 si 11 mai 2024, la clubul Quantic. Prima zi a inceput cu participarea trupelor în concurs: • Fittonia (modern metal, Cluj Napoca) • June Turns Black (modern...

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.