Electric Castle 2023 – ziua 4

de | 25 iul. 2023 | Festival

Cu un mic delay, postam si despre ziua 4 a Electric Castle. Drumul e lung pana la Bucuresti, dar dupa somnul de frumusete am reusit sa ne adunam gandurile despre ultima zi de festival si ceea ce urmeaza in programul EC10.

Am inceput cu o vizita la castel pentru EC Talks by E.ON, unde printre invitatii speciali s-au numarat Irvine Welsh, Maia Morgenstern si echipa Romania te Iubesc.

Ziua de duminica ne-a permis sa ne concentram si pe mancare 🙂 asa ca am servit micul dejun la Royal Breakfast, am testat coastele de la Smokareala, inghetata cu coliva de la Butoiul cu Inghetata si burgerii cu branza de capra de la BurgerVan. Si pentru ca nu putea sa lipseasca o tura la Royal Grill, ne-am intalnit acolo cu Pandutzu si gasca de la Concerteatza.

Surpriza zilei a venit de la Morcheeba, care au infruntat caldura din mijlocul zilei pentru a oferi fanilor un concert surpriza, la umbra copacilor din mijlocul festivalului. Publicul adunat pe iarba a putut-o asculta pe superba Skye, intr-un preview pentru concertul de la apus.

Proiectul „Ioana” nascut anul trecut la EC Creative Camp a deschis programul scenei principale in ultima zi. Ea s-a intors pe scena la finalul serii alaturi de Subcarpati pentru un concert plin de energie, mult asteptat de publicul numeros.

Vita de Vie & Filarmonica de Stat „Transilvsnia” au facut un show cu adevarat special pe main stage. Spre finalul concertului, am profitat de coada scurta de la Royal Wheel by LIDL si am dat o tura. Au iesit niste poze superbe, demne de ultima zi a festivalului care ne face sa revenim in fiecare an (chiar si atunci cand nu se tine).

Nu am ratat nici artistii de pe scenele mai mici: precum Dirty Shirts, IPR (Implant pentru Refuz) & Dora Gaitanovici sau Sarmalele Reci.

Per total Electric Castle 2023 a adunat in cele 5 zile ale sale peste 232.000 de participanti. Fiecare dintre ei au gasit cel putin un artist dintre cei 323 care sa ii fascineze complet si sa ii faca sa uite de lumea din afara Bonțidei.

Iar daca te intrebi ce sta la baza unui festival de o asemenea dimensiune si calitate, raspunsul este format din 4000 de oameni, dintre care peste 1000 sunt voluntarii pe care i-ai intalnit la fiecare pas, in camping si prin fest.

Catre fiecare dintre acestia extindem un cald multumesc, pentru ca fara eforturile lor continue, evenimentul care ne-a devenit atat de drag nu ar fi putut avea loc. Pentru multi dintre ei munca nu se opreste aici: pentru ca Electric Castle deja a pus in vanzare biletele si abonamente (cu asigurare inclusa) pentru editia nr.10.

Dar pana la editia 2024, lasam mai jos galeria de poze si video din ultima zi.

Alte articole:

Începe numărătoarea inversă până la Neversea 2024

Începe numărătoarea inversă până la Neversea 2024

A mai rămas mai puțin de o lună până la cea de-a șasea ediție a festivalului Neversea, supranumit „Queen of Festivals”, care promite să fie cea mai "hot" ediție de până acum. Între 4 și 7 iulie 2024, plaja din Constanța va deveni locul unde peste 150 de artiști...

Noutăți despre Electric Castle 2024

Noutăți despre Electric Castle 2024

Electric Castle, festivalul de la Castelul Banffy din Bonțida, ajunge la a zecea ediție, celebrând un deceniu de experiențe unice și amintiri de neuitat. Din echipa mahmură, eu sunt singurul membru care a ajuns la toate edițiile, așa că ma consider persoana perfectă...

Wacken Metal Battle Romania 2024

Wacken Metal Battle Romania 2024

Finala Nationala WACKEN METAL BATTLE ROMANIA s-a desfasurat pentru prima data la Bucureşti, in zilele de 10 si 11 mai 2024, la clubul Quantic. Prima zi a inceput cu participarea trupelor în concurs: • Fittonia (modern metal, Cluj Napoca) • June Turns Black (modern...

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.