Electric Castle 7 – editia 2019 – Duminica

de | 24 iul. 2019 | Blog, Concert, Festival

Ultima zi a festivalului Electric Castle a fost si una din cele mai asteptate de fanii rockului alternativ, scena principala gazduind showul celor de la 30 Seconds to Mars.

Duminica noastra a inceput cu o ultima vizita la Persil Laundromat si cu o tura prin camping, pentru a surprinde atmosfera ultimei zile din editia numarul 7 a festivalului din Bontida. Am continuat cu Cardinal pe scena Courtyard by Coca-Cola, o trupa tanara din Constanta ce ne-a impresionat de fiecare data cand am reusit sa ii ascultam live. Au urmat Maru, ZMEI3, Suie Paprude, Satellites, Metric si Viagra Boys la scenele Hangar si Main Stage.

Printre toate concertele am reusit sa strecuram si o tura in LILD Royal Wheel, am asistat la o cerere in casatorie, ne-am fotografiat la BT Lounge si am parcurs instalatiile de arta din New Media Castle.

La ora 22:00 o buna parte din publicul festivalului a inceput sa se adune in fata scenei principale, aducand cu ei steaguri si multa voie buna, in asteptarea trupei 30 Seconds to Mars. Asa cum era si de asteptat, Jared si Shannon Leto au pregatit o multime de surprize, printre care si posibilitatea de a urca pe scena alaturi de trupa.
Astfel, zeci de fani au trait clipe de neuitat, cantand alaturi de trupa lor favorita chiar melodia care a incheiat aceasta editie de Electric Castle.
Si pentru ca noi sa nu ii simtim prea tare lipsa, echipa EC deja a anuntat punerea in vanzare a primelor abonamente pentru editia nr.8.

Mai jos clasica galerie din ziua a cincea a Electric Castle.

Alte articole:

Comic Con 2022

Comic Con 2022

Editia 2022 pentru East European Comic Con a avut loc weekendul ce tocmai a trecut, iar noi cum suntem mai geekis de fel, n-au putut rata acest eveniment. Si sincer ne bucuram ca am participa pentru ca a fost incredibil de multa lume si asta e de bine, incredibil de...

Duminica la Untold 2022

Duminica la Untold 2022

Duminică a fost ziua care a adus, poate, cele mai variate nume pe mainstage, după ce Pascal Junior a venit cu multă energie pregătind publicul pentru o ultimă noapte de spectacol am avut parte de un show superb de la Anne Marie, presărat atât cu momente amuzante cât...

Sambata la Untold 2022

Sambata la Untold 2022

Pentru noi, ziua de sâmbătă a început cu DJ-ul francez Kungs, continuând apoi cu B.U.G Mafia alături de care a cântat un întreg stadion. Cei de la B.U.G au inserat și un moment special, un cor de inimi înregistrat chiar în festival de către fundația Daruiește Viață cu...

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.