Electric Castle 7 – editia 2019 – Duminica

de | 24 iul. 2019 | Blog, Concert, Festival

Ultima zi a festivalului Electric Castle a fost si una din cele mai asteptate de fanii rockului alternativ, scena principala gazduind showul celor de la 30 Seconds to Mars.

Duminica noastra a inceput cu o ultima vizita la Persil Laundromat si cu o tura prin camping, pentru a surprinde atmosfera ultimei zile din editia numarul 7 a festivalului din Bontida. Am continuat cu Cardinal pe scena Courtyard by Coca-Cola, o trupa tanara din Constanta ce ne-a impresionat de fiecare data cand am reusit sa ii ascultam live. Au urmat Maru, ZMEI3, Suie Paprude, Satellites, Metric si Viagra Boys la scenele Hangar si Main Stage.

Printre toate concertele am reusit sa strecuram si o tura in LILD Royal Wheel, am asistat la o cerere in casatorie, ne-am fotografiat la BT Lounge si am parcurs instalatiile de arta din New Media Castle.

La ora 22:00 o buna parte din publicul festivalului a inceput sa se adune in fata scenei principale, aducand cu ei steaguri si multa voie buna, in asteptarea trupei 30 Seconds to Mars. Asa cum era si de asteptat, Jared si Shannon Leto au pregatit o multime de surprize, printre care si posibilitatea de a urca pe scena alaturi de trupa.
Astfel, zeci de fani au trait clipe de neuitat, cantand alaturi de trupa lor favorita chiar melodia care a incheiat aceasta editie de Electric Castle.
Si pentru ca noi sa nu ii simtim prea tare lipsa, echipa EC deja a anuntat punerea in vanzare a primelor abonamente pentru editia nr.8.

Mai jos clasica galerie din ziua a cincea a Electric Castle.

Alte articole:

Leprous si Kalandra intra in line-up-ul ARTmania Evenings 2023

Leprous si Kalandra intra in line-up-ul ARTmania Evenings 2023

Leprous si Kalandra sunt primele nume confirmate la cea de-a doua editie „ARTmania Evenings” powered by ARTmania Festival, care va avea loc pe 4 martie 2023 la Arenele Romane, in cort incalzit. Seria de show-uri reunite sub marca „ARTmania Evenings” invita fanii...

Un nou brand de evenimente intra pe piata din Romania: Music ON

Un nou brand de evenimente intra pe piata din Romania: Music ON

The Mission lanseaza un nou concept de petreceri pe piata din Romania, „Music On”, cu ocazia aniversarii a 22 de ani de activitate. Primul eveniment din seria Music On va avea loc pe 26 noiembrie, la Romexpo, Pavilion B1 si se va afla sub tutela lui Marco Carola, unul...

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.