Electric Castle 7 – editia 2019 – Duminica

de | 24 iul. 2019 | Blog, Concert, Festival

Ultima zi a festivalului Electric Castle a fost si una din cele mai asteptate de fanii rockului alternativ, scena principala gazduind showul celor de la 30 Seconds to Mars.

Duminica noastra a inceput cu o ultima vizita la Persil Laundromat si cu o tura prin camping, pentru a surprinde atmosfera ultimei zile din editia numarul 7 a festivalului din Bontida. Am continuat cu Cardinal pe scena Courtyard by Coca-Cola, o trupa tanara din Constanta ce ne-a impresionat de fiecare data cand am reusit sa ii ascultam live. Au urmat Maru, ZMEI3, Suie Paprude, Satellites, Metric si Viagra Boys la scenele Hangar si Main Stage.

Printre toate concertele am reusit sa strecuram si o tura in LILD Royal Wheel, am asistat la o cerere in casatorie, ne-am fotografiat la BT Lounge si am parcurs instalatiile de arta din New Media Castle.

La ora 22:00 o buna parte din publicul festivalului a inceput sa se adune in fata scenei principale, aducand cu ei steaguri si multa voie buna, in asteptarea trupei 30 Seconds to Mars. Asa cum era si de asteptat, Jared si Shannon Leto au pregatit o multime de surprize, printre care si posibilitatea de a urca pe scena alaturi de trupa.
Astfel, zeci de fani au trait clipe de neuitat, cantand alaturi de trupa lor favorita chiar melodia care a incheiat aceasta editie de Electric Castle.
Si pentru ca noi sa nu ii simtim prea tare lipsa, echipa EC deja a anuntat punerea in vanzare a primelor abonamente pentru editia nr.8.

Mai jos clasica galerie din ziua a cincea a Electric Castle.

Alte articole:

Wacken Metal Battle Romania 2024

Wacken Metal Battle Romania 2024

Finala Nationala WACKEN METAL BATTLE ROMANIA s-a desfasurat pentru prima data la Bucureşti, in zilele de 10 si 11 mai 2024, la clubul Quantic. Prima zi a inceput cu participarea trupelor în concurs: • Fittonia (modern metal, Cluj Napoca) • June Turns Black (modern...

Wolfheart in Quantic Club

Wolfheart in Quantic Club

Trupa finlandeza de melodic death metal Wolfheart a urcat pe scena clubului Quantic in cadrul turneului european KING OF THE NORTH over Balkans. Au deschis show-ul trupele bucurestene Blacksheep si Machiavellian God, acestia din urma lansand cel de-al doilea album de...

Soundart 2024 – ziua 2

Soundart 2024 – ziua 2

A 5-a editie a Soundart Festival s-a desfasurat anul acesta pe 26 si 27 aprilie in Club Quantic cu o participare diversa de trupe din sfera muzicii metal. A doua zi au urcat pe scena Deaf Hombre (Romania), Gunshee (Romania), Earth Ship (Germania) si headlinerul zilei...

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.