Ultima zi a festivalului Electric Castle a fost si una din cele mai asteptate de fanii rockului alternativ, scena principala gazduind showul celor de la 30 Seconds to Mars.

Duminica noastra a inceput cu o ultima vizita la Persil Laundromat si cu o tura prin camping, pentru a surprinde atmosfera ultimei zile din editia numarul 7 a festivalului din Bontida. Am continuat cu Cardinal pe scena Courtyard by Coca-Cola, o trupa tanara din Constanta ce ne-a impresionat de fiecare data cand am reusit sa ii ascultam live. Au urmat Maru, ZMEI3, Suie Paprude, Satellites, Metric si Viagra Boys la scenele Hangar si Main Stage.

Printre toate concertele am reusit sa strecuram si o tura in LILD Royal Wheel, am asistat la o cerere in casatorie, ne-am fotografiat la BT Lounge si am parcurs instalatiile de arta din New Media Castle.

La ora 22:00 o buna parte din publicul festivalului a inceput sa se adune in fata scenei principale, aducand cu ei steaguri si multa voie buna, in asteptarea trupei 30 Seconds to Mars. Asa cum era si de asteptat, Jared si Shannon Leto au pregatit o multime de surprize, printre care si posibilitatea de a urca pe scena alaturi de trupa.
Astfel, zeci de fani au trait clipe de neuitat, cantand alaturi de trupa lor favorita chiar melodia care a incheiat aceasta editie de Electric Castle.
Si pentru ca noi sa nu ii simtim prea tare lipsa, echipa EC deja a anuntat punerea in vanzare a primelor abonamente pentru editia nr.8.

Mai jos clasica galerie din ziua a cincea a Electric Castle.