Sambata, a patra zi de Electric Castle, ne-a adus iar muzica buna, artisti mult asteptati si activitati noi de descoperit.

Pe scenele cele mai mari, Main Stage sau Hangar, seara a inceput cu trupe romanesti. Loredana a facut spectacol la scena principala, alaturi de bandul Agurida si de Satra Benz, aratandu-ne ca varsta e doar un numar. Pe scena Hangarului Grimus a adunat si a bucurat publicul numeros pe ritmurile lor de rock alternativ.

Seara s-a scurs repede facand mereu slalom intre scene astfel incat sa nu ratam niciun artist dintre For the Wicked, Dillon, While she sleeps sau Nils Frahm, nume care au atras pe rand mare parte din cei 51.000 de participanti ai zilei.

Bring Me The Horizon au fost artistii asteptati ai serii, spatiul din fata scenei principale a devenit neincapator pentru publicul entuziast. Oli a fost show man-ul pe care il asteptam, prin energia pe care ne-a oferit, prin schimbarile de outfit si au preluat “traditia” de a aduce un fan pe scena pentru a canta o melodie alaturi de ei, un tanar care probabil nu va uita vreodata aceasta ocazie.
Subcarpati au pastrat acelasi public numeros, astfel au dovedit tuturor de ce locul lor este pe scena principala, spectacolul lor pastrand tenta foclorica pe care cu totii o indragim.

Pe partea de activitati, ne-am bucurat de pozele panoramice vazute din drona oferite de OMV, boardgames cu gasca la standul Lays si ne-am racorit si pictat mainile cu pattern-uri psihedelice la activarea celor de la E.on.

O supriza a celor de la Electric, oferita unui numar limitat de participanti, a fost show aniversar de 25 de ani la scena The Mill (in vechea moara a castelului) al celor de la Kruder & Dorfmeister care, incantati de entuziasmul celor prezenti, au mai oferit inca un show extra in Hideout.

Pentru ultima seara asteptam nerabdatori sa vedem ce show vor face fratii Leto cu 30 Seconds to Mars, sa ne bucuram de Suie Paparude sau de cei de la Satellites si sa descoperim noi talente cum sunt cei de la Cardinals.