Electric Castle 7 – editia 2019 – Vineri

de | 20 iul. 2019 | Blog, Concert, Festival

A treia zi de Electric Castle a gazduit unul din cele mai asteptate show-uri ale festivalului, precum si alte momente surprinzatoare, astfel incat participantii nu au prea avut momente de plictiseala. Florence + The Machine a oferit un show de milioane, iar formatii precum Panonia All Stars Orchestra sau Chinese Man au intrat pe lista noastra de show-uri favorite.

Cei peste 55.000 de oameni prezenti vineri in cadrul festivalului Electric Castle s-au bucurat de un mix de stiluri muzicale oferite de scenele Hangar, Booha Mansion, Shizzle sau main, dar si de o serie de activitati interesante in cadrul activarilor sponsorilor editiei a saptea.

Noi am experimentat cum poti crea bijuterii sau alte obiecte decorative din plastic reciclat, in cadrul atelierelor #preciusplastic prezentate de SCIENTIFICA si Ferencz Borbala la ECO Stage by LIDL. Acelasi sponsor sustine si restaurarea Castelului Bánffy prin programul Royal Bank of Plastic, oferind cate 1 leu pentru fiecare material despus de participanti la statiile de colectare selectiva.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mahmur Info (@mahmurinfo) on

In ceea ce priveste concertele, Florence + The Machine, CTC, The Vaccines si Sigma au tinut publicul „captiv” la main stage incepand cu orele 17.00.
Hangarul a gazduit si el o serie de stiluri destul de diferite din partea The Mono Jacks, Moonlight breakfast, Panonia All Stars Orchestra, Chinese Man, Sofi Tuckker, toate extrem de apreciate de public.

Cel mai asteptat moment al serii a fost concertul lui Florence Welch, care a fermecat complet publicul din Bontida. Artista a reusit chiar sa ne faca sa lasam telefoanele de-o parte si sa traim cat mai intens piesele sale celebre: Dog days are over, Hunger sau Shake it out.

Un show care cu siguranta a surprins a fost cel a lui Tommy Cash, rapper-ul estonian alegand sa urmeze exemplul lui Salvatore Ganacci si sa foloseasa melodia „Asa sunt zilele mele” a lui Adrian Minune in cadrul setului sau. Reactiile publicului si ale presei nu au intarziat sa apara, dar poate cea mai importanta reactie a fost chiar cea a organizatorilor, care au anuntat ca aceasta a fost ultima data cand artistul v-a fi chemat pe o scena in cadrul Electric Castle.

Mai jos am pregatit pentru tine o galerie foto pentru ziua de vineri. Acum ne pregatim pentru show-urile de azi, printre care si concerte Grimus, Loredana, For the Wicked si Bringg me the horizon.

Alte articole:

Un nou festival lângă București: DWMT la Conac

Un nou festival lângă București: DWMT la Conac

Un eveniment special, organizat de DWMT (Diud, Where's My Tune?) în colaborare cu POINT, va avea loc în perioada 8-9 iulie la Conacul Udriște Năsturel, oferind publicului un festival de două zile cu o atmosferă aparte. DWMT la Conac, propune o experiență nouă și...

Leprous si Kalandra intra in line-up-ul ARTmania Evenings 2023

Leprous si Kalandra intra in line-up-ul ARTmania Evenings 2023

Leprous si Kalandra sunt primele nume confirmate la cea de-a doua editie „ARTmania Evenings” powered by ARTmania Festival, care va avea loc pe 4 martie 2023 la Arenele Romane, in cort incalzit. Seria de show-uri reunite sub marca „ARTmania Evenings” invita fanii...

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.