Electric Castle 7 – editia 2019 – Miercuri

de | 18 iul. 2019 | Blog, Concert, Festival

Prima zi de Electric Castle a inceput in forta, cu peste 33.000 de vizitatori gata sa descopere ce au pregatit organizatorii pentru a saptea editie a festivalului.


Pentru ca line-up-ul din ziua 0 a fost mai restrans, participantii au putut explora mai bine zonele de relaxare, activarile propuse de brandurile partenere, pop-up shop-urile din Courtyard Fair, sau scenele mai mici, precum Hangar, Booha Mansion si Shizzle. De asemenea, cei care au venit in ziua de miercuri au putut descoperi si New Media Castle, noua atractie a festivalului, un spatiu de arta experimentala si multimedia.

In lipsa show-urilor de la scena principala, Hangarul a gazduit cele mai tari set-uri si a adunat cel mai numeros public. Elderbrook, Zomboy si Gryffin au incalzit atmosfera si au facut participantii sa uite de frigul de afara.

Marea surpriza a serii a fost show-ul unic oferit de Grandmaster Flash, inventatorul unor tehnici de mixare ce sunt folosite si azi pretutindeni: record scratching, backspin technique si punch phrasing. Artistul ne-a purtat printr-un adevarat tur de forta al istoriei hip-hop-ului. In plus, a demonstrat ca stilul sau de a mixa nu are varsta, publicul intonand in cor melodiile.

De azi se deschide si Main Stage, unde sunt asteptati Alternosfera, Gang of Youths, Chvrches, Limp Bizkit si Zeds Head. Se anunta o noua zi plina de concerte si locuri noi de explorat.

Alte articole:

Duminica – Rockstadt Extreme Fest 2023

Duminica – Rockstadt Extreme Fest 2023

Nu-mi vine sa cred ca este deja ultima zi de festival, ziua 5. Insa dupa 3 zile de canicula am avut iar parte de ploaie, insa asta nu a insemnat ca la Stick to your Guns nu s-a dansat si cantat si facut mosheala. Insa inainte de ploaie am prins Immolation si For the...

Sambata – Rockstadt Extreme Fest 2023

Sambata – Rockstadt Extreme Fest 2023

A 4-a zi de REF a inceput cu Impaled Nazarene dupa care am continuat cu Agnostic Front, Discharge, I Am Morbid, Obituary, Pertubator, Avatar si s-a terminat cu In Flames. https://youtu.be/DV4B7Wz2pOg?si=8RVvvI3GZQJEZCLF Galeria foto: [gallery type='flickr'...

Vineri – Rockstadt Extreme Fest 2023

Vineri – Rockstadt Extreme Fest 2023

Inceput de weekend sau ziua 3 de Rockstadt Extreme Fest 2023 nu putea sa nu fie cu scena Andrei Calmuc Stage, iar aici i-am vazut cei de la Infest, Allochiria si Lost in Kiev. Apoi m-am mutat la Adrian Rugina Stage pentru Midnight, dupa care am trecut Brasov Stage...

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.