Electric Castle 7 – editia 2019 – Miercuri

de | 18 iul. 2019 | Blog, Concert, Festival

Prima zi de Electric Castle a inceput in forta, cu peste 33.000 de vizitatori gata sa descopere ce au pregatit organizatorii pentru a saptea editie a festivalului.


Pentru ca line-up-ul din ziua 0 a fost mai restrans, participantii au putut explora mai bine zonele de relaxare, activarile propuse de brandurile partenere, pop-up shop-urile din Courtyard Fair, sau scenele mai mici, precum Hangar, Booha Mansion si Shizzle. De asemenea, cei care au venit in ziua de miercuri au putut descoperi si New Media Castle, noua atractie a festivalului, un spatiu de arta experimentala si multimedia.

In lipsa show-urilor de la scena principala, Hangarul a gazduit cele mai tari set-uri si a adunat cel mai numeros public. Elderbrook, Zomboy si Gryffin au incalzit atmosfera si au facut participantii sa uite de frigul de afara.

Marea surpriza a serii a fost show-ul unic oferit de Grandmaster Flash, inventatorul unor tehnici de mixare ce sunt folosite si azi pretutindeni: record scratching, backspin technique si punch phrasing. Artistul ne-a purtat printr-un adevarat tur de forta al istoriei hip-hop-ului. In plus, a demonstrat ca stilul sau de a mixa nu are varsta, publicul intonand in cor melodiile.

De azi se deschide si Main Stage, unde sunt asteptati Alternosfera, Gang of Youths, Chvrches, Limp Bizkit si Zeds Head. Se anunta o noua zi plina de concerte si locuri noi de explorat.

Alte articole:

Finntroll in Quantic Club

Finntroll in Quantic Club

Trupa finlandeza de black/folk metal Finntroll a urcat pe scena clubului Quantic in cadrul turneului european Vredesvävd. Au deschis show-ul Suotana din Finlanda si Metsatöll din Estonia. Galeria foto: Fotograf: Gheorghe Paraschiv [gallery type='flickr'...

U.D.O. in Quantic Club

U.D.O. in Quantic Club

Grupul german de heavy metal U.D.O. a urcat pe scena clubului Quantic in cadrul Touchdown Europe Tour 2024. Au deschis show-ul britanicii de la Tailgunner. Galeria foto: Fotograf: Gheorghe Paraschiv [gallery type='flickr' view='photosets'...

Decapitaded in Quantic Club

Decapitaded in Quantic Club

Decapitated au urcat pe scena de la Quantic Bucuresti alaturi de Kassogtha (Elvetia), Nervosa (Brazilia) si Incantation (SUA) in cadrul turneului european Nihility 2024 - the classic album live in concert. Galeria foto: Fotograf: Gheorghe Paraschiv [gallery...

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.