Electric Castle 7 – editia 2019 – Miercuri

de | 18 iul. 2019 | Blog, Concert, Festival

Prima zi de Electric Castle a inceput in forta, cu peste 33.000 de vizitatori gata sa descopere ce au pregatit organizatorii pentru a saptea editie a festivalului.


Pentru ca line-up-ul din ziua 0 a fost mai restrans, participantii au putut explora mai bine zonele de relaxare, activarile propuse de brandurile partenere, pop-up shop-urile din Courtyard Fair, sau scenele mai mici, precum Hangar, Booha Mansion si Shizzle. De asemenea, cei care au venit in ziua de miercuri au putut descoperi si New Media Castle, noua atractie a festivalului, un spatiu de arta experimentala si multimedia.

In lipsa show-urilor de la scena principala, Hangarul a gazduit cele mai tari set-uri si a adunat cel mai numeros public. Elderbrook, Zomboy si Gryffin au incalzit atmosfera si au facut participantii sa uite de frigul de afara.

Marea surpriza a serii a fost show-ul unic oferit de Grandmaster Flash, inventatorul unor tehnici de mixare ce sunt folosite si azi pretutindeni: record scratching, backspin technique si punch phrasing. Artistul ne-a purtat printr-un adevarat tur de forta al istoriei hip-hop-ului. In plus, a demonstrat ca stilul sau de a mixa nu are varsta, publicul intonand in cor melodiile.

De azi se deschide si Main Stage, unde sunt asteptati Alternosfera, Gang of Youths, Chvrches, Limp Bizkit si Zeds Head. Se anunta o noua zi plina de concerte si locuri noi de explorat.

Alte articole:

Comic Con 2022

Comic Con 2022

Editia 2022 pentru East European Comic Con a avut loc weekendul ce tocmai a trecut, iar noi cum suntem mai geekis de fel, n-au putut rata acest eveniment. Si sincer ne bucuram ca am participa pentru ca a fost incredibil de multa lume si asta e de bine, incredibil de...

Duminica la Untold 2022

Duminica la Untold 2022

Duminică a fost ziua care a adus, poate, cele mai variate nume pe mainstage, după ce Pascal Junior a venit cu multă energie pregătind publicul pentru o ultimă noapte de spectacol am avut parte de un show superb de la Anne Marie, presărat atât cu momente amuzante cât...

Sambata la Untold 2022

Sambata la Untold 2022

Pentru noi, ziua de sâmbătă a început cu DJ-ul francez Kungs, continuând apoi cu B.U.G Mafia alături de care a cântat un întreg stadion. Cei de la B.U.G au inserat și un moment special, un cor de inimi înregistrat chiar în festival de către fundația Daruiește Viață cu...

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.