Electric Castle 7 – editia 2019 – Miercuri

de | 18 iul. 2019 | Blog, Concert, Festival

Prima zi de Electric Castle a inceput in forta, cu peste 33.000 de vizitatori gata sa descopere ce au pregatit organizatorii pentru a saptea editie a festivalului.


Pentru ca line-up-ul din ziua 0 a fost mai restrans, participantii au putut explora mai bine zonele de relaxare, activarile propuse de brandurile partenere, pop-up shop-urile din Courtyard Fair, sau scenele mai mici, precum Hangar, Booha Mansion si Shizzle. De asemenea, cei care au venit in ziua de miercuri au putut descoperi si New Media Castle, noua atractie a festivalului, un spatiu de arta experimentala si multimedia.

In lipsa show-urilor de la scena principala, Hangarul a gazduit cele mai tari set-uri si a adunat cel mai numeros public. Elderbrook, Zomboy si Gryffin au incalzit atmosfera si au facut participantii sa uite de frigul de afara.

Marea surpriza a serii a fost show-ul unic oferit de Grandmaster Flash, inventatorul unor tehnici de mixare ce sunt folosite si azi pretutindeni: record scratching, backspin technique si punch phrasing. Artistul ne-a purtat printr-un adevarat tur de forta al istoriei hip-hop-ului. In plus, a demonstrat ca stilul sau de a mixa nu are varsta, publicul intonand in cor melodiile.

De azi se deschide si Main Stage, unde sunt asteptati Alternosfera, Gang of Youths, Chvrches, Limp Bizkit si Zeds Head. Se anunta o noua zi plina de concerte si locuri noi de explorat.

Alte articole:

Leprous si Kalandra intra in line-up-ul ARTmania Evenings 2023

Leprous si Kalandra intra in line-up-ul ARTmania Evenings 2023

Leprous si Kalandra sunt primele nume confirmate la cea de-a doua editie „ARTmania Evenings” powered by ARTmania Festival, care va avea loc pe 4 martie 2023 la Arenele Romane, in cort incalzit. Seria de show-uri reunite sub marca „ARTmania Evenings” invita fanii...

Un nou brand de evenimente intra pe piata din Romania: Music ON

Un nou brand de evenimente intra pe piata din Romania: Music ON

The Mission lanseaza un nou concept de petreceri pe piata din Romania, „Music On”, cu ocazia aniversarii a 22 de ani de activitate. Primul eveniment din seria Music On va avea loc pe 26 noiembrie, la Romexpo, Pavilion B1 si se va afla sub tutela lui Marco Carola, unul...

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.