Si a inceput si editia a cincea de Electric Castle!

Anul asta totul este mai bine, mai frumos, mai mare. Zona de festival arata mai bine ca oricand, avand inca si mai multe facilitati pentru participanti, atat in interiorul festivalului, cat si in camping. Fata de editiile anterioare, organizatorii au luat si mai multe masuri pentru faimoasa ploaie de Electric Castle, iar pentru toate astea cei de la Electric Castle merita mari felicitari si aplauze!

Cu scene noi mari si acoperite (Hangar), cu alte scene mici noi (Pitch si Dance Garden), cu faimoasele scene (Main, Booha, Roots etc), cu o noua zona pentru fashion, mai bine amenajate, cu multe activitati (volei, batai cu perne, baloane cu apa, EC Sessions etc), cu laundromat, cu un supermarket Lidl in care gasesti tot ce ai nevoie, cu un Beer Garden unde gasiti o selectie de beri, cu o roata de unde poti vedea un apus incredibil peste festival, anul asta Electric Castle ii va multumi si distra chiar si pe cei mai carcotasi.

Desi ziua 0 este una mai restransa, fiind gandita pentru instalare si acomodare (lumea vine, se instaleaza, isi lustruieste cizmele si exploreaza zona), anul asta am avut parte si de surprize muzicale.

Principalele nume cunoscute ale serii au fost Mirabela Dauer si Corina Chiriac, prima oara pe scena unui festival modern. Cu hiturile cunoscute, cu respectul pentru participanti si cu zambet pe buze, cele doua binecunoscute artiste au facut senzatie la scena Hangar. Publicul le-a primit incantat, cu aplauze lungi, a fredonat alaturi de ele sau le-a invatat versurile, iar ele au multumit indelungat, vizibil emotionate, celor prezenti pentru reactia lor, pentru deschiderea catre o muzica frumoasa, dar care nu este chiar a generatiei lor. Seara a continuat cu spectacole la trei dintre cele 8 scene cu muzica, insa show-urile au avut parte de un public destul de numeros si de activ, peisajul fiind asezonat doar cu un pic de noroi (ce ar fi Electric Castle fara un pic de noroi?), cu promisiunea ca va fi un festival reusit.

Ziua 0 a fost doar incalzirea pentru zilele frumoase si pline ce vor urma!

 

Zona arata mai bine si dispune de multe lucruri si facilitati noi pentru participanti: laundromat, Lidl supermarket, mai multe scene acoperite etc.