Electric Castle Festival 2017 – Ziua 2

de | 15 iul. 2017 | Blog, Concert, Festival

Ziua 2 a inceput … cu greu 🙂 si cu multa, multa cafea pentru a face fata unei zile si nopti foarte lungi. Ne-am pornit la plimbare si nu ne-am oprit decat de dimineata. Ce-a urmat, vedeti mai jos.

I-am vizitat la Main Stage pe Robin and The Backstabbers ca asa se cade si ii frumos :), dupa care am ramas prin zona si am urmarit publicul dansand pe ritmurile exotice ale Fanfare Ciocarlia. Cine nu dansa, statea cumintel pe iarba dand ritmat din cap. Tot un fel de dans si asta.

Si cum tot era frumos si soare si lumea pe Zen, am dat nas in nas cu cei de la Dub Pistol, un fel de artisti de-ai casei la Electric Castle care ascultau si ei concertul si faceau poze cu cei care-si dadeau seama cine sunt. Evident, am profitat si noi de ocazie.

Apoi, am dat o fuga pana la Hangar by BT, unde am ascultat Luna Amara (nu puteam rata ocazia) si ne-am intors apoi la Main Stage, la tanc pentru show-ul Dub Pistols. Ca tot “dorisera” sa faca poze cu noi :))). Nu mai trebuie sa spunem nimic despre ei, avand in vedere ca oricine a fost pe la Electric Castle stie ca oamenii astia stiu sa puna publicul in miscare. Nu s-au dezis nici de data asta.

A urmat show-ul UNKLE, care a electrizat multimea numeroasa venita sa ii asculte. Le-a incantat urechile, le-a bucurat privirile cu un spectacol de lumini de senzatie si le-a pus in miscare papuci de dans. Daca tot au inceput asa, cei prezenti la Main Stage au continuat antrenamentul cardio si la Nero, care a oferit un show perfect pentru festivalierii deja pusi pe petrecere.

Si pentru ca la Hangar by BT era programat Gus Gus, ne-am grabit spre final de Nero sa mergem sa ii ascultam un pic. Cu un slalom rapid prin multime am reusit sa ajungem la timp ca sa ii filmam putin (video mai jos in articol si pe YT mahmur.info).

Prietenii din grup ne-au tinut locul cald la Scena Principala (desi, soc, zilele de pana acum au fost bogate in soare, seara se lasa cam racoare), asa ca ne-am intors pentru the mighty Paul Van Dyk. Nu mai e nevoie sa dam alte detalii. Vedeti vedea in poze cam cat de bine a fost si vizual si ca sunet (sorry, n-avem poze cu sunet inca :).

Si pentru ca tot intrasem in mood-ul de petrecere si dans, ne-am mutat la The Roots by Captain Morgan, unde era o super atmosfera in ciuda orei inaintate in dimineata. Urmand tehnica pinguinului, cei ramasi treji (vorba vine :)))) s-au adunat acolo si dansau plini de energie pe ritmurile Reggae Roast. Au bagat bine baietii.

Inainte sa se lase cortina (pentru noi) am trecut si pe la scena Dance Garden by Burn (pe locul fostei Scena Principala) unde Timo Maas a pus lumea in miscare intr-un mare fel. Over and out. Revenim cu ziua 3.

Alte articole:

Un nou festival lângă București: DWMT la Conac

Un nou festival lângă București: DWMT la Conac

Un eveniment special, organizat de DWMT (Diud, Where's My Tune?) în colaborare cu POINT, va avea loc în perioada 8-9 iulie la Conacul Udriște Năsturel, oferind publicului un festival de două zile cu o atmosferă aparte. DWMT la Conac, propune o experiență nouă și...

Leprous si Kalandra intra in line-up-ul ARTmania Evenings 2023

Leprous si Kalandra intra in line-up-ul ARTmania Evenings 2023

Leprous si Kalandra sunt primele nume confirmate la cea de-a doua editie „ARTmania Evenings” powered by ARTmania Festival, care va avea loc pe 4 martie 2023 la Arenele Romane, in cort incalzit. Seria de show-uri reunite sub marca „ARTmania Evenings” invita fanii...

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.