Electric Castle Festival 2017 – Ziua 2

de | 15 iul. 2017 | Blog, Concert, Festival

Ziua 2 a inceput … cu greu 🙂 si cu multa, multa cafea pentru a face fata unei zile si nopti foarte lungi. Ne-am pornit la plimbare si nu ne-am oprit decat de dimineata. Ce-a urmat, vedeti mai jos.

I-am vizitat la Main Stage pe Robin and The Backstabbers ca asa se cade si ii frumos :), dupa care am ramas prin zona si am urmarit publicul dansand pe ritmurile exotice ale Fanfare Ciocarlia. Cine nu dansa, statea cumintel pe iarba dand ritmat din cap. Tot un fel de dans si asta.

Si cum tot era frumos si soare si lumea pe Zen, am dat nas in nas cu cei de la Dub Pistol, un fel de artisti de-ai casei la Electric Castle care ascultau si ei concertul si faceau poze cu cei care-si dadeau seama cine sunt. Evident, am profitat si noi de ocazie.

Apoi, am dat o fuga pana la Hangar by BT, unde am ascultat Luna Amara (nu puteam rata ocazia) si ne-am intors apoi la Main Stage, la tanc pentru show-ul Dub Pistols. Ca tot “dorisera” sa faca poze cu noi :))). Nu mai trebuie sa spunem nimic despre ei, avand in vedere ca oricine a fost pe la Electric Castle stie ca oamenii astia stiu sa puna publicul in miscare. Nu s-au dezis nici de data asta.

A urmat show-ul UNKLE, care a electrizat multimea numeroasa venita sa ii asculte. Le-a incantat urechile, le-a bucurat privirile cu un spectacol de lumini de senzatie si le-a pus in miscare papuci de dans. Daca tot au inceput asa, cei prezenti la Main Stage au continuat antrenamentul cardio si la Nero, care a oferit un show perfect pentru festivalierii deja pusi pe petrecere.

Si pentru ca la Hangar by BT era programat Gus Gus, ne-am grabit spre final de Nero sa mergem sa ii ascultam un pic. Cu un slalom rapid prin multime am reusit sa ajungem la timp ca sa ii filmam putin (video mai jos in articol si pe YT mahmur.info).

Prietenii din grup ne-au tinut locul cald la Scena Principala (desi, soc, zilele de pana acum au fost bogate in soare, seara se lasa cam racoare), asa ca ne-am intors pentru the mighty Paul Van Dyk. Nu mai e nevoie sa dam alte detalii. Vedeti vedea in poze cam cat de bine a fost si vizual si ca sunet (sorry, n-avem poze cu sunet inca :).

Si pentru ca tot intrasem in mood-ul de petrecere si dans, ne-am mutat la The Roots by Captain Morgan, unde era o super atmosfera in ciuda orei inaintate in dimineata. Urmand tehnica pinguinului, cei ramasi treji (vorba vine :)))) s-au adunat acolo si dansau plini de energie pe ritmurile Reggae Roast. Au bagat bine baietii.

Inainte sa se lase cortina (pentru noi) am trecut si pe la scena Dance Garden by Burn (pe locul fostei Scena Principala) unde Timo Maas a pus lumea in miscare intr-un mare fel. Over and out. Revenim cu ziua 3.

Alte articole:

Comic Con 2022

Comic Con 2022

Editia 2022 pentru East European Comic Con a avut loc weekendul ce tocmai a trecut, iar noi cum suntem mai geekis de fel, n-au putut rata acest eveniment. Si sincer ne bucuram ca am participa pentru ca a fost incredibil de multa lume si asta e de bine, incredibil de...

Duminica la Untold 2022

Duminica la Untold 2022

Duminică a fost ziua care a adus, poate, cele mai variate nume pe mainstage, după ce Pascal Junior a venit cu multă energie pregătind publicul pentru o ultimă noapte de spectacol am avut parte de un show superb de la Anne Marie, presărat atât cu momente amuzante cât...

Sambata la Untold 2022

Sambata la Untold 2022

Pentru noi, ziua de sâmbătă a început cu DJ-ul francez Kungs, continuând apoi cu B.U.G Mafia alături de care a cântat un întreg stadion. Cei de la B.U.G au inserat și un moment special, un cor de inimi înregistrat chiar în festival de către fundația Daruiește Viață cu...

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.