Fuerza Bruta @ Romexpo

de | 16 dec. 2016 | Blog, Bucuresti, Review

Cum poate ati aflat deja, weekend-ul trecut, seria de spectacole de teatru fizic interactiv „Fuerza Bruta”, a ajuns intr-un final si in Romania si a uimit participantii cu 5 zile de show-uri incredibile. Pana acum, acest concept nou de teatru modern, originar din Argentina, a putut fi experimentat de publicul marilor capitale din Europa si din SUA si la festivaluri internationale mari, de traditie, cum este cazul Sziget Festival din capitala Ungariei.

La fiecare dintre aceste spectacole interactive, cei prezenti au putut avea parte de o experienta multisenzoriala total noua.

Ce e, mai concret, Fuerza Bruta?
E un concept de show-teatru care copleseste toate simturile celor prezenti in sala.
E un fel de sinestezie in care realitatea e cu mult depasita, permitand tuturor simturilor sa se imbine armonios si sa stimuleze creativitatea spectatorilor.
E un show uman, care, impreuna cu muzica psihedelica, misterul, cu efectele vizuale si tehnice surprinzatoare, inconjoara la 360 de grade spectatorii si transforma acest spectacol intr-o traire profunda, intensa, care te impresioneaza si iti depaseste asteptarile.

Pe scurt, e o experienta plina de distractie (cu muzica, unde toata lumea danseaza si se simte bine) pe care nu vrei sa o ratezi, data viitoare, cand va reveni in Romania!
Vezi video de mai jos, ca sa te convingi ca va merita sa experimentezi trairile oferite de show-ul asta neconventional!

Review scris Bianca Damian.

Alte articole:

Sonata Arctica in Quantic Club

Sonata Arctica in Quantic Club

Sonata Arctica au revenit in 2023 in Quantic Club din Bucuresti. In deschidere au urcat pe scena cei de la Induction. Iar cateva cadre imortalizate de la acest evenimente puteti vedea mai jos. Galeria foto: Fotograf: Gheorghe Paraschiv [gallery type='flickr'...

Bucharest Modular Meet 2023: Connect, Share, Create!

Bucharest Modular Meet 2023: Connect, Share, Create!

Venit pe mail: "Pregătește-te pentru un eveniment unic, care îți va aprinde cu siguranță pasiunea pentru sound design si muzica electronica. Vino alături de noi la "Bucharest Modular Meet 2023" pe 28 octombrie la DJ Superstore pentru o zi de explorare in universul...

ARTmania 2023

ARTmania 2023

Am ajuns si la cea de-a XVI-a editie a festivalului ARTmania, unde am dat din pleata alaturi de Porcupine Tree, Emperor si Vulture Industries si am savurat 3 zile rock adevarat memorabile. Si de aceasta data Sibiul a gazduit un adevarat maraton de evenimente muzicale...

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.