Cum poate ati aflat deja, weekend-ul trecut, seria de spectacole de teatru fizic interactiv „Fuerza Bruta”, a ajuns intr-un final si in Romania si a uimit participantii cu 5 zile de show-uri incredibile. Pana acum, acest concept nou de teatru modern, originar din Argentina, a putut fi experimentat de publicul marilor capitale din Europa si din SUA si la festivaluri internationale mari, de traditie, cum este cazul Sziget Festival din capitala Ungariei.

La fiecare dintre aceste spectacole interactive, cei prezenti au putut avea parte de o experienta multisenzoriala total noua.

Ce e, mai concret, Fuerza Bruta?
E un concept de show-teatru care copleseste toate simturile celor prezenti in sala.
E un fel de sinestezie in care realitatea e cu mult depasita, permitand tuturor simturilor sa se imbine armonios si sa stimuleze creativitatea spectatorilor.
E un show uman, care, impreuna cu muzica psihedelica, misterul, cu efectele vizuale si tehnice surprinzatoare, inconjoara la 360 de grade spectatorii si transforma acest spectacol intr-o traire profunda, intensa, care te impresioneaza si iti depaseste asteptarile.

Pe scurt, e o experienta plina de distractie (cu muzica, unde toata lumea danseaza si se simte bine) pe care nu vrei sa o ratezi, data viitoare, cand va reveni in Romania!
Vezi video de mai jos, ca sa te convingi ca va merita sa experimentezi trairile oferite de show-ul asta neconventional!

Review scris Bianca Damian.