Fuerza Bruta @ Romexpo

de | 16 dec. 2016 | Blog, Bucuresti, Review

Cum poate ati aflat deja, weekend-ul trecut, seria de spectacole de teatru fizic interactiv „Fuerza Bruta”, a ajuns intr-un final si in Romania si a uimit participantii cu 5 zile de show-uri incredibile. Pana acum, acest concept nou de teatru modern, originar din Argentina, a putut fi experimentat de publicul marilor capitale din Europa si din SUA si la festivaluri internationale mari, de traditie, cum este cazul Sziget Festival din capitala Ungariei.

La fiecare dintre aceste spectacole interactive, cei prezenti au putut avea parte de o experienta multisenzoriala total noua.

Ce e, mai concret, Fuerza Bruta?
E un concept de show-teatru care copleseste toate simturile celor prezenti in sala.
E un fel de sinestezie in care realitatea e cu mult depasita, permitand tuturor simturilor sa se imbine armonios si sa stimuleze creativitatea spectatorilor.
E un show uman, care, impreuna cu muzica psihedelica, misterul, cu efectele vizuale si tehnice surprinzatoare, inconjoara la 360 de grade spectatorii si transforma acest spectacol intr-o traire profunda, intensa, care te impresioneaza si iti depaseste asteptarile.

Pe scurt, e o experienta plina de distractie (cu muzica, unde toata lumea danseaza si se simte bine) pe care nu vrei sa o ratezi, data viitoare, cand va reveni in Romania!
Vezi video de mai jos, ca sa te convingi ca va merita sa experimentezi trairile oferite de show-ul asta neconventional!

Review scris Bianca Damian.

Alte articole:

ARTmania 2023

ARTmania 2023

Am ajuns si la cea de-a XVI-a editie a festivalului ARTmania, unde am dat din pleata alaturi de Porcupine Tree, Emperor si Vulture Industries si am savurat 3 zile rock adevarat memorabile. Si de aceasta data Sibiul a gazduit un adevarat maraton de evenimente muzicale...

Cum a fost la DWMT la Conac

Cum a fost la DWMT la Conac

Pe 8 si 9 iulie am deschis sezonul de festivaluri de peste vara cu un nou eveniment: DWMT la Conac. La doar 30 de km de Bucuresti, intre zidurile Conacului Udriste Nasturel, organizatorii de la DWMT (Diud, Where’s My Tune?) în colaborare cu POINT au pregatit un...

Amon Amarth la Arenele Romane in 2023

Amon Amarth la Arenele Romane in 2023

Cei de la Amon Amarth au urcat pe scena de la Arenele Romane. In deschidere au fost cei de la Bleed From Within. Si binenteles ca noi nu puteam rata un asemenea concert, asa ca l-am trimis pe colegul nostru Gheorghe Paraschiv sa imortalizeze "pe pelicula" acest...

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.