Pornind de la aceasta intrebare noi o sa venim cu un exemplu.
In luna decembrie impreuna cu aproape 50 prieteni am pornit de la Bucuresti spre Moeciu de Sus.
Drumul l-am facut cu doua Forduri B-Max luate pentru testdrive, am zis sa profitam si sa facem o comparatie intre Ford B-Max Ecoboost si Ford B-Max TDCi, dar despre acest testdrive o sa cititi mai mult pe Haihui.biz.
Dar sa revenim la petrecere, dupa cum ziceam mai sus locatia a fost la munte, o vila destul de mare cu loc special pentru party, dotata cu o sala de mese destul de mare si am avut loc suficient incat sa improvizam un bar pe care sa facem cateva cocktailuri intr-un mic curs de mixologie si cel mai important lucru, am avut loc sa „dansam pe mese”. Barul din dotarea vilei a fost transformat in pupritru pentru DJ.
Dar in afara de alcool si muzica parca lipseste ceva, asa ca „Luminita” al nostru a venit cu o idee, Glow party, #Glowtweetmeet. Beculete, luminite, cuburi de gheata ilumintate, glow stuff.

Acest party, #GlowTweetMeet a fost sprijinit de 2KC – Pastile Antimahmureala, Bacardi, Staropramen, 1883 (http://1883.com/), CSS24 si special pentru echipa Mahmur.info, Ford Romania.

Articol realizat cu ajutorul Nokia Lumia.