Gratar Curat 2011

Duminica, 4 septembrie, pe Lacul Baneasa a avut loc o cursa de plute realizate din PET-uri. Aceasta cursa a marcat finalul celei de-a doua editii a programului „Gratar Curat”, sustinut de Golden Brau si organizat de Asociația MaiMultVerde.

La aceasta cursa au luat startul 6 ambarcatiuni reprezentand zonele in care s-a desfasurat proiectul – Arad, Braila, Bucuresti, Craiova, Galati si Iasi. Cele sase plute au fost construite de catre voluntarii implicati in proiect si conduse de Alina Puscas, Antonia Ionescu, Crina Abrudan, Mihaela Calin, Andrei Aradits si Dragos Bucurenci.

Cursa a fost castigata de echipa Iasi condusa de Alina Puscas si Gina Maican. Pe al doilea loc a ajuns echipa din Braila condusa de Antonia Ionescu. Al treilea loc a fost ocupat echipa din Galati condusa de Mihaela Calin. A patra echipa ajunsa a fost cea din Craiova condusa de Dragos Bucurenci. Locul cinci a fost ocupat de echipa din Arad condusa de Andrei Aradits. Ultima echipa ajunsa a fost cea din Bucuresti condusa de Crina Abrudan.