Începe numărătoarea inversă până la Neversea 2024

de | 10 iun. 2024 | Concert, Festival

A mai rămas mai puțin de o lună până la cea de-a șasea ediție a festivalului Neversea, supranumit „Queen of Festivals”, care promite să fie cea mai „hot” ediție de până acum. Între 4 și 7 iulie 2024, plaja din Constanța va deveni locul unde peste 150 de artiști internaționali și locali vor crea amintiri de neuitat pentru fanii muzicii electronice, pop și rap.

Cele mai noi nume de la Neversea 2024: DJ Snake, Dimitri Vegas, Tinie Tempah și mulți alții

Festivalul va găzdui artiști renumiți care vor aduce energie și entuziasm pe scena principală. Printre aceștia se numără DJ Snake, cunoscut pentru hituri ca „Turn Down For What” și „Lean On”, dar și pentru colaborările cu artiști de top precum Selena Gomez și Cardi B. Setul lui DJ Snake va fi unul dintre punctele culminante ale festivalului, completând un lineup eclectic.

Dimitri Vegas, jumătatea celebrului duo Dimitri Vegas & Like Mike, va fi un alt headliner important. DJ-ul belgian, care a cucerit scenele marilor festivaluri internaționale și a fost invitat să performeze la finala UEFA Champions League, va aduce la Neversea hituri precum „Mammoth” și „Complicated”.

Tinie Tempah, rapperul britanic multiplu premiat cu BRIT Awards, va energiza publicul cu piesele sale celebre „Written in the Stars” și „Pass Out”. Fanii se pot aștepta la un show plin de viață și ritmuri captivante.

Artiști locali și internaționali pe Main stage

Pe scena principală, publicul va avea ocazia să se întâlnească și cu alți artiști de renume internațional, cum ar fi Maluma, Nick Carter de la Backstreet Boys, Bebe Rexha, G-Eazy, Steve Aoki, Salvatore Ganacci, Don Diablo, Alok, Tujamo, Gordo și Sofi Tukker. România va fi reprezentată de nume mari precum INNA, Antonia, Delia, Alina Eremia, Grasu XXL și Puya.

Experiențe unice la The Ark și DayDreaming

The Ark va găzdui primele nume anunțate precum DubFxWoodnote, Netsky și Wilkinson, promițând experiențe muzicale intense și inovative. La scena DayDreaming, artiștii Jan Blomqvist, Sara Bluma, Sébastien Léger, Shimza și Vintage Culture vor oferi momente de vis pe fundalul apusurilor și răsăriturilor de neuitat.

O ediție dedicată autenticității și diversității

Organizatorii Neversea doresc să transmită un mesaj puternic de autenticitate, încurajând participanții să fie cea mai autentică versiune a lor în timpul festivalului. De asemenea, începând cu această ediție, Neversea își propune să crească reprezentarea femeilor artiste în lineup, asigurându-se că în fiecare zi a festivalului, la fiecare scenă, va fi cel puțin o artistă inclusă.

Neversea nu este doar cel mai mare festival de pe o plajă din Europa, dar și un eveniment care a avut o ascensiune rapidă în topurile internaționale, ocupând locul 41 în Top 100 Festivals. În cele cinci ediții anterioare, festivalul a atras peste 1,2 milioane de participanți, care s-au bucurat de spectacole memorabile pe malul mării.

Vezi cum a fost la Neversea anii trecuți.

Detalii despre bilete

Pentru cei care nu și-au achiziționat încă un abonament pentru cea de-a șasea ediție a festivalului, biletele sunt disponibile aici>

Neversea 2024 se anunță a fi un festival de neuitat, unde fanii muzicii se vor bucura de patru zile de muzică, soare și momente magice alături de artiștii lor favoriți. Nu ratați șansa de a face parte din cea mai caliente ediție a acestui festival unic!

Alte articole:

Noutăți despre Electric Castle 2024

Noutăți despre Electric Castle 2024

Electric Castle, festivalul de la Castelul Banffy din Bonțida, ajunge la a zecea ediție, celebrând un deceniu de experiențe unice și amintiri de neuitat. Din echipa mahmură, eu sunt singurul membru care a ajuns la toate edițiile, așa că ma consider persoana perfectă...

Wacken Metal Battle Romania 2024

Wacken Metal Battle Romania 2024

Finala Nationala WACKEN METAL BATTLE ROMANIA s-a desfasurat pentru prima data la Bucureşti, in zilele de 10 si 11 mai 2024, la clubul Quantic. Prima zi a inceput cu participarea trupelor în concurs: • Fittonia (modern metal, Cluj Napoca) • June Turns Black (modern...

Wolfheart in Quantic Club

Wolfheart in Quantic Club

Trupa finlandeza de melodic death metal Wolfheart a urcat pe scena clubului Quantic in cadrul turneului european KING OF THE NORTH over Balkans. Au deschis show-ul trupele bucurestene Blacksheep si Machiavellian God, acestia din urma lansand cel de-al doilea album de...

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.