Saptamana trecuta a fost la Jack Reacher 2 la invitatia celor de la Ro Image 2000. Filmul iti ofera exact ceea ce astepti: actiune, aventura si mult Tom Cruise. Este perfect pentru cei care vor un film pe format clasic, in care eroul intodeauna invinge.

Noua ecranizare din seria lui Lee Child urmareste actiunea cartii JACK REACHER. SĂ NU TE ÎNTORCI NICIODATĂ! (tr.: Jack Reacher: Never Go Back). Il intalnim pe eroul nostru singuratic in drum spre vechiul sau loc de munca (o baza militara top secreta din Virginia), pentru a lua cina cu comandantul bazei, Maiorul Turner (Cobie Smulders – HIMYM si Avengers). Dar baza militara este acum sub o alta conducere, comandantul Turner este la inchisoare, iar Reacher este acuzat pe nedrept si incarcerat. Doar Tom Cruise poate iesi dintr-o astfel de situatie, asa ca te poti astepta la urmariri, lupte de strada, evadari presarate cu umor si multa multa alergare.

Filmul ramane destul de fidel cartii (pe care deja am inceput sa o citesc), singura modificare supratoare pentru fanii seriei lui Lee Child fiind chiar Jack Reacher. Dar daca te-ai obisnuit cu stilul Hollywood-ului de a modifica personajele tale favorite, atunci cu singuranta sa nu o sa ai probleme. In plus, Tom Cruise este unul din actorii care se dedica rolului, reusind sa se mentina in forma pentru filmari. Un punct in plus primeste si Cobie Smulders, actrita realizandu-si singura cascadoriile.

In Romania Jack Reacher 2 este distribuit de Ro Image 2000 si a ajunge in cinematografe din 18.10.2016.