Joi la Untold 2023

de | 15 aug. 2023 | Festival, In Oras

Am început prima seară de Untold pe la ora 18, după niște trafic intens, cu un mic tur pe tărâmul plin de culoare și magie pe care l-au amenajat organizatorii chiar în inima Clujului, și evident m-am bucurat enorm să fie aproape de nerecunoscut zone pe care le văd, de altfel, aproape zilnic. Nu numai că Parcul Central a primit un look complet nou, dar ediția de anul acesta a venit cu un refresh și la design-ul scenelor, avem o tematică nouă, Rise of The Light Phoenix și cu toată sinceritatea am fost plăcut surprins de schimbările făcute, mai ales la scena Galaxy.

N-am avut prea mult timp de plimbare totuși pentru că pe mainstage ne așteptau niște fete foarte faine încă de la 19:20 când am ascultat-o pe Irina Rimes, cu un setlist ceva mai diferit și chiar și o piesă nouă cu puternice influențe electronice, pentru care și băieții de la instrumente au trecut la drumpad-uri chiar pe catwalk în mijlocul publicului.

Deja plini de energie și cu un număr destul de mare de oameni în fața mainstage-ului  pentru o seară de joi, ne-au încântat Ava Max alături de dansatoarele ei și apoi Bebe Rexha, care a făcut un super show cu full band și la care am început să vedem primele lacrimi de bucurie printre fani, dar de la care eu am fugit devreme pentru că pe Alchemy ne aștepta Doc, de la 22:05, și el cu un setlist foarte diferit de alte show-uri, cu multe piese pe care nu le auzim atât de des live dar cel mai important, cu toată brigada Facem Records, dintre care o să mai vedem câțiva artiști și sâmbătă, tot aici. 

Pe Alchemy numele mari din underground-ul românesc au continuat cu Spike, Grasu XXL și Guess Who, iar apoi Borgore a închis scena. Pe scena Galaxy, fanii techno s-au bucurat încă din prima zi de doi dintre principalii favoriți, Boris Brejcha de la ora 01:00 și Amelie Lens două ore mai târziu.

Eu însă m-am cam lipit de main și mi-am luat toată energia aia bună de la Topic, Alok, Steve Aoki și KSHMR, dar mai ales de la miile de oameni care au sărit până la răsărit.

Obișnuit cu obiceiurile DJ-lor care practic sunt la Untold ca acasă, recunosc că așteptam cu mult interes surprizele muzicale, iar Aoki exact asta mi-a servit, inspirat poate de tematica cu Phoenix, a mixat Andri Popa și nici până acum nu m-am hotărât dacă sentimentul predominant în public era de extaz sau confuzie, dar a venit imediat și cu Dragostea din tei, piesă cu care ne-a surprins și KSHMR și pentru care chiar aștept variantele EDM pe spotify.

Mult antrenament de gambe astăzi, dar ziua de vineri se anunță mult mai intensă așa că la răsărit mă pregăteam deja de somn. 

Redator: Adrian Apostu

Fotograf: Aaron Roberts

Alte articole:

Duminica – Rockstadt Extreme Fest 2023

Duminica – Rockstadt Extreme Fest 2023

Nu-mi vine sa cred ca este deja ultima zi de festival, ziua 5. Insa dupa 3 zile de canicula am avut iar parte de ploaie, insa asta nu a insemnat ca la Stick to your Guns nu s-a dansat si cantat si facut mosheala. Insa inainte de ploaie am prins Immolation si For the...

Sambata – Rockstadt Extreme Fest 2023

Sambata – Rockstadt Extreme Fest 2023

A 4-a zi de REF a inceput cu Impaled Nazarene dupa care am continuat cu Agnostic Front, Discharge, I Am Morbid, Obituary, Pertubator, Avatar si s-a terminat cu In Flames. https://youtu.be/DV4B7Wz2pOg?si=8RVvvI3GZQJEZCLF Galeria foto: [gallery type='flickr'...

Vineri – Rockstadt Extreme Fest 2023

Vineri – Rockstadt Extreme Fest 2023

Inceput de weekend sau ziua 3 de Rockstadt Extreme Fest 2023 nu putea sa nu fie cu scena Andrei Calmuc Stage, iar aici i-am vazut cei de la Infest, Allochiria si Lost in Kiev. Apoi m-am mutat la Adrian Rugina Stage pentru Midnight, dupa care am trecut Brasov Stage...

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.