Jurassic World: Fallen Kingdom

de | 8 iun. 2018 | Blog, Bucuresti, Filme, Preview, Review

Saptamana aceasta am avut placerea de a participa la avanpremiera filmului „JURASSIC WORLD: FALLEN KINGDOM” (tradus la noi JURASSIC WORLD: UN REGAT ÎN RUINĂ). Filmul continua povestea inceputa in 2015, cu Chris Pratt si Bryce Dallas Howard in rolurile principale, dar de aceasta data ne arata unde se poate ajunge atunci cand dinozaurii nu mai sunt priviti ca atractii intr-un parc, ci ca arme letale. Ritmul alert al actiunii face ca Jurassic World: Un regat in ruina sa fie filmul perfect pentru o iesire la mall, alaturi de prieteni.

Povestea filmului incepe la 3 ani dupa distrugerea parcului Jurassic World de pe insula Nubar. Acum dinozaurii traiesc liberi dar sunt amenintati de o eruptie vulcanica care i-ar putea duce din nou la extinctie. Un om de afaceri ii recruteaza pe Claire Dearing si Owen Grady pentru a ajuta la salvarea cat mai multor specii de pe insula, dar scopurile lui nu sunt ceea ce par a fi.

Jurassic World: The Fallen Kingdom este un film care a reusit sa invete din greselile predecesorilor sai, livrand dialoguri mai naturale si momente de tensiune reala, pastrandu-si totusi clasificarea de A.P.13. Din pacate povestea este segmentata, ca si cum producatorii au unit doua filme diferite. Prima parte a filmului tine de salvarea dinozaurilor si sincer aici si trebuia sa se limiteze. Prin incercarea de a adauga mai mult conflict, Fallen Kingdom isi pierde coerenta si chiar repeta o parte din povestea filmului din 2015.

„Jurassic World: Un regat in ruina” este totusi plin de actiune, pe alocuri amuzant, iar actorii fac treaba buna cu materialele ce le sunt puse la dispozitie, dar sunt sigura ca mult mai multa lume l-ar fi indragit daca tema filmului era concentrata pe dezastrul natural, salvarea animalelor si drepturile acestora. O nota ecologista este intodeauna bine-venita, iar salvarea si relocarea dinozaurilor ne-ar fi oferit mult mai multe ocazii de interactiune cu diferitele specii, precum si suficiente momente de actiune (explozia vulcanului fiind doar un exemplu).

Singurul mod in care poti afla daca iti place sau nu este sa il vizionezi. Premiera are loc azi 8.06.2018. Distribuitor: RO IMAGE 2000 ȘI UNIVERSAL PICTURES.

Alte articole:

East European Music Conference online camp

East European Music Conference online camp

Anul acesta, East European Music Conference online camp, conferință internațională dedicată profesioniștilor din industria muzicală, are loc online in perioada 10-11 decembrie. EEMC este locul de întâlnire și de discuție al industriei muzicale românești și al...

UNTOLD 2021 – Ziua 3 – sambata (Foto + Video)

UNTOLD 2021 – Ziua 3 – sambata (Foto + Video)

Ziua a treia de UNTOLD 2021 a inceput in forta cu un set de “drujbe” marca Dj Shiver, acolo unde puteai observa o barca gonflabila cu tot cu pasageri pe deasupra multimii sau sesiunea depogo din fata scenei Alchemy. DJ Shiver a fost urmat de Nane, Macanache,...

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.