La plimbare prin fabrica de bere

de | 16 nov. 2011 | Bere, Blog


Marti, ora 10:30, Ploiesti, echipa Mahmur se plimba prin fabrica Bergenbier. Si nu, nu de nebuni sau pentru ca vrem sa dam kilogramele jos, insa pentru a prezenta noua instalatie eco de biogaz a fabricii. Asta a fost motivul invitatiei, scopul nostru a fost de a vedea cum prepara ei berea, cat de ok sunt si binentele sa degustam niste berica.
Dupa prezentarea propriu zis a fabricii intr-o sala a sistemului de fabricare a berii si a noul sistem eco, am trecut la un tur al fabricii (din pacate sunt secretosi si nu ne-au lasat sa facem poze). Insa va pot spune ca aceasta fabrica este ok din toate punctele de vedere.
Partea interesanta si cea mai importanta pentru noi a zile a fost lectia despre cum se face degustarea unei beri (se miroase, se amesteca, se miroase, se gusta, inghite, dupa care asteptam circa 30 secunde pentru a observa daca gustul amar a disparut).

Din intrebarile adresat in timpul prezentarii am aflat ca in viitoarul aproriat nu vor lansa nicio bere bruna, vor continua sa produca Bergenbier, Noroc, Stella Artois, Beck’s, Lowenbrau si Staropramen, si vor continua sa importe Leffe si Hoegaarden.

Btw, multumim Chinezu pentru invitatie.

[pwaplusphp album=”Bergenbier” images_per_page=”9″]

Alte articole:

MORCHEEBA  & GOLAN @ Arenele Romane | Galeria FOTO

MORCHEEBA & GOLAN @ Arenele Romane | Galeria FOTO

Am avut onorea sa ascult si sa fotografiez pentru a 3 oara, trupa Morcheeba. M-am bucurat foarte tare cand i-am vazut pe baietii de la GOLAN cantand in deschiderea trupei. A fost un show minunat, cu multa lume si vibe-urile specifice trupei Morcheeba. Galeria Foto:...

Concert THIEVERY CORPORATION la Arenele Romane

Concert THIEVERY CORPORATION la Arenele Romane

București, 21 iunie 2022 – Luni, 27 iunie, THIEVERY CORPORATION revin la București, laArenele Române. Special guest: DELIRIC X SILENT STRIKE. Warm-up: BLAZING VIBEZMEETS YARDIE FLO. Accesul se face începând cu ora 18:00. Biletele pot fi achiziționate...

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.