Metalhead Meeting 2017 – ziua 2

de | 30 iun. 2017 | Blog, Bucuresti, Concert, Festival

Dacă prima zi de Metalhead Meeting a fost FABULOASĂ, a doua zi nu putea fi decât perfectă și plină de ENERGIE! Cei din public deja se recunoșteau, formau la un loc o gașcă nebună, colorată (da, chiar și negrul poate avea nuanțe 😛 ) și relaxată care a participat cu o energie susținută la fiecare concert și la fiecare nouă apariție pe scenă.

1. Rușii de Pokerface au avut un concert fain, în plin soare, cu un sound puternic, axat pe riff-uri de trash. Printre altele, se definesc ca formație de „modern rock”, dar abordează un stil care merge clar în direcția trash metal. Bonus: fronterița a sărit ca un titirez în fața ventilatorului montat pe scenă, iar fusta de piele i s-a ridicat de mai multe ori în cap, spre deliciul publicului.
2. Diying Gorgeous Lies, din Germania, cu al lor Heavy și Thrash Metal, au venit perfect după Pokerface și au adunat din ce în ce mai mult public în fața scenei. Au cântat pe aceeași căldură insuportabilă, dar headbangerii s-au bucurat parcă de mai multă bere și mai multă distracție decât în ziua precedentă.
3. Veteranii de la Sepultura, cu al lor frontman, Derrick Green, au rupt în două scena de la Metalhead Meeting. Probabil cea mai așteptată trupă a evenimentului, formația a cântat melodii oldies but goldies, dar a reușit să atragă și prin sound-ul fresh și melodii mai noi, de pe ultimul album. Derrick a declarat că, deși vin de foarte departe pentru concertul ăsta, le face mare plăcere să se afle în România și o fac cu drag de fiecare dată.
4. Cradle of Filth, trupa de extreme metal a serii, a făcut senzație prin atmosferă, cu showul de lumini albastre și scenografia gândită în detaliu – o masă gotică, lungă, încărcată cu lumânări și elemente din universul black metal pe care a cântat una dintre vocalistele trupei. Din păcate, poate și datorită orei, și datorită faptului că au intrat pe scenă la aproximativ o jumătate de oră după Sepultura, Cradle of Filth n-a mai avut atâta energie să ridice Arenele în picioare. Personal, mi s-a părut un show foarte tare, atipic, care merită fiecare minuțel din viața unul metalhead adevărat.

All in all, ediția a 6-a a Metalhead Meeting a fost FABULOASĂ și SUPER-ENERGIZANTĂ!

Foto: Bogdan Florea
Redactor: Raluca Zamfir

Alte articole:

Sonata Arctica in Quantic Club

Sonata Arctica in Quantic Club

Sonata Arctica au revenit in 2023 in Quantic Club din Bucuresti. In deschidere au urcat pe scena cei de la Induction. Iar cateva cadre imortalizate de la acest evenimente puteti vedea mai jos. Galeria foto: Fotograf: Gheorghe Paraschiv [gallery type='flickr'...

Bucharest Modular Meet 2023: Connect, Share, Create!

Bucharest Modular Meet 2023: Connect, Share, Create!

Venit pe mail: "Pregătește-te pentru un eveniment unic, care îți va aprinde cu siguranță pasiunea pentru sound design si muzica electronica. Vino alături de noi la "Bucharest Modular Meet 2023" pe 28 octombrie la DJ Superstore pentru o zi de explorare in universul...

Duminica – Rockstadt Extreme Fest 2023

Duminica – Rockstadt Extreme Fest 2023

Nu-mi vine sa cred ca este deja ultima zi de festival, ziua 5. Insa dupa 3 zile de canicula am avut iar parte de ploaie, insa asta nu a insemnat ca la Stick to your Guns nu s-a dansat si cantat si facut mosheala. Insa inainte de ploaie am prins Immolation si For the...

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.