Mumia

de | 10 iun. 2017 | Blog, Bucuresti, Filme

Joi seara am participat la vizionarea noului film Mumia (The Mummy) in cadrul Grand Cinema & More din Baneasa Shopping City. Filmul deschide poarta catre cea mai recenta franciza Universal Pictures: Dark Universe (o lume a monstrilor precum Dr. Jekyll & Mr. Hyde, Dracula, Fantoma de la Opera sau Omul Invizibil) si este perfect pentru acest inceput de vara aducand suficienta actiune cat sa te tina in scaunul de cinema timp de doua ore.

In Egiptul Antic, printesa Ahmanet a fost crescuta pentru a devenii conducatorul tarii. Dar cand tatalui ei i se naste un baiat, Ahmanet face un „pact cu diavolul” (in realitate cu zeul Set – considerat zeul mortii) pentru a primii puterea divina si isi omoara atat tatal cat si fratele nou-nascut. Totusi, inainte de a termina ritualul, printesa este prinsa si mumificata de vie, aducand cu ea un blestem extrem de puternic pana in zilele noastre.

Iar cand doi soldati americani si un arheolog gasesc mormantul de mult uitat al lui Ahmanet si elibereaza mumia, viitorul nostru pare din ce in ce mai sumbru. Filmul este prin de scene de actiune, efecte speciale bine realizate si chiar doua trei glume care reusesc sa mentina atentia publicului pe toata durata celor 107 minute.

Daca esti fanul seriei cu Brendan Fraser, e posibil ca noua Mumie sa nu te de-a pe spate, chiar daca strecoara una sau doua elemente din filmul vechi. Iar daca esti un fan al istoriei, atunci dezamagirea ta este posibil sa fie si mai profunda. Dar daca ai nevoie de un film de actiune pentru vara aceasta, un motiv sa te ascunzi de caldura in salile de cinema, e posibil sa vrei sa bifezi si Mumia 2017.

Cat despre „Dark Universe”, Universal Pictures a incercat si in trecut lansarea proiectului, prin filmul Dracula Untold. Din pacate receptia filmului nu a fost cea mai buna, primind recenzii mixte atat de la fanii genului cat si de la criticii de film. Mumia (the Mummy) reprezinta o noua speranta pentru proiect, mai ales acum, cand producatorii au mai anuntat doua titluri pentru serie: Bride of Frankenstein si The Invisible Man.

Multumim Ro Image pentru invitatie. Premiera filmului Mumia a avut loc pe 09.06.2017, in cinematografele din Romania.

Alte articole:

Wolfheart in Quantic Club

Wolfheart in Quantic Club

Trupa finlandeza de melodic death metal Wolfheart a urcat pe scena clubului Quantic in cadrul turneului european KING OF THE NORTH over Balkans. Au deschis show-ul trupele bucurestene Blacksheep si Machiavellian God, acestia din urma lansand cel de-al doilea album de...

Soundart 2024 – ziua 2

Soundart 2024 – ziua 2

A 5-a editie a Soundart Festival s-a desfasurat anul acesta pe 26 si 27 aprilie in Club Quantic cu o participare diversa de trupe din sfera muzicii metal. A doua zi au urcat pe scena Deaf Hombre (Romania), Gunshee (Romania), Earth Ship (Germania) si headlinerul zilei...

Soundart 2024 – ziua 1

Soundart 2024 – ziua 1

A 5-a editie a Soundart Festival s-a desfasurat anul acesta pe 26 si 27 aprilie in Club Quantic cu o participare diversa de trupe din sfera muzicii metal. In prima zi au urcat pe scena Krishna (Malta), Doomsday Astronaut (Romania), The Thirteenth Sun (Romania) si...

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.