Mumia

de | 10 iun. 2017 | Blog, Bucuresti, Filme

Joi seara am participat la vizionarea noului film Mumia (The Mummy) in cadrul Grand Cinema & More din Baneasa Shopping City. Filmul deschide poarta catre cea mai recenta franciza Universal Pictures: Dark Universe (o lume a monstrilor precum Dr. Jekyll & Mr. Hyde, Dracula, Fantoma de la Opera sau Omul Invizibil) si este perfect pentru acest inceput de vara aducand suficienta actiune cat sa te tina in scaunul de cinema timp de doua ore.

In Egiptul Antic, printesa Ahmanet a fost crescuta pentru a devenii conducatorul tarii. Dar cand tatalui ei i se naste un baiat, Ahmanet face un „pact cu diavolul” (in realitate cu zeul Set – considerat zeul mortii) pentru a primii puterea divina si isi omoara atat tatal cat si fratele nou-nascut. Totusi, inainte de a termina ritualul, printesa este prinsa si mumificata de vie, aducand cu ea un blestem extrem de puternic pana in zilele noastre.

Iar cand doi soldati americani si un arheolog gasesc mormantul de mult uitat al lui Ahmanet si elibereaza mumia, viitorul nostru pare din ce in ce mai sumbru. Filmul este prin de scene de actiune, efecte speciale bine realizate si chiar doua trei glume care reusesc sa mentina atentia publicului pe toata durata celor 107 minute.

Daca esti fanul seriei cu Brendan Fraser, e posibil ca noua Mumie sa nu te de-a pe spate, chiar daca strecoara una sau doua elemente din filmul vechi. Iar daca esti un fan al istoriei, atunci dezamagirea ta este posibil sa fie si mai profunda. Dar daca ai nevoie de un film de actiune pentru vara aceasta, un motiv sa te ascunzi de caldura in salile de cinema, e posibil sa vrei sa bifezi si Mumia 2017.

Cat despre „Dark Universe”, Universal Pictures a incercat si in trecut lansarea proiectului, prin filmul Dracula Untold. Din pacate receptia filmului nu a fost cea mai buna, primind recenzii mixte atat de la fanii genului cat si de la criticii de film. Mumia (the Mummy) reprezinta o noua speranta pentru proiect, mai ales acum, cand producatorii au mai anuntat doua titluri pentru serie: Bride of Frankenstein si The Invisible Man.

Multumim Ro Image pentru invitatie. Premiera filmului Mumia a avut loc pe 09.06.2017, in cinematografele din Romania.

Alte articole:

East European Music Conference online camp

East European Music Conference online camp

Anul acesta, East European Music Conference online camp, conferință internațională dedicată profesioniștilor din industria muzicală, are loc online in perioada 10-11 decembrie. EEMC este locul de întâlnire și de discuție al industriei muzicale românești și al...

UNTOLD 2021 – Ziua 3 – sambata (Foto + Video)

UNTOLD 2021 – Ziua 3 – sambata (Foto + Video)

Ziua a treia de UNTOLD 2021 a inceput in forta cu un set de “drujbe” marca Dj Shiver, acolo unde puteai observa o barca gonflabila cu tot cu pasageri pe deasupra multimii sau sesiunea depogo din fata scenei Alchemy. DJ Shiver a fost urmat de Nane, Macanache,...

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.