Neversea Festival 2019 – Duminica

de | 8 iul. 2019 | Blog, Concert, Festival

Ultima zi de Neversea a venit si a trecut, iar in urma ei raman amintiri frumoase aduse de Paul Damixie, Macanache, Parazitii, Kadebostany, Lost Frequencies si multi altii.

Inainte ca publicul sa inceapa o noua saptamana de munca si sa revina la rutina zilnica, cea de-a patra zi a festivalului Neversea le-a aratat inca o data ce inseamna distractia.

Scenele The Temple si Day Dreaming au adus in fata fanilor nume precum Agents of Time (DJ set), Golan (Live) sau Vander. Zona din fata The Ark a devenit neincapatoare atunci cand Dub FX si Wilkinson DJ Set & MC Ad-Apt si-au facut aparitia.

Incepand cu ora 18:00 scena principala a gazduit nume precum Paul Damixie, Gianluca Vacchi, Ofenbach live, Kadebostany, Lost Frequencies, Bassjackers si Matoma. Surpriza serii a fost data de show-ul lui Quintino, care l-a avut ca invitat special Steve Aoki pentru piesa „Mayhem”.

Per total, nici anul acesta festivalul NEVERSEA nu a dezamagit. Peste 240.000 de oameni au participat la cel mai mare festival de pe plaja din Romania, pentru a dansa si asculta melodiile artistiior lor favoriti.

Alte articole:

Sonata Arctica in Quantic Club

Sonata Arctica in Quantic Club

Sonata Arctica au revenit in 2023 in Quantic Club din Bucuresti. In deschidere au urcat pe scena cei de la Induction. Iar cateva cadre imortalizate de la acest evenimente puteti vedea mai jos. Galeria foto: Fotograf: Gheorghe Paraschiv [gallery type='flickr'...

Duminica – Rockstadt Extreme Fest 2023

Duminica – Rockstadt Extreme Fest 2023

Nu-mi vine sa cred ca este deja ultima zi de festival, ziua 5. Insa dupa 3 zile de canicula am avut iar parte de ploaie, insa asta nu a insemnat ca la Stick to your Guns nu s-a dansat si cantat si facut mosheala. Insa inainte de ploaie am prins Immolation si For the...

Sambata – Rockstadt Extreme Fest 2023

Sambata – Rockstadt Extreme Fest 2023

A 4-a zi de REF a inceput cu Impaled Nazarene dupa care am continuat cu Agnostic Front, Discharge, I Am Morbid, Obituary, Pertubator, Avatar si s-a terminat cu In Flames. https://youtu.be/DV4B7Wz2pOg?si=8RVvvI3GZQJEZCLF Galeria foto: [gallery type='flickr'...

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.