Ultima zi de Neversea a venit si a trecut, iar in urma ei raman amintiri frumoase aduse de Paul Damixie, Macanache, Parazitii, Kadebostany, Lost Frequencies si multi altii.

Inainte ca publicul sa inceapa o noua saptamana de munca si sa revina la rutina zilnica, cea de-a patra zi a festivalului Neversea le-a aratat inca o data ce inseamna distractia.

Scenele The Temple si Day Dreaming au adus in fata fanilor nume precum Agents of Time (DJ set), Golan (Live) sau Vander. Zona din fata The Ark a devenit neincapatoare atunci cand Dub FX si Wilkinson DJ Set & MC Ad-Apt si-au facut aparitia.

Incepand cu ora 18:00 scena principala a gazduit nume precum Paul Damixie, Gianluca Vacchi, Ofenbach live, Kadebostany, Lost Frequencies, Bassjackers si Matoma. Surpriza serii a fost data de show-ul lui Quintino, care l-a avut ca invitat special Steve Aoki pentru piesa „Mayhem”.

Per total, nici anul acesta festivalul NEVERSEA nu a dezamagit. Peste 240.000 de oameni au participat la cel mai mare festival de pe plaja din Romania, pentru a dansa si asculta melodiile artistiior lor favoriti.