Neversea Festival 2019 – Duminica

de | 8 iul. 2019 | Blog, Concert, Festival

Ultima zi de Neversea a venit si a trecut, iar in urma ei raman amintiri frumoase aduse de Paul Damixie, Macanache, Parazitii, Kadebostany, Lost Frequencies si multi altii.

Inainte ca publicul sa inceapa o noua saptamana de munca si sa revina la rutina zilnica, cea de-a patra zi a festivalului Neversea le-a aratat inca o data ce inseamna distractia.

Scenele The Temple si Day Dreaming au adus in fata fanilor nume precum Agents of Time (DJ set), Golan (Live) sau Vander. Zona din fata The Ark a devenit neincapatoare atunci cand Dub FX si Wilkinson DJ Set & MC Ad-Apt si-au facut aparitia.

Incepand cu ora 18:00 scena principala a gazduit nume precum Paul Damixie, Gianluca Vacchi, Ofenbach live, Kadebostany, Lost Frequencies, Bassjackers si Matoma. Surpriza serii a fost data de show-ul lui Quintino, care l-a avut ca invitat special Steve Aoki pentru piesa „Mayhem”.

Per total, nici anul acesta festivalul NEVERSEA nu a dezamagit. Peste 240.000 de oameni au participat la cel mai mare festival de pe plaja din Romania, pentru a dansa si asculta melodiile artistiior lor favoriti.

Alte articole:

Wacken Metal Battle Romania 2024

Wacken Metal Battle Romania 2024

Finala Nationala WACKEN METAL BATTLE ROMANIA s-a desfasurat pentru prima data la Bucureşti, in zilele de 10 si 11 mai 2024, la clubul Quantic. Prima zi a inceput cu participarea trupelor în concurs: • Fittonia (modern metal, Cluj Napoca) • June Turns Black (modern...

Wolfheart in Quantic Club

Wolfheart in Quantic Club

Trupa finlandeza de melodic death metal Wolfheart a urcat pe scena clubului Quantic in cadrul turneului european KING OF THE NORTH over Balkans. Au deschis show-ul trupele bucurestene Blacksheep si Machiavellian God, acestia din urma lansand cel de-al doilea album de...

Soundart 2024 – ziua 2

Soundart 2024 – ziua 2

A 5-a editie a Soundart Festival s-a desfasurat anul acesta pe 26 si 27 aprilie in Club Quantic cu o participare diversa de trupe din sfera muzicii metal. A doua zi au urcat pe scena Deaf Hombre (Romania), Gunshee (Romania), Earth Ship (Germania) si headlinerul zilei...

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.