Neversea Festival 2019 – Duminica

de | 8 iul. 2019 | Blog, Concert, Festival

Ultima zi de Neversea a venit si a trecut, iar in urma ei raman amintiri frumoase aduse de Paul Damixie, Macanache, Parazitii, Kadebostany, Lost Frequencies si multi altii.

Inainte ca publicul sa inceapa o noua saptamana de munca si sa revina la rutina zilnica, cea de-a patra zi a festivalului Neversea le-a aratat inca o data ce inseamna distractia.

Scenele The Temple si Day Dreaming au adus in fata fanilor nume precum Agents of Time (DJ set), Golan (Live) sau Vander. Zona din fata The Ark a devenit neincapatoare atunci cand Dub FX si Wilkinson DJ Set & MC Ad-Apt si-au facut aparitia.

Incepand cu ora 18:00 scena principala a gazduit nume precum Paul Damixie, Gianluca Vacchi, Ofenbach live, Kadebostany, Lost Frequencies, Bassjackers si Matoma. Surpriza serii a fost data de show-ul lui Quintino, care l-a avut ca invitat special Steve Aoki pentru piesa „Mayhem”.

Per total, nici anul acesta festivalul NEVERSEA nu a dezamagit. Peste 240.000 de oameni au participat la cel mai mare festival de pe plaja din Romania, pentru a dansa si asculta melodiile artistiior lor favoriti.

Alte articole:

Leprous si Kalandra intra in line-up-ul ARTmania Evenings 2023

Leprous si Kalandra intra in line-up-ul ARTmania Evenings 2023

Leprous si Kalandra sunt primele nume confirmate la cea de-a doua editie „ARTmania Evenings” powered by ARTmania Festival, care va avea loc pe 4 martie 2023 la Arenele Romane, in cort incalzit. Seria de show-uri reunite sub marca „ARTmania Evenings” invita fanii...

Un nou brand de evenimente intra pe piata din Romania: Music ON

Un nou brand de evenimente intra pe piata din Romania: Music ON

The Mission lanseaza un nou concept de petreceri pe piata din Romania, „Music On”, cu ocazia aniversarii a 22 de ani de activitate. Primul eveniment din seria Music On va avea loc pe 26 noiembrie, la Romexpo, Pavilion B1 si se va afla sub tutela lui Marco Carola, unul...

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.