Neversea Festival 2019 – Duminica

de | 8 iul. 2019 | Blog, Concert, Festival

Ultima zi de Neversea a venit si a trecut, iar in urma ei raman amintiri frumoase aduse de Paul Damixie, Macanache, Parazitii, Kadebostany, Lost Frequencies si multi altii.

Inainte ca publicul sa inceapa o noua saptamana de munca si sa revina la rutina zilnica, cea de-a patra zi a festivalului Neversea le-a aratat inca o data ce inseamna distractia.

Scenele The Temple si Day Dreaming au adus in fata fanilor nume precum Agents of Time (DJ set), Golan (Live) sau Vander. Zona din fata The Ark a devenit neincapatoare atunci cand Dub FX si Wilkinson DJ Set & MC Ad-Apt si-au facut aparitia.

Incepand cu ora 18:00 scena principala a gazduit nume precum Paul Damixie, Gianluca Vacchi, Ofenbach live, Kadebostany, Lost Frequencies, Bassjackers si Matoma. Surpriza serii a fost data de show-ul lui Quintino, care l-a avut ca invitat special Steve Aoki pentru piesa „Mayhem”.

Per total, nici anul acesta festivalul NEVERSEA nu a dezamagit. Peste 240.000 de oameni au participat la cel mai mare festival de pe plaja din Romania, pentru a dansa si asculta melodiile artistiior lor favoriti.

Alte articole:

Comic Con 2022

Comic Con 2022

Editia 2022 pentru East European Comic Con a avut loc weekendul ce tocmai a trecut, iar noi cum suntem mai geekis de fel, n-au putut rata acest eveniment. Si sincer ne bucuram ca am participa pentru ca a fost incredibil de multa lume si asta e de bine, incredibil de...

Duminica la Untold 2022

Duminica la Untold 2022

Duminică a fost ziua care a adus, poate, cele mai variate nume pe mainstage, după ce Pascal Junior a venit cu multă energie pregătind publicul pentru o ultimă noapte de spectacol am avut parte de un show superb de la Anne Marie, presărat atât cu momente amuzante cât...

Sambata la Untold 2022

Sambata la Untold 2022

Pentru noi, ziua de sâmbătă a început cu DJ-ul francez Kungs, continuând apoi cu B.U.G Mafia alături de care a cântat un întreg stadion. Cei de la B.U.G au inserat și un moment special, un cor de inimi înregistrat chiar în festival de către fundația Daruiește Viață cu...

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.