Noutăți despre Electric Castle 2024

de | 5 iun. 2024 | Festival

Electric Castle, festivalul de la Castelul Banffy din Bonțida, ajunge la a zecea ediție, celebrând un deceniu de experiențe unice și amintiri de neuitat. Din echipa mahmură, eu sunt singurul membru care a ajuns la toate edițiile, așa că ma consider persoana perfectă care să te ghideze prin noutățile anunțate pentru 2024.

Când au trecut 10 ani?

Eu personal nu știu, dar am articole suficiente pe site cât să imi amintesc toate momentele și provocările întâmpinate în acești ani. De la artiști internaționali și show-urile lor, la condițiile meteo neașteptate, festivalul a devenit un reper în peisajul muzical local.

Cu această ocazie specială, organizatorii au lansat un scurtmetraj care surprinde perfect sufletul EC: a ieși din zona de confort și a crește alături de un eveniment.

Ca în fiecare an, echipa EC a început deja să construiască și să transforme domeniul Banffy într-un univers muzical magic. Peste 1000 de persoane sunt implicate în pregătiri, un număr care nu surprinde atunci când vezi atenția la detalii și calitatea organizării.

Lineup-ul Electric Castle 2024

Electric Castle 2024 reușește să aducă împreună artiști din toate colțurile lumii și din toate genurile muzicale. Artiștii români continuă să fie un punct central al festivalului, cu prezențe confirmate precum Subcarpați, Vița de Vie, Coma, Vama, Irina Rimes, Byron, Delia și Șuie Paparude. Aceștia se alătură unei liste impresionante de peste 300 de artiști!

De la versatilitatea trupei Bring Me The Horizon, la ritmurile dancehall ale lui Sean Paul și combinațiile de rock și soul ale lui Paolo Nutini, lineup-ul reflectă curajul organizatorilor de a provoca și de a scoate fanii din zona lor de confort.

Festivalul din acest an debutează pe 17 iulie cu „Reel Party by BT & DJ Yoda,” iar zilele următoare aduc o diversitate de genuri muzicale:

  • Joi, 18 iulie: Rema, Kungs, Bonobo, Apashe & The Brass Orchestra și Cavalera.
  • Vineri, 19 iulie: Bring Me The Horizon, Paolo Nutini și Nina Kraviz.
  • Sâmbătă, 20 iulie: Massive Attack, Queens of The Stone Age, Chase and Status, Khruangbin și Marc Rebillet.
  • Duminică, 21 iulie: Sean Paul, Palaye Royale, Sevdaliza, Kenya Grace și Todd Terje.

Mai jos intreaga lista:

Ascultă EC Radio: o prelungire a experienței EC 2024

În pregătirea pentru cea de-a zecea ediție, Electric Castle a lansat EC Radio, un post de radio online care reflectă diversitatea stilurilor muzicale ale festivalului. De la emisiuni precum „Stuck in Traffic,” care oferă recomandări muzicale pentru diminețile aglomerate, la „Down Memory Lane,” cu playlist-uri nostalgice, EC Radio este un ghid sonor pentru toți cei care așteaptă cu nerăbdare să-și revadă artiștii preferați.

Bilete și informații

Abonamentele pentru Electric Castle 2024 sunt disponibile pe site-ul oficial al festivalului. Tot acolo găsești si diverse oferte de camping (soluția de cazare pe care eu o recomand din tot sufletul, mai ales daca vrei să trăiești din plin viața de festival).

Electric Castle 2024 promite să fie o ediție memorabilă, care să celebreze un deceniu de muzică, prietenie și magie la Castelul Banffy. Ne vedem acolo!

Alte articole:

Începe numărătoarea inversă până la Neversea 2024

Începe numărătoarea inversă până la Neversea 2024

A mai rămas mai puțin de o lună până la cea de-a șasea ediție a festivalului Neversea, supranumit „Queen of Festivals”, care promite să fie cea mai "hot" ediție de până acum. Între 4 și 7 iulie 2024, plaja din Constanța va deveni locul unde peste 150 de artiști...

Wacken Metal Battle Romania 2024

Wacken Metal Battle Romania 2024

Finala Nationala WACKEN METAL BATTLE ROMANIA s-a desfasurat pentru prima data la Bucureşti, in zilele de 10 si 11 mai 2024, la clubul Quantic. Prima zi a inceput cu participarea trupelor în concurs: • Fittonia (modern metal, Cluj Napoca) • June Turns Black (modern...

Soundart 2024 – ziua 2

Soundart 2024 – ziua 2

A 5-a editie a Soundart Festival s-a desfasurat anul acesta pe 26 si 27 aprilie in Club Quantic cu o participare diversa de trupe din sfera muzicii metal. A doua zi au urcat pe scena Deaf Hombre (Romania), Gunshee (Romania), Earth Ship (Germania) si headlinerul zilei...

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.