Padina Fest 2013

de | 6 aug. 2013 | Blog, Concert, Festival, Sport


In perioada 31 iulie – 4 august pe platoul Padina din Muntii Bucegi a avut loc cea de-a treia editie a Padina Fest. Printre trupele care au concertat s-au numarat Perfect Zero For Infinity, Dubioza Kolektiv, Rehab Nation, Urma, Al Jawala si Suie Paparude.
Activitatile de la festival au fost destul de diverse, iar participantii puteau alege intre tiroliana, rapel, catarare la stanca si panou, tras cu arcul, inchirieri biciclete, traseele turistice sau sa participe la maratoane de alegat sau de biciclete.
Meeting point-ul festivalului l-a reprezentat cortul de chill amenajat de ALIAT in parteneriat cu Ciuc Premium in cadrul primului program de Harm Reduction de la noi din tara. Aici, vizitatorii se puteau relaxa pe pufi, picta sau chiar juca sah.
De asemenea, aici aveau loc discutii informale despre pericolele si metodele de prevenire ale consumului abuziv de alcool. Peste 200 de persoane au completat la Padina Fest teste de evaluare a consumului de alcool.
Mai jos aveti cateva poze de la concerte si de la cortul de Chill ALIAT realizate de catre Andrei Stanciu si Alin Pandaru.

[pwaplusphp album=”AliatPadinaFest2013″ images_per_page=”9″]
[pwaplusphp album=”PadinaFest2013AS02″ images_per_page=”9″]


Articol realizat cu ajutorul Nokia Lumia.

Alte articole:

Wacken Metal Battle Romania 2024

Wacken Metal Battle Romania 2024

Finala Nationala WACKEN METAL BATTLE ROMANIA s-a desfasurat pentru prima data la Bucureşti, in zilele de 10 si 11 mai 2024, la clubul Quantic. Prima zi a inceput cu participarea trupelor în concurs: • Fittonia (modern metal, Cluj Napoca) • June Turns Black (modern...

Wolfheart in Quantic Club

Wolfheart in Quantic Club

Trupa finlandeza de melodic death metal Wolfheart a urcat pe scena clubului Quantic in cadrul turneului european KING OF THE NORTH over Balkans. Au deschis show-ul trupele bucurestene Blacksheep si Machiavellian God, acestia din urma lansand cel de-al doilea album de...

Soundart 2024 – ziua 2

Soundart 2024 – ziua 2

A 5-a editie a Soundart Festival s-a desfasurat anul acesta pe 26 si 27 aprilie in Club Quantic cu o participare diversa de trupe din sfera muzicii metal. A doua zi au urcat pe scena Deaf Hombre (Romania), Gunshee (Romania), Earth Ship (Germania) si headlinerul zilei...

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.