In perioada 31 iulie – 4 august pe platoul Padina din Muntii Bucegi a avut loc cea de-a treia editie a Padina Fest. Printre trupele care au concertat s-au numarat Perfect Zero For Infinity, Dubioza Kolektiv, Rehab Nation, Urma, Al Jawala si Suie Paparude.
Activitatile de la festival au fost destul de diverse, iar participantii puteau alege intre tiroliana, rapel, catarare la stanca si panou, tras cu arcul, inchirieri biciclete, traseele turistice sau sa participe la maratoane de alegat sau de biciclete.
Meeting point-ul festivalului l-a reprezentat cortul de chill amenajat de ALIAT in parteneriat cu Ciuc Premium in cadrul primului program de Harm Reduction de la noi din tara. Aici, vizitatorii se puteau relaxa pe pufi, picta sau chiar juca sah.
De asemenea, aici aveau loc discutii informale despre pericolele si metodele de prevenire ale consumului abuziv de alcool. Peste 200 de persoane au completat la Padina Fest teste de evaluare a consumului de alcool.
Mai jos aveti cateva poze de la concerte si de la cortul de Chill ALIAT realizate de catre Andrei Stanciu si Alin Pandaru.Articol realizat cu ajutorul Nokia Lumia.