Padina Fest 2013

de | 6 aug. 2013 | Blog, Concert, Festival, Sport


In perioada 31 iulie – 4 august pe platoul Padina din Muntii Bucegi a avut loc cea de-a treia editie a Padina Fest. Printre trupele care au concertat s-au numarat Perfect Zero For Infinity, Dubioza Kolektiv, Rehab Nation, Urma, Al Jawala si Suie Paparude.
Activitatile de la festival au fost destul de diverse, iar participantii puteau alege intre tiroliana, rapel, catarare la stanca si panou, tras cu arcul, inchirieri biciclete, traseele turistice sau sa participe la maratoane de alegat sau de biciclete.
Meeting point-ul festivalului l-a reprezentat cortul de chill amenajat de ALIAT in parteneriat cu Ciuc Premium in cadrul primului program de Harm Reduction de la noi din tara. Aici, vizitatorii se puteau relaxa pe pufi, picta sau chiar juca sah.
De asemenea, aici aveau loc discutii informale despre pericolele si metodele de prevenire ale consumului abuziv de alcool. Peste 200 de persoane au completat la Padina Fest teste de evaluare a consumului de alcool.
Mai jos aveti cateva poze de la concerte si de la cortul de Chill ALIAT realizate de catre Andrei Stanciu si Alin Pandaru.

[pwaplusphp album=”AliatPadinaFest2013″ images_per_page=”9″]
[pwaplusphp album=”PadinaFest2013AS02″ images_per_page=”9″]


Articol realizat cu ajutorul Nokia Lumia.

Alte articole:

Sonata Arctica in Quantic Club

Sonata Arctica in Quantic Club

Sonata Arctica au revenit in 2023 in Quantic Club din Bucuresti. In deschidere au urcat pe scena cei de la Induction. Iar cateva cadre imortalizate de la acest evenimente puteti vedea mai jos. Galeria foto: Fotograf: Gheorghe Paraschiv [gallery type='flickr'...

Duminica – Rockstadt Extreme Fest 2023

Duminica – Rockstadt Extreme Fest 2023

Nu-mi vine sa cred ca este deja ultima zi de festival, ziua 5. Insa dupa 3 zile de canicula am avut iar parte de ploaie, insa asta nu a insemnat ca la Stick to your Guns nu s-a dansat si cantat si facut mosheala. Insa inainte de ploaie am prins Immolation si For the...

Sambata – Rockstadt Extreme Fest 2023

Sambata – Rockstadt Extreme Fest 2023

A 4-a zi de REF a inceput cu Impaled Nazarene dupa care am continuat cu Agnostic Front, Discharge, I Am Morbid, Obituary, Pertubator, Avatar si s-a terminat cu In Flames. https://youtu.be/DV4B7Wz2pOg?si=8RVvvI3GZQJEZCLF Galeria foto: [gallery type='flickr'...

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.