Padina Fest 2013

de | 6 aug. 2013 | Blog, Concert, Festival, Sport


In perioada 31 iulie – 4 august pe platoul Padina din Muntii Bucegi a avut loc cea de-a treia editie a Padina Fest. Printre trupele care au concertat s-au numarat Perfect Zero For Infinity, Dubioza Kolektiv, Rehab Nation, Urma, Al Jawala si Suie Paparude.
Activitatile de la festival au fost destul de diverse, iar participantii puteau alege intre tiroliana, rapel, catarare la stanca si panou, tras cu arcul, inchirieri biciclete, traseele turistice sau sa participe la maratoane de alegat sau de biciclete.
Meeting point-ul festivalului l-a reprezentat cortul de chill amenajat de ALIAT in parteneriat cu Ciuc Premium in cadrul primului program de Harm Reduction de la noi din tara. Aici, vizitatorii se puteau relaxa pe pufi, picta sau chiar juca sah.
De asemenea, aici aveau loc discutii informale despre pericolele si metodele de prevenire ale consumului abuziv de alcool. Peste 200 de persoane au completat la Padina Fest teste de evaluare a consumului de alcool.
Mai jos aveti cateva poze de la concerte si de la cortul de Chill ALIAT realizate de catre Andrei Stanciu si Alin Pandaru.

[pwaplusphp album=”AliatPadinaFest2013″ images_per_page=”9″]
[pwaplusphp album=”PadinaFest2013AS02″ images_per_page=”9″]


Articol realizat cu ajutorul Nokia Lumia.

Alte articole:

Leprous si Kalandra intra in line-up-ul ARTmania Evenings 2023

Leprous si Kalandra intra in line-up-ul ARTmania Evenings 2023

Leprous si Kalandra sunt primele nume confirmate la cea de-a doua editie „ARTmania Evenings” powered by ARTmania Festival, care va avea loc pe 4 martie 2023 la Arenele Romane, in cort incalzit. Seria de show-uri reunite sub marca „ARTmania Evenings” invita fanii...

Un nou brand de evenimente intra pe piata din Romania: Music ON

Un nou brand de evenimente intra pe piata din Romania: Music ON

The Mission lanseaza un nou concept de petreceri pe piata din Romania, „Music On”, cu ocazia aniversarii a 22 de ani de activitate. Primul eveniment din seria Music On va avea loc pe 26 noiembrie, la Romexpo, Pavilion B1 si se va afla sub tutela lui Marco Carola, unul...

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.