Pe unde mergem vara asta

de | 27 mai 2024 | Blog

Ca tot se aproprie vara cu pasi rapizi am decis sa va facem o mica lista pe unde vom ajunge noi.

Practic ce va face echipa Mahmur.info vara lui 2024.

Pai sa incepem cu primul eveniment mare la care ajungem, iar acesta este concertul Megadeth de la Romexpo de pe 10 iunie. Apoi dupa o mica pauza vom merge la Five Finger Death Punch tot la Romexpo ce va avea loc pe 4 iulie.
Inca suntem usor indecisi unde sa mergem sau mai bine zis cu ce festival sa ne incepem vara. Neversea ce are loc intre 6 si 10 iulie sau Saga Festival ce are loc intre 5 si 7 iulie dar la Bucuresti?

Insa pentru Electric Castle nu avem niciun dubiu, clar ajungem. Si ca sa fie treaba treaba dupa Electric merge 2 zile pe acasa dupa care plecam spre Sibiu la Artmania Festival. Si credeati ca am terminat, ei bine nu. Intre Artmania si Rockstadt Extrem Festival avem la dispozitie doar o zi in care sa ne refacem bagajele si sa pleca spre Rasnov.

Si iar revenim la dubii pentru ca avem de ales intre Summer Well ce are loc la Mogosoaia si Untold Festival care este la Cluj, iar decizia este cam grea.

Dar chiar daca trecem in septembrie ne vom incheia seria de eveniment cu DWMT la Conac ce va avea loc pe 7 si 8 septembrie.

Alte articole:

Wacken Metal Battle Romania 2024

Wacken Metal Battle Romania 2024

Finala Nationala WACKEN METAL BATTLE ROMANIA s-a desfasurat pentru prima data la Bucureşti, in zilele de 10 si 11 mai 2024, la clubul Quantic. Prima zi a inceput cu participarea trupelor în concurs: • Fittonia (modern metal, Cluj Napoca) • June Turns Black (modern...

Wolfheart in Quantic Club

Wolfheart in Quantic Club

Trupa finlandeza de melodic death metal Wolfheart a urcat pe scena clubului Quantic in cadrul turneului european KING OF THE NORTH over Balkans. Au deschis show-ul trupele bucurestene Blacksheep si Machiavellian God, acestia din urma lansand cel de-al doilea album de...

Soundart 2024 – ziua 2

Soundart 2024 – ziua 2

A 5-a editie a Soundart Festival s-a desfasurat anul acesta pe 26 si 27 aprilie in Club Quantic cu o participare diversa de trupe din sfera muzicii metal. A doua zi au urcat pe scena Deaf Hombre (Romania), Gunshee (Romania), Earth Ship (Germania) si headlinerul zilei...

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.