Back to School 4

de | 10 sept. 2013 | Blog, Bucuresti, Concert, Promo

Back to School 4Dupa o pauza de aproape un an, trupa Backstage Hero revine cu a patra editie a clasicului concert Back to School.
Pe 12 septembrie incepand cu orele 22.00 va asteptam la Kulturhaus pentru ultima petrecere inainte de scoala.
Concertul pregateste o lansare de videoclip si are ca invitati speciali pe Vlad (Pistol cu Capse), Bogdan (Chester), Alina Chinie, Calina Epuran, Krem si altii.
Backstage Hero este o formatie de pop-punk-rock formata in 2009 iar de-a lungul activitatii a cantat pe aceleasi scene cu trupe ca E.M.I.L, Vita de vie, OCS, Pistol cu Capse, Niste Baieti, Wilhelm Scream si a participat la festivaluri precum Kinofest, B’estfest, Punk Rock Underfest.

Intrarea este libera!

Articol realizat cu ajutorul Nokia Lumia.

Alte articole:

Ce facem in vara lui 2022

Ce facem in vara lui 2022

  Pai este simplu, incepem asa usor sa ne reluam activitatea. Dupa aproape 2 ani de amorteala completa este cazul sa ne trezim si sa sa reincepem sa mergem pe acolo pe unde se canta sau pe unde se distreaza lumea sau pe unde credem noi ca este voie buna si ne vom...

East European Music Conference online camp

East European Music Conference online camp

Anul acesta, East European Music Conference online camp, conferință internațională dedicată profesioniștilor din industria muzicală, are loc online in perioada 10-11 decembrie. EEMC este locul de întâlnire și de discuție al industriei muzicale românești și al...

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.