Informatii despre City of Energy

de | 22 nov. 2013 | Blog, Bucuresti, Promo

#CityOfEnergy

Miercuri, 27 noiembrie, Enel te invita sa descoperi energia orasului intr-un tur inedit ce porneste din fata Ateneului Roman si opreste la trei dintre posturile de transformare Enel.

Aceasta vizita incepe cu postul de transformare aflat in Splaiul Independentei, unde artistul urban Allan Dalla a reusit sa creeze primul anamorphic din Romania.
Splaiul Independentei 319B

Calatoria continua cu postul de transformare din zona Titan, unde Benjamin Franklin, Andre Marie Ampere si Michael Faraday infrumuseteaza zona datorita artistilor urbani Boeme, Sweet Damage Crew si Flix.
1 Decembrie

Finalul acestui tur ne va gasi la postul de transformare aflat sub podul Pipera, unde Boeme a avut grija de Graham Bell, Thomas Edison, Guglielmo Marconi si Nikola Tesla.
Pasaj Pipera - Barbu Vacarescu

Acest tur va fi insotit de muzica celor de la Bass Turbat.

Mai multe detalii pot fi gasite in pagina evenimentului.

Alte articole:

East European Music Conference online camp

East European Music Conference online camp

Anul acesta, East European Music Conference online camp, conferință internațională dedicată profesioniștilor din industria muzicală, are loc online in perioada 10-11 decembrie. EEMC este locul de întâlnire și de discuție al industriei muzicale românești și al...

UNTOLD 2021 – Ziua 3 – sambata (Foto + Video)

UNTOLD 2021 – Ziua 3 – sambata (Foto + Video)

Ziua a treia de UNTOLD 2021 a inceput in forta cu un set de “drujbe” marca Dj Shiver, acolo unde puteai observa o barca gonflabila cu tot cu pasageri pe deasupra multimii sau sesiunea depogo din fata scenei Alchemy. DJ Shiver a fost urmat de Nane, Macanache,...

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.